Eşimin eski nişanlısına ait bi dolu eşya buluyorum sürekli ?

Ay yapmasınlar zaten onun yerine başka şeyler yapsınlar .

O sevgi değil bence işte.
Gerçekten seven adam seni bırakmaz başkasıyla olabilme ihtimali onu delırtır.
Eşiyle canı sıkılınca sana sarmıştır.
Evli adamlar bunu çok yapar bana da yaptılar ama ben sevdi beni diyemem kimse için emin olma bu kadar yani:)
İşte o beni bırakmadı ben bıraktım😂
Sevmiş sevmemiş önemli olan o değilde eşiyle canı sıkılınca eski sevgilisine saran adam da eşini sevmiyordur zaten.
Ben erkeklere genel olan güvenmem zaten . Ama eski sevgilisini arayıp ağlayan adama da eşine aşık sadece canı sıkılmış demem 😂

Şu aman eskide kalmış anı hatıra kalsın dursun diyen varsa nolur gelip ders versin. Gamsız olmayı, takmamayı ben de istiyorum.
Şu olayların miniciği binde birinde adamın hayatını karartıyorum , lütfen ders verin gelelim arkadaşlar 🙏🏻

İşte o beni bırakmadı ben bıraktım😂
Sevmiş sevmemiş önemli olan o değilde eşiyle canı sıkılınca eski sevgilisine saran adam da eşini sevmiyordur zaten.
Ben erkeklere genel olan güvenmem zaten . Ama eski sevgilisini arayıp ağlayan adama da eşine aşık sadece canı sıkılmış demem 😂
Hmm senle de evli olsaydı başkasına yapardı emin ol.
Sadakat karekterle ilgilidir sevgiyle ilgisi yok.
Ben çok sevmediğim kişilere de sadakat göstermişimdir mesela.
Çünkü karekterim böyledir.
Bir gün ne demek istediğimi anlarsın.
Aşık değilse boşasın canım tutan mı var yani.
Sen olmazsın başkasını bulur ne var ki.
Boşan gel deseydin görürdün o sevgiyi 🤣🤣

Kızlar merhaba direk size özet geçeyim ben artık içimde tut tut patlayacağım . Eşimle sevgiliyken ve taşınırken 3 4 defa eski sevgilisi ile resimlerini eşyalarını buldum ona daha yeni sevgiliyken de gerekirse her yeri kurcala temizle demiştim geçmişi beni ilgilendirmez elbette fakat görmek istemiyorum sürekli dedim . Aradan sene geçti neyse yeni eve taşındım bir kaç gün önce kadar yine boy boy resimler mektuplar buldum ve evet okudum özellikle eşimin yazdıklarını. Eşim bana daha sevgiliyken ben doğum günlerini falan sevgililik günlerini falan umursamam yapım bu demişti . Fakat bariz eski nişanlısına şey yazmış doğum gününde yanında olamayacağım sevgililer gününde de yanında olamayacağımlar . Gidip dedim ki bu senin yapın ise sana göre değilse hiç yapmamış olmalısın . İnstagramında ta bekarken ki mesajları vardı sileyim temizliyelim eskileri diye bakınırken arkadaşlarına çiçek yollamış bunu beğenir mi falan eski diye umursamadım fakat bana sadece istemede çiçek aldın dedim illa ben sana maddi bir şey yap demiyorum bi çiçek al Canlı ya da kopar getir ama ben demeden yap artık dedim. Zamanında yaptıysan benim neyim eksik dedim sen kafanda kuruyorsun ne saçmalıyorsun onunla aynı kefeye koyma kendini dedi. Eski nişanlısından konu açıldı bir gün yine normal sohbet ediyoruz benim ailem onu sevmedi arkasından konuştu ama o kız bana kimsenin yapmadığını yaptı para gönderdi ( ceza almış bir süre beraat etmiş yüz kızartıcı vs şeyler değil bu arada arkadaşlar ) beraat almış neyse mahkeme de suçsuz olduğu anlaşılınca . Bana diyor ki ben onun hakkını ödeyemem vefa borcum var ona . Mektuplarda baktığım da ise bizimki ona para gönderiyormuş ☺️ Mail adresinde ona yazdığı şiirleri buldum taslaklamış sanırsın nazım Hikmet. Her defasında da unutmuşum orada olduğunu bile hatırlamıyorum diyor . Yani ister istemez morelim bozuldu sizce ne yapsam nasıl davranmalıyım ?
Hala eski sevgilisini sevdiğini düşünüyorum. Çünkü bir erkek gerçekten severse bir şeyler yapar, çiçek alır, özel günleri unutmaz. Zaten ona dair anıları silmemesinden de belli.

