Eski eşim barışmak istiyor Lütfen bir akıl verin.. :((

Deli oluyorum senin yorumlarına
Hele yeni adama olan yorumun... Çok kibar...

Ben şunu yazacaktım...
"Yeni adamın gönlü kalmış mı? Gir bi bak..."

Ama çok zor bir durum bu. Allah kimsenin başına vermesin
askimkizim
Ama ne eskisi ne yenisi...
Bir insan ancak bu kadar hayatına kast edebilirdi.
Bence senin kendinle kastın var.
Mutlu olmayı istemiyorsun...

Eskiye dönme.. kızına da bunu açıkca anlat ki beklenti içine girmesin. Artık babanla barışamayız böyle bir ihtimal yoku siz güzellikle anlatın. Sevgilin ile niye ağladınız anlamadım. Hayatınızı etkilemesine izin vermezsiniz olur biter. Bir süre düşünün. . Hayırlısı..

o değil de çocuğunuza ne kadarını yansıttınız bu durumların da çocuk kalkıp ben sizin barışmanızı isterim diyebiliyor??

ben şimdi görüştüğüm arkadaşıma zarar vermesinden korkuğum için paylaştım bunları onunla bilsin diye evet dediğiniz gibi dengesiz hareketlere sahip bir eski eş var karşımda malesef şöyle bir durum oluşuyor zaman geçtikçe yaşadığınız bir çok şey gözünüzün önünde canlanıyor öyle zamanlar oluyor ki kendinizi güçsüz çaresiz aciz hissediyorsunuz keşke bana yardımcı olabilecek biri olsa yanımda diye düşünmeye başlıyorsunuz ve yeni birisiyle en ufak sorunda ben yine aynı şeyleri mi yaşacağım korkusu oluşuyor şimdi ki arkadaşım ise kızıma olan düşkünlüğümü biliyor onsuz yaşayamayacağımı biliyor karar senin diyor ben her zaman arkanda dururum asla izin vermem size zarar vermesine diyor bu belki de bizim bir sınavımız eğer benimle olmayı seçersen bir sınavdan geçeceğiz diyor insanın aklına neler neler geliyor ya arkadaşıma bişi yaparsa ya bana bişi yaparsa ya kızımı kaçırırsa benden diye evlenme meraklısı falan değilim ömrüm boyunca yalnız da yaşayabilirim rabbime sığınırım yaşarım kızımla ama bir yerden sonra insan bir konuyu bile danışabileceği birisi arıyor yanında hele ki kızıma hiç bir şey yansıtmak istemiyorken

Yeniyle hemen evlen demiyorum.
Ama eskiye kesinlikle dönme.
Birincisi ayrılık olduysa araya mutlaka birileri girdi o sevgiden eser kalmadığına inandığım için çok iyi de olsa barışmazdım.

Sizde hakaret,şiddet sevgisizlik her şey varmış ne diye döneceksinix

ben kızıma etkilenmemesi için küs olduğumuzu söyledim artık ayrı evlerde yaşayacağımızı ve sadece gerektiğinde görüşebileceğimizi anlatabildiğim kadar anlattım

Boşanma sebebınız neydı bılemıyorum tabi amaa aynı suda ıkı kere yıkanılmaz dıye bır tabiri var eskılerın 2 yılda ne değişti? boşanmak ısterken sımdı gerı bırlesmek ıstıyor bence sız yenı bırını buldugunuzdamı anlamıs kıymetınızı .Bana kalırsa yenı kısıyle suan evlenme hazırlıgı ıcersııne gırmeyın ve kızınız suan cok kucuk sırf o ıstıyor dıyede gerı barısmayın boşanmak cok yıpratıcı bır surec bır kere bunu atlatmıssınız mevcut duzenınızı kurmussunuz bır kere daha aynıları yasamayı göze alabılecekmısınız sonunun aynı olma ıhtımalı her zaman var unutmayın.

Benim annemle babam ben 19 yaşlarındayken ayrıldılar ve o günden beri evimiz de huzur var hep derim keşke daha önce ayrılsaydınız anne mi de babamı da ayrı ayrı çok severim ama bir aradayken çekilmiyorlar bazı insanlar iyi anne iyi baba olur ama o evlilik olmuyorsa çocuğa daha fazla zarar vermeden ayrılın emin olun ben boşanmış bir ailenin çocuğu olarak şuan çok daha mutluyum gönül isterdi ki ayrılmasınlar ama afedersiniz kedi köpek gibi hergün kavga ediceklerine boşansınlar daha iyi

Şiddet ve hakaret var ve dönmeli misin?Arkadaşım kurtulduğun için kes kurban,yani sağ salim kurtulduğun için....

Bunun açıklamasını neden yapıyorsun arkadaşım,hayat senin için de var ve biten gidenle hayatını mezarlığa çevirmeyeceksin değil mi...Tabi ki yalnız yaşamaman gerek,tabiki sevgiye senin de ihtiyacın var, sıcak yuvaya da; bunları geç sadece biraz ertele bu evlilik girişimini ....

Kaç kere ayrılıp barışmışsınız.Şimdi neden farklı olsun ? Hem sen kalbinden silmişsin ki yeni ilişkiye başlamışsın.
Bana kalırsa eski eşin ilişki yaşamış ve tutturamamış.Kürkçü dükkanına döneyim,hem çocuğum orada hem de beni anca eski karım çeker demiş.
Dönersen hata yaparsın.

