- 13 Mayıs 2015
- 203
- 137
-
- Konu Sahibi ikincibahar45
Arkadaşlar çok kötüyüm ve kime ne soracağımı bilmiyorum. Az önce bir numara aradı avukatlık bürosundan mış 6 ay önce boşandığım eski eşimin borcu için benim evime haciz gelecekmiş. Böyle bir şey olabilir mi ya. Kızdım ben onunla evli değilim ne borcu diye ikameti burası gözüküyor dedi. Eve gelip eşyaları aldıktan sonra mahkeme açarsınız öyle geri alırsınız eşyaları diyor. Var mı böyle bir şey ben bıkmışım borcundan harcından kurtulmak için ayrılmışım hala ne icrası
Arkadaşlar çok kötüyüm ve kime ne soracağımı bilmiyorum. Az önce bir numara aradı avukatlık bürosundan mış 6 ay önce boşandığım eski eşimin borcu için benim evime haciz gelecekmiş. Böyle bir şey olabilir mi ya. Kızdım ben onunla evli değilim ne borcu diye ikameti burası gözüküyor dedi. Eve gelip eşyaları aldıktan sonra mahkeme açarsınız öyle geri alırsınız eşyaları diyor. Var mı böyle bir şey ben bıkmışım borcundan harcından kurtulmak için ayrılmışım hala ne icrası
Yok işletme değil bu adamın uçan kuşa borcu var biliyorum.Böyle saçma şey görmedim. bir avukat arkadaş yok mu konu sahibine yol gösterecek
Çocuk kandırır gibi boşansan da seni evi hacz edicez diye bişey mi var.
Ne demek ikameti değiştirseniz de olmaz.. sizi birileri işletiyor olmasın..
Adresini aldırsa bile bu saatten sonra olmaz diyo adam. Ya çok kötüyüm. Napcam bilmiyorum.
Kafam durduİkametini alsa dahi borç bu adrese çıkmış diyo
Arkadaşlar kusura bakmayın görmedim yazdıklarınızı avukat dedi ki biz oraya gelip eşyaları alırız sonra gider şikayetçi olursun geri veririz eşyaları. bu saçma değil mi?
Benim hiç kimseye borcum yok bu ne demek deyince tamam biz gelelim siz ne yaparsanız yapın diyor
Bu ne demek ben bir şey anlamadım
iş yerindeyim ağlamamak için kendimi zor tutuyorum rezil olcam
Açtım ama soru soramıyorum kilitli görünüyor yada ben beceremedim. Teşekkür ederimİstersen sitenin hukuk köşesi bölümünde Av. Necdet Gör bey e bu konuyu sorabilirsin..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/av-necdet-gor.1219/
Tebligat gelmedi hiç evet var borçları evliyken ben yetişebildiniz kadarını ödedim. zaten bıktığını için ayrıldım. normal ev Eşyası var evimde.tebligat nereye tebliğ edilmiş..siz hiç elden tebligat aldınız mı? Uçan kuşa borcu var madem daha önce evinize hiç haciz için gelindi mi? Evinizde hacze kabil mal var mı? Ne zaman boşandınız?
Tebligat gelmedi hiç evet var borçları evliyken ben yetişebildiniz kadarını ödedim. zaten bıktığını için ayrıldım. normal ev Eşyası var evimde.