Hmm senle de evli olsaydı başkasına yapardı emin ol.
Sadakat karekterle ilgilidir sevgiyle ilgisi yok.
Ben çok sevmediğim kişilere de sadakat göstermişimdir mesela.
Çünkü karekterim böyledir.
Bir gün ne demek istediğimi anlarsın.
Aşık değilse boşasın canım tutan mı var yani.
Sen olmazsın başkasını bulur ne var ki.
Boşan gel deseydin görürdün o sevgiyi 🤣🤣
😂 ben zaten adamın karaktersizliğine vurgu yaptım. eşine sadakati olmadığına eşini sevmediğine değindim .He ben olmam başkası olur o ayrı . Boşan gel dememe gerek yok kendisi teklif ettiğinde onu sevmediğimi söyledim zaten. karakterli bir erkek boşanır ama bir başkası için değil eşine saygısından .Ayrıca ben bundan gurur duymuyorum eşini sevsin mutlu olsun,
Bir kadının böyle bir evlilik içersinde bulunmasını istemem(empati kurabiliyorum)
Sizin dediğiniz “madem onu seviyormuş onunla evlenseymiş” yorumunuza katılmadığımı örnekle söyledim.
Aşka evlenen kadar , mecburiyetten de , evlenen insanlar var. Mesela çocuğu olan bazı erkekler çocuğuyla ilgilensin diye de evlenebiliyor , ya da yaşım geçti evleneyim diyen de var, ailesinin baskısıyla görücü usulü evlenen de keza..
Hani şu algıdan çıkmak lazım . Eşim beni seviyor onu sevseydi onunla evlenirdi . Belki de diğer kadın eşini istemedi ? O “diğer kadına “olan hırs neden ?

😂 ben zaten adamın karaktersizliğine vurgu yaptım. eşine sadakati olmadığına eşini sevmediğine değindim .He ben olmam başkası olur o ayrı . Boşan gel dememe gerek yok kendisi teklif ettiğinde onu sevmediğimi söyledim zaten. karakterli bir erkek boşanır ama bir başkası için değil eşine saygısından .Ayrıca ben bundan gurur duymuyorum eşini sevsin mutlu olsun,
Bir kadının böyle bir evlilik içersinde bulunmasını istemem(empati kurabiliyorum)
Sizin dediğiniz “madem onu seviyormuş onunla evlenseymiş” yorumunuza katılmadığımı örnekle söyledim.
Aşka evlenen kadar , mecburiyetten de , evlenen insanlar var. Mesela çocuğu olan bazı erkekler çocuğuyla ilgilensin diye de evlenebiliyor , ya da yaşım geçti evleneyim diyen de var, ailesinin baskısıyla görücü usulü evlenen de keza..
Hani şu algıdan çıkmak lazım . Eşim beni seviyor onu sevseydi onunla evlenirdi . Belki de diğer kadın eşini istemedi ? O “diğer kadına “olan hırs neden ?
Kim neden evleniyorsa evlensin boşver bu kadar kafa yormaya gerek yok.
Banane neden evleniyorlar onu mu düşüncem.
Hiç işim yok.
O diğer kadına hırs yapmamış ki kadın kocasının tavrına üzülmüş sadece.

Kim neden evleniyorsa evlensin boşver bu kadar kafa yormaya gerek yok.
Banane neden evleniyorlar onu mu düşüncem.
Hiç işim yok.
O diğer kadına hırs yapmamış ki kadın kocasının tavrına üzülmüş sadece.
Bebişim yorumlarıma çok dik giriyorsun açıklama yapıyorum 😂 yoksa beni de ilgilendirmez kim ne halt yapıyorsa yapsın 😂
Kadına yorum Sahibi hırs yapmamış zaten . Onu seviyormuş maden onunla evlenseymiş cümlenize istinaden söyledim .
Her neyse canım işte 😂

Bebişim yorumlarıma çok dik giriyorsun açıklama yapıyorum 😂 yoksa beni de ilgilendirmez kim ne halt yapıyorsa yapsın 😂
Kadına yorum Sahibi hırs yapmamış zaten . Onu seviyormuş maden onunla evlenseymiş cümlenize istinaden söyledim .
Her neyse canım işte 😂
Boşver sende kafa yorma demek istiyorum.
Evli erkekler yapar öyle engelle gitsin madem bu kadar istemiyorsun🤣

İncitici bir durum. Kendimden örnek vereceğim; üniversitede sadece 1 ay hoslandıgım çocugun hediyesini bazamın altına koydum, üni bitene kadar bazamın altında kalmış hatırlamıyorum bile. Sevgilim bunu görmüs rahatsız oldugunu söyledi ben de attım. Hani unutmusum bile onu. Eşiniz unutmus olsa siz deyince “senden önemli değil ben farkında bile olmam öyle şeylerin” deyip atsa neyse. Rahatsız oldugunuzu bildiği halde niye ısrarla koymaya devam ediyor onu anlamadım. Asıl dananın kuyrugunun koptugu yer burası.

Bu konudan bağımsız olarak “erkekler bir kere aşkla sever onu da unutamaz ondan sonra sever ama ilki gibi aşkla değil” genellemesi çok çok saçma ve doğru değil. Böyle bir şey yok. Elbette bunu yapan erkekler var ama “erkekler hayatında bi kere sever” diye bir şey yok. Benim çevremde çok aşık olup sonra onu unutup tekrardan aynı tutkuyla aşık olan arkadaşlarım ve kuzenlerim var. Dönüp geçmişe bile bakmıyorlar. Bunu erkeklerden ziyade kadınlar yapıyor aksine. Yara bandı olarak kullanmayı ya da birini unutamayıp evlenip aklı hala eskiye takılma olayı kadınlarda çok daha fazla emin olun. Doğaları gereği ana odakları ilgi oldugu için sevmese bile o adama gitme durumu var kadınlarda. Zaten duygusal olgunluga erismis, temiz zihinli bir insan birini unutmadan biriyle olmaz.