Eski esine geri donme. Şiddet kufur surekli ayrilmak istemesi. Adamin barismak icin attigi adim da bile hayi yok. Onu bile tehditle yapiyor. Hic duzelmemis bu adam. Yoksa normal bi adam olsa ben bu durumda cocugumun babasini tercih ederdim. Bast bi neden olsaydi. Bu adamin cocuguna hayri olmaz.

2 defa denenmiş olmamış.
Zaten bir defa şans verip hata yaptığınızı görmüşsünüz.
Bir şans daha vermek artık hata değil affınıza sığınarak söylüyorum ahmaklık olur.
Ki anladığım kadarıyla zaten barışmayı da talep etmemiş. Olur da evlenirsem bu başkasıyla olmaz demiş.

Sizin evleneceginiz erkege kıziniz karar veremez .
Eskiyle yapabilseydiniz ayrılmazdiniz .Sil baştan kendinizi uzmeyin .
Zaten bunlari neden kızınızın yaninda konuştunuz

İyide eski kocan sana seni seviyorm dememişki.ben zerre kadar sevgi hissi görmedim konuşmasından.tabiki kız babası ,başka adamla kızını aynı evde istemez bu gayet normal.ama bunu o haltları yemeden düşüncekti.ayrıca çocuga yansıtmak çok kötü bişi olmuş.bence kesinlikle eskiye dönmeyin , bi insan 7sinde neyse 70inde de odur.pişman olursunuz.

barışma ama bence bir bekar erkeklede evlenme. aılesıyle vs sorun yaşıyabılırsın illerde cocugunuz oluraa ayrımcılık yapabılır.

Eski eşim evine bağlı değildi tek bağlı olduğu konu bendim. İlk 3 senemiz biraz sorumsuzluk biraz görüş farklılığı ve sıkça kavga edişlerimizden dolayı bitti. Ben uzun yıllardır çalışan bir insanım hamileliğimden bir takım sorunlar oluştu bende ve ben her defasında onunla alakalı olmadığını kendimle sorunum olduğunu geçmezse doktora gideceğimi hep anlattım ama o hep farklı düşündü hep güvensiz davrandı buda beni hep yaraladı en sonunda istemiyorum seni deyince tamam dedim buraya kadar annem ev aldı ben araba kullanmasını ve almak çok isteyen biriydim rabbim kısmet etti 6 aylık eyliydik yine ailemin yardımıyla araba sahibi olduk ama onun ehliyeti yoktu ve araba kullanmasını da bilmiyordu benim ehliyetim vardı ve kullanmasını da bir kaç gün pratikle öğrendim sürekli senin evin senin araban diye söyleniyordu benim değil diyordum bizim diyordum benim diye bişi yok ben mezarıma götürmeyeceğim kızımız için geleceğimiz için onlar bizim derdim hep bu psikolojiyi atamadı kendi ailem de asla bu konuda onu ezmedi zaten ezilecek bir durum yoktu rabbim nasip etti oldu ilk ayrıldığımızdan sonra 3 ay ayrı kaldık sonra tekrar barıştık ben bu 3 ay içinde arabanın modelini yükselttim borca girdim oda 1 hafta içinde araba bakmaya diye gittim ailemle kısmetmiş ne olduğunu anlamadan aldık oldu ben bile şok olmuştum sonra barıştık tekrar ilk 3 ay herşey yolunda gitti bu sefer yine üzerime döndü herşey amaben tek başıma yapabileceklerimi anladığım için biraz ezdirmedim kendimi kabul ediyorum ama yine de elimden geleni yaptım ailesiyle hiç bir problemim olmadı kız kardeşiyle aynı yaştaydık kardeş gibiydik ama kıskançlık halleri ve bana sürekli hakaret etmesi beni günden güne daha çok uzaklaştırdı ondan en bir sağlık problemimde erkek hemşire bana iğne yaptı diye yemediğim hakaret işitmediğim küfür kalmadı ben kendini bilen bir insanım özellikle erkek vursunda demedim ben orada sağlığımla uğraşırken o kafasında neler neler kurmuş hazmedemedim iş yerimdeki herkes ile etrafımda ki herkese bir kulp buldu benimde psikoljim bozulmaya başlamıştı acaba öyle mi acaba bu bişi yaparmı diye saçma düşüneclere giriyor insan beni güzellikle uyarmış olsa zaten dikkat ederim bana deseydi bir daha erkek hemşire vurmasın hoşlanmıyorum ondan sonra bende vurdurursam o zaman sıkıntı bendedir bunun gibi daha neler yaşadım

Eski eşinize yeterince şans vermişsiniz zaten kendiniz yazmışsınız. Ben eski eşinizin düzelebilecek karakterde olduğuna inanmıyorum. Kendisi de zaten bunun için çabalamıyor anladığım kadarıyla.
Ama bence şu an görüştüğünüz kişiyle de olmayın. Onu sevmediğiniz o kadar belli ki. Sürekli "arkadaşım" demenizden dahi anlaşılıyor. Eski eşinizi kafanızdan tamamen çıkarmadan başkalarını hayatınıza almayın bence.

en son ayrılığımızda barışmak için çiçek ve hediye falan göndermişti bende kabul etmedim yarım saat sonra aradı benim aldığım eşyalşarı hazırla gelip alacağım dedi tv avize vb şeyler hazırladık geldi hepsini sokak kapısının önünde kırdı parçaladı ve bunları malesef kızım balkondan gördü ben böyle bişi yapacağını bilsem asla kızımın balkona çıkmasına izin vermezdim ve kızım bana şunu sordu babam neden tv yi kırdı anne bende yenisini almak için diyebildim bir sürü rezillik ailemde ondan bana döndü ah be kızım sen bu adamla neler yaşamışsın şimdi daha çok hak veriyoruz sana dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…