- 17 Ağustos 2011
- 22.567
- 141.719
Niye ki, sevgililikte böyle şeyler çok normal. Biz bir sevgilimle (2014-15) her ilkbahar sonbahar kedi evi yapardık, ayrıldıktan sonra bir ara buluşmak istedi, suntalardan minyatür kedi evi yapmış,içine de ince uzun kağıdı kıvıra kıvıra bir not yazmış (ayrılık sonrası her şey için teşekkür notu gibi bir sey) ben şimdi bunu nasıl atayım aynı çocuk küçük prens koleksiyonum var ve onun dilindeki kitabı bulamadım diye ingilizce küçük prensi alıp Arapçaya çevirip bir de resimlerini çizerek kitap haline getirmişti.O not kağıtları böyle günlük tarzı, ufak ufak iç dökmek için karalanmış şeyler galiba. Kaç erkek uğraşır bunlarla ya, vay romantik serseri
Kitaplığımin en güzel yerinde duruyor. Beş de çocuk yapsam vallahi atmam ya, neden atayım ki?
Mesele insana eski sevgiliyi hatırlatma meselesiyse insan yeter ki hatırlamak istesin, gördüğü UP yazılı plakalar bile anılarını hatırlatır.
Bence böyle şeylerin - eşya karıştırdım ,mektup gördüm falan... Kavga meselesi olmaması lazım.
Ha adam 'senle o bir misin' minvalinde bir cevap verdiyse bu bambaşka bir konu, öyle adamın ağzına s.çilir.
Ama genel olarak evinde huzur arayan eski defterler acmamali, çünkü çöpü karistirirsan elbet hoşuna gitmeyen bir şey götürsün.
Kimse de kimseye geçmişinin hesabını vermek zorunda değil. Ne yasandiysa yaşandı,önemli olan bitmesi