• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin herifte de ne para varmış ye ye bitmedi kız. Kesin EloraViolet EloraViolet un dediği gibi kriptoda sakladı paraları.

Bu adam kesin bu kadına şizofreni ilacı verip, kadının beynini uyuşuk hale getirmiş. Yazıyoruz yazıyoruz sanki türkçeyi yeni öğreniyor gibi dvaranıyor.

Bu adam kesin bu kadına şizofreni ilacı verip, kadının beynini uyuşuk hale getirmiş. Yazıyoruz yazıyoruz sanki türkçeyi yeni öğreniyor gibi dvaranıyor.
Kız güzel güzel yazdım, rica ettim o kadar oku diye yok yok yok. Okumadı. Meğer okuyamamis, Türkçeyi yeni öğreniyorum zaar

Canım o benim hakkım yalnız
Canım sen hiç ilaç kullandın mı? Kocan evliyken böyle sana sen fark ettirmeden ilaç vermiş olabilir mi ? Ya da annen sana ilaç veriyor olabilir mi? Sende bilinç bulanıklığı, algılamada sorun var.

Canım zaten dul demedim kadın dul değil dul gibi bir bilezikle evlendi dümdüz 😊
Dul de ya da deme. Benzetme yaparken kullanılması bile odun taşımıyor mu bazı şeylere?
Dul olsa ne olacaktı hem bilezik,gelinlik vs mı hak etmiyor sizin gözünüzde dullar?
Allah gönül gözünüzü açsın ne diyeyim.
Akıl kısmına da aynı şeyi dilemek isterdim ama zor gibi.
Yapışmışsınız insanların paçalarına,hayatınızı da onlar yönetiyor. Hala gelmiş bir “birey” olabilmiş kadına kendinizce laf çeviriyorsunuz.

Kız güzel güzel yazdım, rica ettim o kadar oku diye yok yok yok. Okumadı. Meğer okuyamamis, Türkçeyi yeni öğreniyorum zaar
Canım okudum Allah’ım sana bir evlat nasip etsin inşallah Sözüm sana değil kalbini kırdıysam özür dilerim

Bence bu kadinda bi rahatsizlik var kesinlikle
Adam en guzelini yapmis ooohhh almis citir kizi evlenmis ohhh bide cocuk yapmis
Bununla omurmu gecer be

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back