- 10 Kasım 2019
- 695
- 580
- Konu Sahibi Seftalireceli
Şöyle ki bu askeri eğitim sürecinde ayrıydık.O eğitime gitmeden çekmişti ve gittikten sonra da iki aya bir buluştuğumuzda çekmişti.Evlilikte yatak odası videolrini ne amaçla çekiyordu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şöyle ki bu askeri eğitim sürecinde ayrıydık.O eğitime gitmeden çekmişti ve gittikten sonra da iki aya bir buluştuğumuzda çekmişti.Evlilikte yatak odası videolrini ne amaçla çekiyordu?
Hanımefendi uyuşukluk diye bahsettiğiniz şeyi biraz açar mısınız ve ne gibi bir şeye yorduğunu ?Basın engeli gitsin ya, merak etmeyin tutuşmuş o, korku b.kuna bişeycik yapamaz. Mesajlarını da silmeyin, söyleyin de bunu, beni rahat bırakmazsan şikayet ederim çok kıymetli mesleğinden olur hapse girersin diye. İnanmayın gözümü kararttım triplerine, onun şu an kaybedecek çok şeyi var ve hedef saptırıyor. Kendinize gelin, bunca zaman olmuş bu uyuşukluğunuzu o bile başka şeylere yoruyordur, kusura bakmayın yani.
Bazılarında o yok bazılarında ben varım sadece.Bana dediki mesela oral yaptığın falan görünüyor kim anlayacak kocana yaptığını falan dedi resmen.Pislik.Hanımlar ben savcılıpa gitmeyi istiyorum ama deli olduğu için yapma ihtimali de hep var.Bir kaç avukat ile ile net konuşup gideceğim.Vidolarda sizin yüzünüz gorunuyor onun yüzü gorunmuyormu
Hayır, kesinlikle yapmamalısınız. Eski eş kişisinin size yaptığı tehditler ve şantajlar, hukuka aykırı davranışlardır ve sizin hayatınızı olumsuz yönde etkilemekte. Siz bu durumu, bir avukatla görüşüp, savcılığa suç duyurusunda bulunarak çözüme kavuşturabilirsiniz ancak. Eski eş kişisinin nişanlanacağı kadınla iletişime geçmek, sizi yeni bir sorunun içine sokar ve hukuki açıdan da sakıncalıdır.Herkese merhabalar evliliğimle ilgili bir çok konuda fikir edinmek için gelmiştim buraya.Boşandım bir yıl oldu ,ayaklarımın üzerinde duruyorum çok şükür fakat şimdi de eski eş kişisi ile ilgili yine geldim buraya.5 yıllık evliliğimde aldatılmıştım ve kadın bana kocamla fotoğrafını atmıştı.Daha sonra iki ay geçtikten sonra sosyal medyadan yazıp ben bilmiyordum evli olduğunu bilseydim konuşmazdım görüşmezdim, bende kocamdan aldatıldığım için ayrıldım oğlumla yaşıyorum vs dedi.Doğru da olabilir bir şey diyemem.Kadın öğretmen eski eş kişisi de uzman çavuş.Şimdi ise nişanlanacaklarını söyledi eski eş.İkamet değiştirmediğim için seçim kağıdım oraya gitmiş.Zaten kağıttı,eşyaların kalmıştı gel al ya da vereyimleri çok oldu.Hatta görüştük konuştuk bu ayrıldığımız süre içinde.Daha bir ay önce özlüyorum ilk gözağrımı diyip nöbette ağlarken video attı.Şimdi gelip ee sen de o kadınla sevgiliyken konuşmuşsun demeyin çünkü gerçekten bilmiyordum.Defalarca sordum görüştüğüm konuştuğum yok dedi.Gerçekten bilmiyordum. Şimdi ise boşandığımız süre içinde benimle görüştüğünü yazıp çizdiğini ve bunları kadına gönderirsem,söylersem huzurunu kaçırırsam, evliyken zorla kavga dövüş çektiği yatak odası videolarımızı isim soyisim her şeyi internette paylaşmakla tehtid etti.Kim bilecek kocanla bunları yaşadığını dedi.Bu meslekte umurumda değil,girerim hapise ama yuvamı bozdurmam dedi.Şimdi ben bir avukatla görüşüp savcılığa suç duyurusunda bulunmak istiyorum.Beni evlilik süresindeki videolarla tehtid ettiğini.Ama kanıtım yok bunu gelip yüzüme söyledi.Bir de şuursuzca evdeki eşyaları satmak istediğini yatağı da sana satabilirim dedi pislik.Yüzsüzce bana ikinizi aynı şehirde düşünemiyorum diyor bir de ♀
İçimde bir kurt ısrarla nasıl o kadın sana fotoğraf attı yazdı etti sen de yap git kadına yaz ulaş ne kaybedersin diyor.Sizce yapmalı mıyım ?Yaparsam vicdanım rahat olmaz diye korkuyorum.
