- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- Konu Sahibi askimkizim
Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en son ayrılığımızda barışmak için çiçek ve hediye falan göndermişti bende kabul etmedim yarım saat sonra aradı benim aldığım eşyalşarı hazırla gelip alacağım dedi tv avize vb şeyler hazırladık geldi hepsini sokak kapısının önünde kırdı parçaladı ve bunları malesef kızım balkondan gördü ben böyle bişi yapacağını bilsem asla kızımın balkona çıkmasına izin vermezdim ve kızım bana şunu sordu babam neden tv yi kırdı anne bende yenisini almak için diyebildim bir sürü rezillik ailemde ondan bana döndü ah be kızım sen bu adamla neler yaşamışsın şimdi daha çok hak veriyoruz sana dediler
bu adamın yine aynı olmayacağının garantisini veremezsin işteKızlar ben 2010 yılında evlendim 3 senelik evliliğim ayrılalım boşanalım ben senden soğudum demekle geçti ben hep ayrılmaycağım bu çocuğu babasız büyütmeyeceğim diye diye 3 sene mücadele ettim en sonunda bana s.. tir git hayatımdan istemiyorum seni demesi herşeyi bitirdi kızım o zamanlar 1.5 yaşındaydı ve ayrıldık 3 ay ayrı yaşadık sonra pişmanımlar barışalımlar ailelerin arada çocuk var bir şans daha demesiyle barıştım çocuğum için ama ondan soğumuştum yine öyle 1.5 sene devam ettik ama bu sefer bana bağlandığını ve kıskançlık krizleri ve ufak ufak şiddet başlamıştı hakaretleri saymıyorum bile dayanamadım çekemem böyle olmaz dedim 2014 te ayrılmak istiyorum dedim kabul etti ve yine ayrıldık ve sonra barışma çabaları tekrar başladı ama bu sefer hiç umursamadım uzun bir süredir sessizdi ama kızım için çok üzülüyorum ben eski eşimi çok severek evlenmiştim 15 ay onu askerde bekledim ama olmadı sorunların var dedim bir doktora gidelim demiştim hep ben deli değilim ben hasta değilim dedi hep oysa ki öfkesini kontrol edememe problemi vardı ve bu bizim evliliğimizin bitmesine sebep oldu kızım kızım kızım başka hiç bir şey düşünemiyorum
Zaten bir şans vermişsin. Adam düzelse düzelirdi işin içine şiddet girip devam etmiş.Tekrar barışsan yine aynı artarak devam edecek. Kızıma üzüldüm demişsin ya, büyüğüde anne aynı hatayı neden tekrar yaptın barıştın dediğinde cevabın ne olur? Onu psikolojik durumu ne olacak, bütün erkekleri babası gibi bilecek, sözlü ve fiziksel şiddette şahit olacak.Zaten adam evlilik teklifi yapmamış, senin mutluluğunu görüp önden evlilik yapma niyetini anlamış ve kızınla bir nevi göz dağı vermiş.Sevdigin adama güven ve bırak ta senin ve evladının güvenliğini o düşünsün.Kızlar ben 2010 yılında evlendim 3 senelik evliliğim ayrılalım boşanalım ben senden soğudum demekle geçti ben hep ayrılmaycağım bu çocuğu babasız büyütmeyeceğim diye diye 3 sene mücadele ettim en sonunda bana s.. tir git hayatımdan istemiyorum seni demesi herşeyi bitirdi kızım o zamanlar 1.5 yaşındaydı ve ayrıldık 3 ay ayrı yaşadık sonra pişmanımlar barışalımlar ailelerin arada çocuk var bir şans daha demesiyle barıştım çocuğum için ama ondan soğumuştum yine öyle 1.5 sene devam ettik ama bu sefer bana bağlandığını ve kıskançlık krizleri ve ufak ufak şiddet başlamıştı hakaretleri saymıyorum bile dayanamadım çekemem böyle olmaz dedim 2014 te ayrılmak istiyorum dedim kabul etti ve yine ayrıldık ve sonra barışma çabaları tekrar başladı ama bu sefer hiç umursamadım uzun bir süredir sessizdi ama kızım için çok üzülüyorum ben eski eşimi çok severek evlenmiştim 15 ay onu askerde bekledim ama olmadı sorunların var dedim bir doktora gidelim demiştim hep ben deli değilim ben hasta değilim dedi hep oysa ki öfkesini kontrol edememe problemi vardı ve bu bizim evliliğimizin bitmesine sebep oldu kızım kızım kızım başka hiç bir şey düşünemiyorum
