• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadının kaynanası yok. Düşünebiliyor musun? Dünyada cennet resmen. Kaç tane şanslı kaynanasını kocasının eski karısına satabilmiştir?
Valla bende 2. Eşim. Benzer muhabbetler bizede yaşatıldı. İcra davaları mı demezsin neler neler. Valla biz kocişkomla her akşam mısır patlatıp film izledik seviştik kuduran kdurıduğuyla kalıyor anlamıyor saftirik 😂

Rutinleri bu. Evlilikleri çok hararetli. Bir gün kadının annesi ile karşılaştığımda ona çıtlattım. Ama bir değişiklik olmadı. Beni rahatsız edecek bir şey değil. Çocuk ağlayınca mahvoluyorum. Gece de çok ağlayarak uyanıyor yavrukuş. Anne baba o zaman da bağırıyor kıza. Bizim oğlan da çok gürültücü ama benim sesimi kimse duymaz. Biz eşimle çok sakiniz. Bunları gördükçe daha da kendimizi törpüledik.
Karsilasinca gece çok ağlıyor sesi geliyor üzülüyorum, diye konu acabilirsiniz. 3 yasinda çocuk gece kalkipta ağlamaz normalde. Kavga, gürültü yavrum gece terörü yaşıyor demekki. Belki kadında anlatir kocasını, adam manyaksa boşansin, yavruya gunah. Olan çocuklara oluyor valla ,günahsız masumlara

Ya da zaten eski eşimin parasını yani oğlumun rızkını yiyordur
Vallahi bana da öyle geliyor, geçen hafta gebelik için özel muayneye gittik testlerle beraber 2000 tl civarı bi ücret ödedi eşim. Sizinki de benimki gibi esirgemeyen bi kocaymış sağolsun. Nerdeyse 2-3 haftada 1 kontrol var. Şimdi bu kadın influencer'lıktan o kadar kazanamaz, kazansa da kocası dururken niye o ödesin? Nerde kaldı bunun beşiği, ana kucağı , puseti , zıbını . Yani sizin anlıcağınız oğlanın rızkı şimdiden erimeye başladı , yetişin.

Zaten hamileymiş kadın çocuğum kardeş mevzusunu baya oldu öğreneli o zamandan beri planlıyoruz diyorlardı oğluma altına yapıyordu haftalarca o yüzden
Oglunuzla duzgunce konuşun kardeş gızel şey falan deyin alrına kacirmaz. Sizin tepkinizden dolayi korktu muhtemelen..dogmayan bebeğe karsı doldurmayın çocuğu

e daha önce kız torunları olmamış ki
Belki kız torun olunca sevinçten akıllarını kaybedecekler :kahve:

Kız çocukları kendini sevdirir çok cilveli olurlar. Erkek yeğenim var, kız yeğende loading 🙃 doğsun diye 4 gözle bekliyorum

Valla bende 2. Eşim. Benzer muhabbetler bizede yaşatıldı. İcra davaları mı demezsin neler neler. Valla biz kocişkomla her akşam mısır patlatıp film izledik seviştik kuduran kdurıduğuyla kalıyor anlamıyor saftirik 😂
Eski eşinin rıskını yediniz yani bravo bu kadar rahat anlatan birini de ilk kez görüyorum çocuk varmıydı onların

Ya da zaten eski eşimin parasını yani oğlumun rızkını yiyordur
Kocasının parası değil mi istediğini yapar ? Size ev vermiş , fatura derdin yok , okul taksidi derdin yok , alışverişini de yapıyor , aidatını ödüyor . Bence sen biraz sakinleş . Bak kadın masraflarımız çoğaldı deyip faturaları aidatı sana yıktırmasın . Çünkü anan bacın yeğenlerin derken sülalece kalıyorsunuz o evde . 2 kişinin harcadığı elektrikle 5-6 kişinin harcadığı elektrik su aynı oranda değildir . Adam gözünü açarsa senin canın yanar .

ikinci evlenmiş erkekle olanlar dolmuş konuma kusura bakmayın ama milletin çoluk çocuk rızkını yemek normalmi
Siz cidden hastasiniz

Benim ilk esimde ikinci evliligini yapti bakin ne diyorum ilk esim . Adamin 2 cocugu daha oldu . Bunlara bakmasinmi para yedirmesi yanlismi?

Hangi kanunda hangi dinde hangi ahlakda yaziyo bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back