ESKİ EŞ KİŞİSİ

Boşanmanıza rağmen ayrılmak istememişsiniz, görüşmek hoşunuza gitmiş hatta belki kendini affedirebilseydi bi şans daha verirdiniz. Adam da buna yormuştur çünkü bu konudan hissedilen enerji bu
Hoşuma giden bir şey yok.Kaldı ki o kadınla görüştüğünü öğrendiğim gün konuşmayı kestim.Evet boşandım fakat içimde bir yerlerde akıllanıp kendisini düzeltir diye umudum bitmedi.O yüzden konuştum.Ama adla umut bağlamadım.

Konudan bağımsız ama ben bunun hiç zorla kavga dövüş olduğunu sanmıyorum ya.
Bu kadar iğrençse bu adam boşandıktan sonra ne diye görüşürsün?
Yani zaten aldatmak tek suçu değilmiş ki bu adamın
Bir de ben o görüntülerin boşandıktan sonra görüşürken çekildiğini düşünüyorum nedense 🤷🏻‍♀️
Eee bir şey değişir mi? Zorla ya da değil, evliyken ya da evli değilken. İki kişi arasindaki özel videoları yaymakla tehdit ediyor adam sonuçta.

İlerde evlenirseniz başınıza daha çok bela olur. Yeni eşiniz kaldıramaz bu durumu. Şu an copsuz üzümken bunları yapmak daha kolay. Ben böyle şeylerde erkeklerin karşı karşıya gelmesi taraftarı değilim. Sonu nereye gider belli olmaz. Baba da olsa abi de olsa eş de olsa. Benimle ev sahibim abuk şubuk konuştu mesela. Hiç eşime demem bile. Hemen adama savciliga şikayet edecegimi söyledim. Bu şekilde devam ederseniz savcılığa gidecegim dedim ikinciye temkinli konuştu. Eşime desek sinirlerine hakim olamasa başı belaya girse falan ne gerek var. Yarın bir gün evlenirsiniz çocuğunuz olur. Sürekli bununla mi ugrasacaksiniz..videoyu şimdi ortaya çıkarsa bile sorun olmaz. Onu kinarlar. Ama ilerde yayınlarsa siz daha sıkıntıya girersiniz. Şimdi boşanma hırsıyla yaptı olur bir kaç güne unutulur.
Evet çok haklısınız.İlerisini düşünerek zaten bu kararı vermeliyim.

Herkese merhabalar evliliğimle ilgili bir çok konuda fikir edinmek için gelmiştim buraya.Boşandım bir yıl oldu ,ayaklarımın üzerinde duruyorum çok şükür fakat şimdi de eski eş kişisi ile ilgili yine geldim buraya.5 yıllık evliliğimde aldatılmıştım ve kadın bana kocamla fotoğrafını atmıştı.Daha sonra iki ay geçtikten sonra sosyal medyadan yazıp ben bilmiyordum evli olduğunu bilseydim konuşmazdım görüşmezdim, bende kocamdan aldatıldığım için ayrıldım oğlumla yaşıyorum vs dedi.Doğru da olabilir bir şey diyemem.Kadın öğretmen eski eş kişisi de uzman çavuş.Şimdi ise nişanlanacaklarını söyledi eski eş.İkamet değiştirmediğim için seçim kağıdım oraya gitmiş.Zaten kağıttı,eşyaların kalmıştı gel al ya da vereyimleri çok oldu.Hatta görüştük konuştuk bu ayrıldığımız süre içinde.Daha bir ay önce özlüyorum ilk gözağrımı diyip nöbette ağlarken video attı.Şimdi gelip ee sen de o kadınla sevgiliyken konuşmuşsun demeyin çünkü gerçekten bilmiyordum.Defalarca sordum görüştüğüm konuştuğum yok dedi.Gerçekten bilmiyordum. Şimdi ise boşandığımız süre içinde benimle görüştüğünü yazıp çizdiğini ve bunları kadına gönderirsem,söylersem huzurunu kaçırırsam, evliyken zorla kavga dövüş çektiği yatak odası videolarımızı isim soyisim her şeyi internette paylaşmakla tehtid etti.Kim bilecek kocanla bunları yaşadığını dedi.Bu meslekte umurumda değil,girerim hapise ama yuvamı bozdurmam dedi.Şimdi ben bir avukatla görüşüp savcılığa suç duyurusunda bulunmak istiyorum.Beni evlilik süresindeki videolarla tehtid ettiğini.Ama kanıtım yok bunu gelip yüzüme söyledi.Bir de şuursuzca evdeki eşyaları satmak istediğini yatağı da sana satabilirim dedi pislik.Yüzsüzce bana ikinizi aynı şehirde düşünemiyorum diyor bir de 🤦🏻‍♀
İçimde bir kurt ısrarla nasıl o kadın sana fotoğraf attı yazdı etti sen de yap git kadına yaz ulaş ne kaybedersin diyor.Sizce yapmalı mıyım ?Yaparsam vicdanım rahat olmaz diye korkuyorum.
Evet banımlar bazılarınız git şikayetçi ol dedi bazılarınız uzak dur engelle dedi
2 Avukat ile yaptığım istişare sonucunda Eski eş kişisi ile asla iletişime geçmemem gerektiğini,onun herhangi bir yerden yazıp çizip yaptığı tehtid ile savcılığa özel hayatın gizliliği ihlali vs den gitmem gerektiğini bana söylediler.Şuan için bekleyeceğim.

X