Selam arkadaşlar eski eşimle yaklaşık 2 sene önce ayrıldık 5 yaşında bir kızımız var uzun bir süre yanlızlığa alıştım çok zor günler geçirdim yaklaşık 6 ay önce bir tanıdık vasıtasıyla birisiyle tanıştım artık hayatımı kurmam gerektiğine inandım fakat tanıştığım kişi bekardı ve benim durumumu bilerek kabul etti sakın yanlış anlamayın benim durumumdan faydalanmak gibi bir şey olmadı zaten öyle bir şeye ben müsade etmem bu arada 30 yaşındayım bu süre içinde herşey güzel ilerledi o artık ailesine söyleyerek evlilik için bir ön hazırlık yapacaktık ki eski eşim kızımı getirdiği bir gün karşılaştık ve biraz konuşalım dedi tamam dedim kızımızın yanına bir erkek yaklaşamaz onu üvey baba yada abisi olmasına kimseye izin vermem ben evlenmeyi düşünmüyorum düşünsem bile bu yine sadece seninle olur ama sen evlenmek istersen kızımı alırım bunu bil istedim dedi ve bana gayet ılımlı olumlu konuştu keşke böyle olmasaydık ben her zaman yanındayım gibilerinden konuştu ve kızımda ben barışmanızı istiyorum ne olur barışın dedi ben yeniden hayatımı kurduğumu herşeyin güzel olacağını düşünürken eski eşimin bu şekilde gelmesi ve kızımın baırışmamızı istemesi beni mahfetti. Ben şimdi tanıştığım arkadaşıma herşeyi anlattım mücadele etmeni beklerdim ben de sizi herşeyden herkesten koruyabilirdim kızına ve sana zarar gelmesine asla izin vermezdim diyor ayrılalım dedik ama ikimiz de çok ağladık yapamadım sevdim sanırım onu öylece bırakıp bütün hayallerimizi yıkıp öylece gidemedim şimdi ben ne yapacağım dönmeli miyim eski eşime ayrılmalı mıyım arkadaşımdan kafam çok karışık tek düşündüğüm kızım onun herşeyi yaparım bana biraz akıl verir misiniz? (((
Anladığım kadarıyla eski eşiniz dengesiz ve psikolojik sorunları olan biri. Ayrılma sebebiniz de bu sanırım. İstatistiklere tekrar evlenirseniz boşanma riskiniz %90.Çünkü insanlar kolay kolay değişmiyor. Mutsuz ve sorunlu bir evlilikte çocuk yetiştirmeyi sırf babası olduğu için kızıma iyilik yapıyorum zannetmeyin. Kızınız babasız yetişmek zorunda değil. Babasıyla görüşsün bağını koparmasın. Ama bence siz ne eski eşinize dönün ne de yenisiyle evlenin. Kafanızı güzelce bir toparlayın kendinize zaman ayırın ve hiç bir şey için acele etmeyinSelam arkadaşlar eski eşimle yaklaşık 2 sene önce ayrıldık 5 yaşında bir kızımız var uzun bir süre yanlızlığa alıştım çok zor günler geçirdim yaklaşık 6 ay önce bir tanıdık vasıtasıyla birisiyle tanıştım artık hayatımı kurmam gerektiğine inandım fakat tanıştığım kişi bekardı ve benim durumumu bilerek kabul etti sakın yanlış anlamayın benim durumumdan faydalanmak gibi bir şey olmadı zaten öyle bir şeye ben müsade etmem bu arada 30 yaşındayım bu süre içinde herşey güzel ilerledi o artık ailesine söyleyerek evlilik için bir ön hazırlık yapacaktık ki eski eşim kızımı getirdiği bir gün karşılaştık ve biraz konuşalım dedi tamam dedim kızımızın yanına bir erkek yaklaşamaz onu üvey baba yada abisi olmasına kimseye izin vermem ben evlenmeyi düşünmüyorum düşünsem bile bu yine sadece seninle olur ama sen evlenmek istersen kızımı alırım bunu bil istedim dedi ve bana gayet ılımlı olumlu konuştu keşke böyle olmasaydık ben her zaman yanındayım gibilerinden konuştu ve kızımda ben barışmanızı istiyorum ne olur barışın dedi ben yeniden hayatımı kurduğumu herşeyin güzel olacağını düşünürken eski eşimin bu şekilde gelmesi ve kızımın baırışmamızı istemesi beni mahfetti. Ben şimdi tanıştığım arkadaşıma herşeyi anlattım mücadele etmeni beklerdim ben de sizi herşeyden herkesten koruyabilirdim kızına ve sana zarar gelmesine asla izin vermezdim diyor ayrılalım dedik ama ikimiz de çok ağladık yapamadım sevdim sanırım onu öylece bırakıp bütün hayallerimizi yıkıp öylece gidemedim şimdi ben ne yapacağım dönmeli miyim eski eşime ayrılmalı mıyım arkadaşımdan kafam çok karışık tek düşündüğüm kızım onun herşeyi yaparım bana biraz akıl verir misiniz? (((