- 13 Nisan 2020
- 602
- 2.866
- 43
Kocan düşkün değilmiş sana musko, bak neticede kocan yok ama eski kaynanan başında vırvır yapıyo hala.O Kadın hayatta kaynanamın adını koymaz saçma sapan isimlerden koyar kesin kaynanamlar boşuna düşkün değil bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocan düşkün değilmiş sana musko, bak neticede kocan yok ama eski kaynanan başında vırvır yapıyo hala.O Kadın hayatta kaynanamın adını koymaz saçma sapan isimlerden koyar kesin kaynanamlar boşuna düşkün değil bana
Başına gelmeyen anlamaz bekar adamın suyu çıkmadı
Bence adami unutamamis halaBen sevdim ya bu konu sahibesini sinsi değil, kötüyse de direkt çıkı kötüyüm diyor .... Musakka sen şimdi neistiyorsun evi almak mı yoksa adamı almak mı önce onu de bakalım
Ay gencecik bir de. Ben bile kıskandım valla sen napican musakkaÖyle demek istemedim kadının ilk evliliği yaşı küçük toy zaten
Kaynanası, geliniyle görüşmüyor. Sen bekarsın. Kaynanan yok. Çocuğunun babaannesiyle aran çok iyi. Eski kocanın çocuklarının babaannesiyle. Kavram kargaşan biterse mevzuya uyanacaksın.Yok canım mümkünü yok o dediğinin belki görmezler bile o çocuğu kaynanamla kadının arası bozul kaynanam kadınla görüşmüyor
Önceki konusuna aynısını yazmıştım. Direkt Musallat netNick niye musakkak? Musallat olarak okuyorum
Bilmiyorum kaç haftalık olduğunuAn itibariyle
kaç haftalık hamile toy gelin ?
Ben 35 eşim 33 o Kadın 27Sizin yasiniz kac?
Önceki konusuna aynısını yazmıştım. Direkt Musallat net
Sen doğal mısın musakkakEski eşim dolgu dudaklara botoksa tav oldu biraz doğruları konuşalım canım kadına bisey demiyorum
Ay yazik bende cocuklara kıyamıyorum, bu saatte ne kavgası. Devam ederse polis arayin
Toy degil ablasi çıtır o gencecikÖyle demek istemedim kadının ilk evliliği yaşı küçük toy zaten
O Kadın hayatta kaynanamın adını koymaz saçma sapan isimlerden koyar kesin kaynanamlar boşuna düşkün değil bana
Yoo gayet olgun ve akıllı kadın maşallah.. Karıncayı öpüyo belini incitmiyo. Parmağında oynatıyo herkesi görmek istemiyosun ama sende farkındasın inkar etmeÖyle demek istemedim kadının ilk evliliği yaşı küçük toy zaten
Nerdeyse 10 yaş var aranızda.Ben 35 eşim 33 o Kadın 27
Eski esiniz demek istediniz sanirimBen 35 eşim 33 o Kadın 27
Kurda kuzu mu emanet edelim diyorsunuz?Kimde toplanacak paralar?
Konu sahibesinin hesabına gönderelim o alsın