Ben sizin yerinizde olsam bu durumdan rahatsız oldugumu ciddiyetle konusurum, eğer hâlâ yapmaya devam ediyorsa mesafemi koyarım. Kimsenin elinin altındaki konfor alanı olmayın.

Ortada somut bi rahatsızlık varken bunu ortadan kaldırıp gönül almaması çok rahatsız edici kim olsa diğer kadının hayaletine saplantılı hale gelir çok haklısın. Bence sen gereken tepkiyi vermemişsin. Aynı konu onlarca kere açıldığı için de laçkalaşmış. Ciddi şekilde oturup konuşmadan çözüleceğe benzemiyor.

Kızlar merhaba direk size özet geçeyim ben artık içimde tut tut patlayacağım . Eşimle sevgiliyken ve taşınırken 3 4 defa eski sevgilisi ile resimlerini eşyalarını buldum ona daha yeni sevgiliyken de gerekirse her yeri kurcala temizle demiştim geçmişi beni ilgilendirmez elbette fakat görmek istemiyorum sürekli dedim . Aradan sene geçti neyse yeni eve taşındım bir kaç gün önce kadar yine boy boy resimler mektuplar buldum ve evet okudum özellikle eşimin yazdıklarını. Eşim bana daha sevgiliyken ben doğum günlerini falan sevgililik günlerini falan umursamam yapım bu demişti . Fakat bariz eski nişanlısına şey yazmış doğum gününde yanında olamayacağım sevgililer gününde de yanında olamayacağımlar . Gidip dedim ki bu senin yapın ise sana göre değilse hiç yapmamış olmalısın . İnstagramında ta bekarken ki mesajları vardı sileyim temizliyelim eskileri diye bakınırken arkadaşlarına çiçek yollamış bunu beğenir mi falan eski diye umursamadım fakat bana sadece istemede çiçek aldın dedim illa ben sana maddi bir şey yap demiyorum bi çiçek al Canlı ya da kopar getir ama ben demeden yap artık dedim. Zamanında yaptıysan benim neyim eksik dedim sen kafanda kuruyorsun ne saçmalıyorsun onunla aynı kefeye koyma kendini dedi. Eski nişanlısından konu açıldı bir gün yine normal sohbet ediyoruz benim ailem onu sevmedi arkasından konuştu ama o kız bana kimsenin yapmadığını yaptı para gönderdi ( ceza almış bir süre beraat etmiş yüz kızartıcı vs şeyler değil bu arada arkadaşlar ) beraat almış neyse mahkeme de suçsuz olduğu anlaşılınca . Bana diyor ki ben onun hakkını ödeyemem vefa borcum var ona . Mektuplarda baktığım da ise bizimki ona para gönderiyormuş ☺️ Mail adresinde ona yazdığı şiirleri buldum taslaklamış sanırsın nazım Hikmet. Her defasında da unutmuşum orada olduğunu bile hatırlamıyorum diyor . Yani ister istemez morelim bozuldu sizce ne yapsam nasıl davranmalıyım ?

Malesef ben bunda önyargılıyım. Ne yazıkki ben şuanki ilişkime başladığımda sevdiğim adam boşanma aşamasındaydı ama eşini çocukluk arkadaşlarının yanına götürmemişti, doğumgünlerinı kadına kutlamam deyip kutlamazmışta, kadına çiçek vs alma hak getire hiçbirşey yapmazmış... Ablası, kuzenleri, çocuk arkadaşları diyor biz boşanma sürecinde de dahil olmak üzere baya ne zaman istesem, her özel günümde herşeyimde 6 senedir yanımda buluyorum ve ne zaman ne istediysem o an olmasada ypgunluktan yaptı. Hiçbir özel günümü ben normal şekilde geçirmedim. Ayrıyken doğumgünlerimde dahil hani yapmıyorum veya sevmem değil ama malesef sana yapmıyorum içimden gelmiyor diye bir durum var ve kesin net bir çizgi çekmelisin. Gerçekten yok etmesi için en bariz örnek biziz biz 6 sene önce birlikteydik, hayatımda o kadar sürekli özel oldu ki hala 6 sene araya girdi yeniden tekrar evet dedim. Zaman bir erkek bir kadına özel hissettirip, ona özel şeyleri saklıyorsa o erkek ne yapar eder o kadının aklını bir şekilde çeler ve bir araya gelir. Gelmeyeceği hissinin bittiği kadına karşı şeyleri saklamaz.. Örnek benimki 6 sene arada kim bilir kimler geldi geçti hayatına kim kaldı özel hissettirdiği ve esyalarını sakladığı gerek yok tavrını koy

X