- 13 Mayıs 2015
- 203
- 137
- Konu Sahibi ikincibahar45
Ev benim aileme ait.boşanma kararını gösterin işlem yapılmaz ztn..Ev sizin üzerinize mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ev benim aileme ait.boşanma kararını gösterin işlem yapılmaz ztn..Ev sizin üzerinize mi
çamur işte. kendisinden kurtulmuşsun ama derdinden kurtulamamışsın. bi de adamım diye sokakta geziyor.
boşanma ilamını kolayca ulaşabileceğiniz bir yere koyun ve bir an önce o adresten nüsüfunun düşmesini sağlayın.
ne demek o adrese çıkmış icra? madem öyle siz taşınmadan önce icra kararı çıkmış olup siz taşındıktan sonra icraya gelselerdi başka birinin de evini mi icra edeceklerdi? aklı sıra seni korkutmak istemiş. iş aşkıyla yanıp tutuştuğunu sana üstün zekalı
Şmdi diyelimki senin borcun var.İkametinde o adres.Sen taşındın gittin.İkametini de aldırmadın.Ne yani borcu senden sonra eve taşınanın eşyalarını mı alacaklar.Neye dayanarak.Yok öyle birşey.Avukata sana karşı dava açarım de.Hiç bir şekilde muhatap olma.Birşeye imza atma.Benim o şahısla işim yok kapı gibi boşanma ilamım var.Haneye tecavüzden dava açarım polis çağırırım de.Gitsin bulsun.Seni korkutup eşini zorlamanı istyor.Pardon eski eşini.Adresini aldırsa bile bu saatten sonra olmaz diyo adam. Ya çok kötüyüm. Napcam bilmiyorum.
Kafam durdu İkametini alsa dahi borç bu adrese çıkmış diyo
Arkadaşlar kusura bakmayın görmedim yazdıklarınızı avukat dedi ki biz oraya gelip eşyaları alırız sonra gider şikayetçi olursun geri veririz eşyaları. bu saçma değil mi?
Benim hiç kimseye borcum yok bu ne demek deyince tamam biz gelelim siz ne yaparsanız yapın diyor
Bu ne demek ben bir şey anlamadım
iş yerindeyim ağlamamak için kendimi zor tutuyorum rezil olcam
Teşekkür ederim, aradım avukatı bir şey yapamazlar diyor.Bakalım artık gelirlerse göstereceğim boşanma kararınıGuvendigim bir avukat var isterseniz numarasini mesaj atiyim.
Bunun disinda kinu hakkında hic bi bilgim yok