- 6 Ağustos 2014
- 110
- 53
- 38
-
- Konu Sahibi askimkizim
Benim için herşeyden önce çocuklarım gelir, yemişim sevgiliyi, çok abes sebepler yoksa, eski eşimle evlenir, ipleri elime alır, bi güzel ayar çekerdim, üvey anne, üvey baba fikri bana buz gibi geliyor, hele geçen sevgilisinin 2,5 yaşındaki oğlunu acımadan döven şerefsizi gördükten sonra, kayserideki oklavalı üvey anne dehşeti... tırnağına zarar gelecek, elin adamı şurdan kalk şuraya otur diyecek !!!!! Ölüm sebebi benim için.... Bir çocuğu öz annesinden, öz babasından daha iyi kimse sevemez, bakamaz....
Herkes kötü olacak diye bir şey yok ki. Tabi evlensin diye demiyorum ki bence henüz nişanlısına arkadaşım diyen biri hazır değildir evlenmek de şart değil henüz her şey bence erken ama böyle örnekler de var hayattabu devirde kızınızın başına bir erkek getireceksiniz iyi misiniz?
adam sonuna kadar haklı.
ben kötü örneğini yaşadım.Herkes kötü olacak diye bir şey yok ki. Tabi evlensin diye demiyorum ki bence henüz nişanlısına arkadaşım diyen biri hazır değildir evlenmek de şart değil henüz her şey bence erken ama böyle örnekler de var hayatta
eskisine DÔNME ..Kızlar ben 2010 yılında evlendim 3 senelik evliliğim ayrılalım boşanalım ben senden soğudum demekle geçti ben hep ayrılmaycağım bu çocuğu babasız büyütmeyeceğim diye diye 3 sene mücadele ettim en sonunda bana s.. tir git hayatımdan istemiyorum seni demesi herşeyi bitirdi kızım o zamanlar 1.5 yaşındaydı ve ayrıldık 3 ay ayrı yaşadık sonra pişmanımlar barışalımlar ailelerin arada çocuk var bir şans daha demesiyle barıştım çocuğum için ama ondan soğumuştum yine öyle 1.5 sene devam ettik ama bu sefer bana bağlandığını ve kıskançlık krizleri ve ufak ufak şiddet başlamıştı hakaretleri saymıyorum bile dayanamadım çekemem böyle olmaz dedim 2014 te ayrılmak istiyorum dedim kabul etti ve yine ayrıldık ve sonra barışma çabaları tekrar başladı ama bu sefer hiç umursamadım uzun bir süredir sessizdi ama kızım için çok üzülüyorum ben eski eşimi çok severek evlenmiştim 15 ay onu askerde bekledim ama olmadı sorunların var dedim bir doktora gidelim demiştim hep ben deli değilim ben hasta değilim dedi hep oysa ki öfkesini kontrol edememe problemi vardı ve bu bizim evliliğimizin bitmesine sebep oldu kızım kızım kızım başka hiç bir şey düşünemiyorum
2. Mesajını okumadınız sanırım. Öz babası şiddete meyilliymiş ondan ayrılmışlar zaten. Kötü örnekler çok elbette ama genelleme yapmak yanlış. Nasıl üvey anneler babalar var kendi öz evlatlarından ayırmadan sahipleniyor, seviyorBenim için herşeyden önce çocuklarım gelir, yemişim sevgiliyi, çok abes sebepler yoksa, eski eşimle evlenir, ipleri elime alır, bi güzel ayar çekerdim, üvey anne, üvey baba fikri bana buz gibi geliyor, hele geçen sevgilisinin 2,5 yaşındaki oğlunu acımadan döven şerefsizi gördükten sonra, kayserideki oklavalı üvey anne dehşeti... tırnağına zarar gelecek, elin adamı şurdan kalk şuraya otur diyecek !!!!! Ölüm sebebi benim için.... Bir çocuğu öz annesinden, öz babasından daha iyi kimse sevemez, bakamaz....
Siz ona zaten iki sans vermisiniz..Kızlar ben 2010 yılında evlendim 3 senelik evliliğim ayrılalım boşanalım ben senden soğudum demekle geçti ben hep ayrılmaycağım bu çocuğu babasız büyütmeyeceğim diye diye 3 sene mücadele ettim en sonunda bana s.. tir git hayatımdan istemiyorum seni demesi herşeyi bitirdi kızım o zamanlar 1.5 yaşındaydı ve ayrıldık 3 ay ayrı yaşadık sonra pişmanımlar barışalımlar ailelerin arada çocuk var bir şans daha demesiyle barıştım çocuğum için ama ondan soğumuştum yine öyle 1.5 sene devam ettik ama bu sefer bana bağlandığını ve kıskançlık krizleri ve ufak ufak şiddet başlamıştı hakaretleri saymıyorum bile dayanamadım çekemem böyle olmaz dedim 2014 te ayrılmak istiyorum dedim kabul etti ve yine ayrıldık ve sonra barışma çabaları tekrar başladı ama bu sefer hiç umursamadım uzun bir süredir sessizdi ama kızım için çok üzülüyorum ben eski eşimi çok severek evlenmiştim 15 ay onu askerde bekledim ama olmadı sorunların var dedim bir doktora gidelim demiştim hep ben deli değilim ben hasta değilim dedi hep oysa ki öfkesini kontrol edememe problemi vardı ve bu bizim evliliğimizin bitmesine sebep oldu kızım kızım kızım başka hiç bir şey düşünemiyorum