- 30 Kasım 2010
- 9.575
- 19.201
-
- Konu Sahibi askimkizim
Ben olsam eskiye dönmezdim.
Ayrılık yaşamışsınız,toparlanmışsınız ki hayatınıza yeni biri girmiş. Şimdi ne gerek var eski defterleri kurcalamaya?
Hatta kızınız daha çok küçük ben olsam babasının bu düşüncelerini kendisiyle paylaşmazdım,mantıklı kararlar veremezler ki o yaşta.
Yenisiyle artık olmaz zaten. Adam incinmiştir,ona kendinizi affettiremezsiniz de.
Bence kendi elinizle hayatınızı altüst etmişsiniz boş yere.
Boşanma sebebınız neydı bılemıyorum tabi amaa aynı suda ıkı kere yıkanılmaz dıye bır tabiri var eskılerın 2 yılda ne değişti? boşanmak ısterken sımdı gerı bırlesmek ıstıyor bence sız yenı bırını buldugunuzdamı anlamıs kıymetınızı .Bana kalırsa yenı kısıyle suan evlenme hazırlıgı ıcersııne gırmeyın ve kızınız suan cok kucuk sırf o ıstıyor dıyede gerı barısmayın boşanmak cok yıpratıcı bır surec bır kere bunu atlatmıssınız mevcut duzenınızı kurmussunuz bır kere daha aynıları yasamayı göze alabılecekmısınız sonunun aynı olma ıhtımalı her zaman var unutmayın.Selam arkadaşlar eski eşimle yaklaşık 2 sene önce ayrıldık 5 yaşında bir kızımız var uzun bir süre yanlızlığa alıştım çok zor günler geçirdim yaklaşık 6 ay önce bir tanıdık vasıtasıyla birisiyle tanıştım artık hayatımı kurmam gerektiğine inandım fakat tanıştığım kişi bekardı ve benim durumumu bilerek kabul etti sakın yanlış anlamayın benim durumumdan faydalanmak gibi bir şey olmadı zaten öyle bir şeye ben müsade etmem bu arada 30 yaşındayım bu süre içinde herşey güzel ilerledi o artık ailesine söyleyerek evlilik için bir ön hazırlık yapacaktık ki eski eşim kızımı getirdiği bir gün karşılaştık ve biraz konuşalım dedi tamam dedim kızımızın yanına bir erkek yaklaşamaz onu üvey baba yada abisi olmasına kimseye izin vermem ben evlenmeyi düşünmüyorum düşünsem bile bu yine sadece seninle olur ama sen evlenmek istersen kızımı alırım bunu bil istedim dedi ve bana gayet ılımlı olumlu konuştu keşke böyle olmasaydık ben her zaman yanındayım gibilerinden konuştu ve kızımda ben barışmanızı istiyorum ne olur barışın dedi ben yeniden hayatımı kurduğumu herşeyin güzel olacağını düşünürken eski eşimin bu şekilde gelmesi ve kızımın baırışmamızı istemesi beni mahfetti. Ben şimdi tanıştığım arkadaşıma herşeyi anlattım mücadele etmeni beklerdim ben de sizi herşeyden herkesten koruyabilirdim kızına ve sana zarar gelmesine asla izin vermezdim diyor ayrılalım dedik ama ikimiz de çok ağladık yapamadım sevdim sanırım onu öylece bırakıp bütün hayallerimizi yıkıp öylece gidemedim şimdi ben ne yapacağım dönmeli miyim eski eşime ayrılmalı mıyım arkadaşımdan kafam çok karışık tek düşündüğüm kızım onun herşeyi yaparım bana biraz akıl verir misiniz?(((
