- 17 Ağustos 2011
- 22.567
- 141.719
Ama insanlar değişir. Yapmıştır, ne boş olduğunu görmüştür. Artık istemiyordur. Ümüğüne mi yapışacak yani adamın,'bana çiçek al' diye. Boyle şeyler önemliyse isteme hariç çiçek almayan adamla evlenmeseydi.Bence bu konuda asil olay hediye, not yazmiş olmasi degil. Adam eski nişanlisina daha özenliymiş, konu sahibine degil. Konu sahibi de buna bu anilar sayesinde şahit oluyor. Bu adam "benim yapim bu cicek almam vs " diye kandiracaksa da boyle seyleri ortada birakmasaydi, kalbini kirmasaydi kizin.
Boyle bir arkadasim var. Nişanlisina coook aşikti bu anlaşiliyordu ama yurumedi ayrildilar sonra bu arkadasim başka kizla evlendi ama asla eski nişanlisina gosterdigi emegi özeni eşine göstermedi ben disardan bakan biri olarak farki goruyordum. Bazilari da böyle işte.
Evet sabah kalkinca göreyim diye oraya koymuş ben de devam ettirince bir sure tuvalette not kagitlari birakiyorduk. (Eşim işe giderken ben uyanik olmuyorum sabah ondan)
Ben de ilk gençlik yıllarımda kavga edince falan ağlardım, üzülerek mesaj beklerdim,on saat mesaj gelmesin sinirden arayıp adamı kiskirtir hatta ayrilirdim vs. Ama zaman içinde daha az duygusal biri oldum, artık kavga etsek canımı sikmadan günüme devam ediyorum. Kavgadan sonra mesaj gelmezse kendi bilir, belli bir süre tutup (ortalama on gün) sonunda hiç bir cümle kurmadan engelliyorum,ne kadar zaman geçirmiş olursaj olalım :)
İnsanlar - ilişkiye bakışi vs değişir yani. Yirmilerimdeki aşıkla otuzlarindaki aşık farklıdır. Kazıklar yedikçe vs bazı şeyler önemini yitirir,insnain artık hevesi kalmaz. Bana normal geliyor.
İnsanız degisiriz. Mesela bugün çok rahatlıkla 'bir Nisan şakası ne ya, ne salakca' diyebilirim. Samimi hissim bu . Ama bir 5-6 sene önce günlerce şaka düşünürdüm, sevgilimin yüreğine indirirdim falan. Amma ve lakin,değiştim.
Adam da değişmiştir. Büyük bir olay değil ki. Sonuçta konu sahibi onu aldiginda böyleymiş, tanıştıktan sonra değişmemiş.
Adam eskiden daha iyi bir sevgiliymis diye karısı devamlı kavga mı çıkartsin, bence unutmaya çalışsın,kafasında kucultmeye çalışsın bu meseleyi. Yoksa olan yuvasina olur
By the way ben de eğer kişi duşa girecekse aynaya kalp falan çizerim,isim yazarım. Duştan çıkınca buhardan o işaret net olur :) gunici romantizm arayana tavsiyemdir