Savcılık falan şikayette bulunsaniz üzerinize daha fazla sicratmis olabilirsiniz. Kendini tehlikeye atmaz videoları yayinlayacagini sanmiyorum. Tabiki siz taniyorsunuz . Yok o videolar elindeyken bu beni rahat bırakmaz diyorsanız. Ozman şikayetçi olursunuz ama Allah korusun öldürme falan yapabilir mi? Tehliklei birimi? Ortalık manyak kaynıyorŞöyle ki bu askeri eğitim sürecinde ayrıydık.O eğitime gitmeden çekmişti ve gittikten sonra da iki aya bir buluştuğumuzda çekmişti.
Onlar senin evlilikteki videoların git şikayetçi ol hiç bişey yapamaz pislikler ya uzm çvş mu Allah uzak etsin bi yeri para görünce adilik yapıyolar iyi olanı kadar it olanı da var biride bendeydi .. seninkinden farksızDavamı açtım evimi tuttum hayatımı kurdum yoluma bakarken yazdı çizdi ve ben de bunlara bir son veremedim.Ne zamanki sevgilisinin olduğunu öğrendim uzak durdum.Bu kez de o kadınla ciddi bir birliktelik olacağı için tutuştu ve yazdığını çizdiğini söylersem beni evlilik yıllarındaki video ile tehtid ediyor.İkametime gelince zaten bütün kargom belgelerim vs iş yerime geldiği için çok üstünde durmadım.Buraya bir anlam yüklemeyin.Bakın ben de görüyorum hatamı bunu bilerek farkında olarak yazdım zaten bir şey yapmaya çalıştığım yok.
Senin Aleyhinede çeviremez hiç bişi yapamaz sen şikayetçi ol kuzu kuzu silecek üzerinede tazminat davası gelecekBenim rızam yoktu başlarda.Hatta bir iki tartışma oldu ama çokta üzerinde durmamıştım açıkçası.Gizli çekim değil hayır.Kocamdı sonuçta ne bileyim böyle olacağını.Defalarca sildi mi diye baktım telefonuna ama telefonun gizli bir yerindeymiş.Delilim olmadığı için savcılığa gitsem bile kendisi iftira atıyor diyip olayım benim aleyhime de çevirebilirmiş .
Benim rızam yoktu başlarda.Hatta bir iki tartışma oldu ama çokta üzerinde durmamıştım açıkçası.Gizli çekim değil hayır.Kocamdı sonuçta ne bileyim böyle olacağını.Defalarca sildi mi diye baktım telefonuna ama telefonun gizli bir yerindeymiş.Delilim olmadığı için savcılığa gitsem bile kendisi iftira atıyor diyip olayım benim aleyhime de çevirebilirmiş .