Şiddet ve hakaret var ve dönmeli misin?Arkadaşım kurtulduğun için kes kurban,yani sağ salim kurtulduğun için....Kızlar ben 2010 yılında evlendim 3 senelik evliliğim ayrılalım boşanalım ben senden soğudum demekle geçti ben hep ayrılmaycağım bu çocuğu babasız büyütmeyeceğim diye diye 3 sene mücadele ettim en sonunda bana s.. tir git hayatımdan istemiyorum seni demesi herşeyi bitirdi kızım o zamanlar 1.5 yaşındaydı ve ayrıldık 3 ay ayrı yaşadık sonra pişmanımlar barışalımlar ailelerin arada çocuk var bir şans daha demesiyle barıştım çocuğum için ama ondan soğumuştum yine öyle 1.5 sene devam ettik ama bu sefer bana bağlandığını ve kıskançlık krizleri ve ufak ufak şiddet başlamıştı hakaretleri saymıyorum bile dayanamadım çekemem böyle olmaz dedim 2014 te ayrılmak istiyorum dedim kabul etti ve yine ayrıldık ve sonra barışma çabaları tekrar başladı ama bu sefer hiç umursamadım uzun bir süredir sessizdi ama kızım için çok üzülüyorum ben eski eşimi çok severek evlenmiştim 15 ay onu askerde bekledim ama olmadı sorunların var dedim bir doktora gidelim demiştim hep ben deli değilim ben hasta değilim dedi hep oysa ki öfkesini kontrol edememe problemi vardı ve bu bizim evliliğimizin bitmesine sebep oldu kızım kızım kızım başka hiç bir şey düşünemiyorum
Bunun açıklamasını neden yapıyorsun arkadaşım,hayat senin için de var ve biten gidenle hayatını mezarlığa çevirmeyeceksin değil mi...Tabi ki yalnız yaşamaman gerek,tabiki sevgiye senin de ihtiyacın var, sıcak yuvaya da; bunları geç sadece biraz ertele bu evlilik girişimini ....ben şimdi görüştüğüm arkadaşıma zarar vermesinden korkuğum için paylaştım bunları onunla bilsin diye evet dediğiniz gibi dengesiz hareketlere sahip bir eski eş var karşımda malesef şöyle bir durum oluşuyor zaman geçtikçe yaşadığınız bir çok şey gözünüzün önünde canlanıyor öyle zamanlar oluyor ki kendinizi güçsüz çaresiz aciz hissediyorsunuz keşke bana yardımcı olabilecek biri olsa yanımda diye düşünmeye başlıyorsunuz ve yeni birisiyle en ufak sorunda ben yine aynı şeyleri mi yaşacağım korkusu oluşuyor şimdi ki arkadaşım ise kızıma olan düşkünlüğümü biliyor onsuz yaşayamayacağımı biliyor karar senin diyor ben her zaman arkanda dururum asla izin vermem size zarar vermesine diyor bu belki de bizim bir sınavımız eğer benimle olmayı seçersen bir sınavdan geçeceğiz diyor insanın aklına neler neler geliyor ya arkadaşıma bişi yaparsa ya bana bişi yaparsa ya kızımı kaçırırsa benden diye evlenme meraklısı falan değilim ömrüm boyunca yalnız da yaşayabilirim rabbime sığınırım yaşarım kızımla ama bir yerden sonra insan bir konuyu bile danışabileceği birisi arıyor yanında hele ki kızıma hiç bir şey yansıtmak istemiyorken
Kızlar ben 2010 yılında evlendim 3 senelik evliliğim ayrılalım boşanalım ben senden soğudum demekle geçti ben hep ayrılmaycağım bu çocuğu babasız büyütmeyeceğim diye diye 3 sene mücadele ettim en sonunda bana s.. tir git hayatımdan istemiyorum seni demesi herşeyi bitirdi kızım o zamanlar 1.5 yaşındaydı ve ayrıldık 3 ay ayrı yaşadık sonra pişmanımlar barışalımlar ailelerin arada çocuk var bir şans daha demesiyle barıştım çocuğum için ama ondan soğumuştum yine öyle 1.5 sene devam ettik ama bu sefer bana bağlandığını ve kıskançlık krizleri ve ufak ufak şiddet başlamıştı hakaretleri saymıyorum bile dayanamadım çekemem böyle olmaz dedim 2014 te ayrılmak istiyorum dedim kabul etti ve yine ayrıldık ve sonra barışma çabaları tekrar başladı ama bu sefer hiç umursamadım uzun bir süredir sessizdi ama kızım için çok üzülüyorum ben eski eşimi çok severek evlenmiştim 15 ay onu askerde bekledim ama olmadı sorunların var dedim bir doktora gidelim demiştim hep ben deli değilim ben hasta değilim dedi hep oysa ki öfkesini kontrol edememe problemi vardı ve bu bizim evliliğimizin bitmesine sebep oldu kızım kızım kızım başka hiç bir şey düşünemiyorum
Kızlar ben 2010 yılında evlendim 3 senelik evliliğim ayrılalım boşanalım ben senden soğudum demekle geçti ben hep ayrılmaycağım bu çocuğu babasız büyütmeyeceğim diye diye 3 sene mücadele ettim en sonunda bana s.. tir git hayatımdan istemiyorum seni demesi herşeyi bitirdi kızım o zamanlar 1.5 yaşındaydı ve ayrıldık 3 ay ayrı yaşadık sonra pişmanımlar barışalımlar ailelerin arada çocuk var bir şans daha demesiyle barıştım çocuğum için ama ondan soğumuştum yine öyle 1.5 sene devam ettik ama bu sefer bana bağlandığını ve kıskançlık krizleri ve ufak ufak şiddet başlamıştı hakaretleri saymıyorum bile dayanamadım çekemem böyle olmaz dedim 2014 te ayrılmak istiyorum dedim kabul etti ve yine ayrıldık ve sonra barışma çabaları tekrar başladı ama bu sefer hiç umursamadım uzun bir süredir sessizdi ama kızım için çok üzülüyorum ben eski eşimi çok severek evlenmiştim 15 ay onu askerde bekledim ama olmadı sorunların var dedim bir doktora gidelim demiştim hep ben deli değilim ben hasta değilim dedi hep oysa ki öfkesini kontrol edememe problemi vardı ve bu bizim evliliğimizin bitmesine sebep oldu kızım kızım kızım başka hiç bir şey düşünemiyorum
İyide eski kocan sana seni seviyorm dememişki.ben zerre kadar sevgi hissi görmedim konuşmasından.tabiki kız babası ,başka adamla kızını aynı evde istemez bu gayet normal.ama bunu o haltları yemeden düşüncekti.ayrıca çocuga yansıtmak çok kötü bişi olmuş.bence kesinlikle eskiye dönmeyin , bi insan 7sinde neyse 70inde de odur.pişman olursunuz.Kızlar ben 2010 yılında evlendim 3 senelik evliliğim ayrılalım boşanalım ben senden soğudum demekle geçti ben hep ayrılmaycağım bu çocuğu babasız büyütmeyeceğim diye diye 3 sene mücadele ettim en sonunda bana s.. tir git hayatımdan istemiyorum seni demesi herşeyi bitirdi kızım o zamanlar 1.5 yaşındaydı ve ayrıldık 3 ay ayrı yaşadık sonra pişmanımlar barışalımlar ailelerin arada çocuk var bir şans daha demesiyle barıştım çocuğum için ama ondan soğumuştum yine öyle 1.5 sene devam ettik ama bu sefer bana bağlandığını ve kıskançlık krizleri ve ufak ufak şiddet başlamıştı hakaretleri saymıyorum bile dayanamadım çekemem böyle olmaz dedim 2014 te ayrılmak istiyorum dedim kabul etti ve yine ayrıldık ve sonra barışma çabaları tekrar başladı ama bu sefer hiç umursamadım uzun bir süredir sessizdi ama kızım için çok üzülüyorum ben eski eşimi çok severek evlenmiştim 15 ay onu askerde bekledim ama olmadı sorunların var dedim bir doktora gidelim demiştim hep ben deli değilim ben hasta değilim dedi hep oysa ki öfkesini kontrol edememe problemi vardı ve bu bizim evliliğimizin bitmesine sebep oldu kızım kızım kızım başka hiç bir şey düşünemiyorum