Konudan bağımsız ama ben bunun hiç zorla kavga dövüş olduğunu sanmıyorum ya.evliyken zorla kavga dövüş çektiği yatak odası videolarımızı
Boşanmanıza rağmen ayrılmak istememişsiniz, görüşmek hoşunuza gitmiş hatta belki kendini affedirebilseydi bi şans daha verirdiniz. Adam da buna yormuştur çünkü bu konudan hissedilen enerji buHanımefendi uyuşukluk diye bahsettiğiniz şeyi biraz açar mısınız ve ne gibi bir şeye yorduğunu ?
Ne?Herkese merhabalar evliliğimle ilgili bir çok konuda fikir edinmek için gelmiştim buraya.Boşandım bir yıl oldu ,ayaklarımın üzerinde duruyorum çok şükür fakat şimdi de eski eş kişisi ile ilgili yine geldim buraya.5 yıllık evliliğimde aldatılmıştım ve kadın bana kocamla fotoğrafını atmıştı.Daha sonra iki ay geçtikten sonra sosyal medyadan yazıp ben bilmiyordum evli olduğunu bilseydim konuşmazdım görüşmezdim, bende kocamdan aldatıldığım için ayrıldım oğlumla yaşıyorum vs dedi.Doğru da olabilir bir şey diyemem.Kadın öğretmen eski eş kişisi de uzman çavuş.Şimdi ise nişanlanacaklarını söyledi eski eş.İkamet değiştirmediğim için seçim kağıdım oraya gitmiş.Zaten kağıttı,eşyaların kalmıştı gel al ya da vereyimleri çok oldu.Hatta görüştük konuştuk bu ayrıldığımız süre içinde.Daha bir ay önce özlüyorum ilk gözağrımı diyip nöbette ağlarken video attı.Şimdi gelip ee sen de o kadınla sevgiliyken konuşmuşsun demeyin çünkü gerçekten bilmiyordum.Defalarca sordum görüştüğüm konuştuğum yok dedi.Gerçekten bilmiyordum. Şimdi ise boşandığımız süre içinde benimle görüştüğünü yazıp çizdiğini ve bunları kadına gönderirsem,söylersem huzurunu kaçırırsam, evliyken zorla kavga dövüş çektiği yatak odası videolarımızı isim soyisim her şeyi internette paylaşmakla tehtid etti.Kim bilecek kocanla bunları yaşadığını dedi.Bu meslekte umurumda değil,girerim hapise ama yuvamı bozdurmam dedi.Şimdi ben bir avukatla görüşüp savcılığa suç duyurusunda bulunmak istiyorum.Beni evlilik süresindeki videolarla tehtid ettiğini.Ama kanıtım yok bunu gelip yüzüme söyledi.Bir de şuursuzca evdeki eşyaları satmak istediğini yatağı da sana satabilirim dedi pislik.Yüzsüzce bana ikinizi aynı şehirde düşünemiyorum diyor bir de ♀
İçimde bir kurt ısrarla nasıl o kadın sana fotoğraf attı yazdı etti sen de yap git kadına yaz ulaş ne kaybedersin diyor.Sizce yapmalı mıyım ?Yaparsam vicdanım rahat olmaz diye korkuyorum.
Yazdıklarınız için teşekkür ederim fakat bir yanlış anlaşılma var.Benim çocuğum yok.Yeni evleneceği kadının oğlu var .Hayır, kesinlikle yapmamalısınız. Eski eş kişisinin size yaptığı tehditler ve şantajlar, hukuka aykırı davranışlardır ve sizin hayatınızı olumsuz yönde etkilemekte. Siz bu durumu, bir avukatla görüşüp, savcılığa suç duyurusunda bulunarak çözüme kavuşturabilirsiniz ancak. Eski eş kişisinin nişanlanacağı kadınla iletişime geçmek, sizi yeni bir sorunun içine sokar ve hukuki açıdan da sakıncalıdır.
Eski eş kişisinin tehditlerine karşı çıkmanız ve ona boyun eğmemeniz gerekmekte. Kendinizi ve çocuğunuzu korumak için gerekli adımları atmanız en doğrusu sizin için. Bu süreçte sakin ve sağduyulu olmanız, hareketlerinizi önceden düşünmeniz ve konuşmalarınızı kaydetmeniz gerekli. Mahkemede geçerli olacaktır.
Eski eş kişisinin elinde görüntüler varsa sizi her zaman bununla tehdit edecektir.
Dahası, ileride oğlunuzu da bununla tehdit edecektir(oğlum var mı yazmıştınız bir yorumda şu an hatırlayamıyorum. Ama oğlunuz/çocuğunuz olmasa bile, ileride yapacağınız evlilikteki eşinize,dostunuza, çoluğunuza çocuğunuza da aynı tehditleri eder/yapar. "Edemez" demeyin, duygusal davranmayı bırakın. İleride siz evlendiğinizde, veya oğlunuz para kazanmaya başladığında "elimde karının/annenin görüntüleri var, para göndermezsen yayarım vs" gibi tehditlere dahi maruz bırakabilir. Dava dosyalarında neler neler yazıyor bir okusanız. Hepsi de benim başıma gelmez diyen insanların başına gelen ve en çok güvendikleri insanlar tarafından işlenen suçlar... Erkekler sadece kendi çıkarlarına göre hareket ediyor. İleride oğlunuzun başını yakar bu adam. Bakın, detay vermek istemiyorum ama anlayın lafın gittiği yeri, görüş günlerinde oğlunuzun görüntülerini çekmediğini nereden bileceksiniz?
Dahası böyle alçak bir insan devlet memuru ve toplumda mevki sahibi. O mevkii kim bilir kimler üzerinde nasıl kullanıyor?
Şikayetçi olun.
Benim korkum da bu zaten.Gidip savcılığa şikayette bulunursam başıma bir şey gelebilir.Manyak çünküSavcılık falan şikayette bulunsaniz üzerinize daha fazla sicratmis olabilirsiniz. Kendini tehlikeye atmaz videoları yayinlayacagini sanmiyorum. Tabiki siz taniyorsunuz . Yok o videolar elindeyken bu beni rahat bırakmaz diyorsanız. Ozman şikayetçi olursunuz ama Allah korusun öldürme falan yapabilir mi? Tehliklei birimi? Ortalık manyak kaynıyor
Bana wp dan süreli gönderdi videoyu.Silmediğine dair mesajı yok kiAdam size gondermis videolari ve silemedigini de yazmis. Bunlar yazili delil iste daha nasil delil istiyorsunuz? Yazili itiraftan ala delil mi olur.
Yanlış düşünüyorsunuz hanımefendi boşandıktan sonra çekilmedi video falan.Evliyken çekildi.Evet kavga da oldu dövüş de oldu.Sildim dedi inanmadım ben bazılarını bulup silmiştim.Ama bazılarını kasa kısmı varmış gizli orada saklıyormuşKonudan bağımsız ama ben bunun hiç zorla kavga dövüş olduğunu sanmıyorum ya.
Bu kadar iğrençse bu adam boşandıktan sonra ne diye görüşürsün?
Yani zaten aldatmak tek suçu değilmiş ki bu adamın
Bir de ben o görüntülerin boşandıktan sonra görüşürken çekildiğini düşünüyorum nedense
Bilisimdekiler silinen dosyaları bile çıkartıyor. Çocuğunuz olmadığına sevindim. Ben şikayetci olurdum. zaten ilk suçu ise hgb falan alır mesleğini etkilemez. Siz de videonun silindiğinden emin olursunuz.Yanlış düşünüyorsunuz hanımefendi boşandıktan sonra çekilmedi video falan.Evliyken çekildi.Evet kavga da oldu dövüş de oldu.Sildim dedi inanmadım ben bazılarını bulup silmiştim.Ama bazılarını kasa kısmı varmış gizli orada saklıyormuş