Eski eşim barışmak istiyor Lütfen bir akıl verin.. :((

Ve siz hala bu adamla barışabilmeyi aynı evin içinde tekrar yaşayabilme ihtimalini düşünüyorsunuz.
Size kalbini açmış ,kızınıza da size de elini uzatmış ve sizin için ağlayan bir adamı eski eşiniz yüzünden bırakıyorsunuz.Kusura bakmayın ama burda bir çok konu okuyoruz eşinden boşanıp yalnız kalanlar,mağdur olanlar.Allah önünüze güzel bir insan çıkartmış ve siz hala sizi üzen insanın peşindesiniz

Canım adamın öfke problemi varmış yanı eski eşinin ,şimdi barışsan yarın öbür gün vay efendim başka erkeğin koynunamı girecektin sen diye başına kalkıp üstüne yürümesin,zaten kıskançlık problmide varmış zamanında,böyle bir insanın bu durumu kafaya takmadan durabileceğini sanmıyorum, hakkınızda hayırlısı olsun

Bizim akrabamiz aklima geldi..
Çocuğu babasini istediği için kabul etti kocasini oysa çok seviyormuş kocasini kocasi aldatti onu başka kadinla evlenip bosandi tekrar eski karisina dondu. Çocuğu için.. Bide hamile... Kendini mahvetti gözleri belliydi.. Mutsuz bde sigara içiyor. Kocasi ilgisizdi ayniymis. Öyle dedi. Bende içme sigara karnindaki çocuğu zehir etceksin dedim dinlemedi. Çocuğu için barisiyorsun ama olan oluyor. Mutsuz işde. Bence eski kocaninza donmemelisin. Olan sen olursun

Kac kere deneyeceksiniz olmayinca olmuyor. Boyle bir hataya dusmeyin. Yeni birisiyle evlenin diyemem ama kizim varsa evlilik icin 10 kez dusunmem gerekir herhalde

bu adamın yine aynı olmayacağının garantisini veremezsin işte

Denenmiş denenmiştir ve bitmesi gerektiği için bitmiştir...

Kizinizin babasi olsun diye sizin gonlunuz bambaska birindeyken yinede eski kocayami gidiceksiniz?
Onun koynunami giriceksiniz?
Eskiden yeni olmaz.
Ve diger erkek icin cok uzuldum burda.
Evlenip bosanmis kadin sacmaligini biliyoruz hepmiz, bende bi kadinim. Elbette evlenip tekrardan evlenebiliriz. Ama o erkek sizin icin ailesini karsisina almissa. Sizde boyle yapmayi dusunuyosaniz cok cok ayip edersiniz. Hic sevmemissiniz zaten. Yol yakinken donun hayatina devam etsin bari beyfendi.

Evlenmeyi
En azından kızınız büyüyüp akillanana kadar evlenmeyin oz babasına guvenemezken yabancıya nasıl guveneceksiniz siz önce bir annesiniz iyi dusunun

Zaten bir şans vermişsin. Adam düzelse düzelirdi işin içine şiddet girip devam etmiş.Tekrar barışsan yine aynı artarak devam edecek. Kızıma üzüldüm demişsin ya, büyüğüde anne aynı hatayı neden tekrar yaptın barıştın dediğinde cevabın ne olur? Onu psikolojik durumu ne olacak, bütün erkekleri babası gibi bilecek, sözlü ve fiziksel şiddette şahit olacak.Zaten adam evlilik teklifi yapmamış, senin mutluluğunu görüp önden evlilik yapma niyetini anlamış ve kızınla bir nevi göz dağı vermiş.Sevdigin adama güven ve bırak ta senin ve evladının güvenliğini o düşünsün.

Anladığım kadarıyla eski eşiniz dengesiz ve psikolojik sorunları olan biri. Ayrılma sebebiniz de bu sanırım. İstatistiklere tekrar evlenirseniz boşanma riskiniz %90.Çünkü insanlar kolay kolay değişmiyor. Mutsuz ve sorunlu bir evlilikte çocuk yetiştirmeyi sırf babası olduğu için kızıma iyilik yapıyorum zannetmeyin. Kızınız babasız yetişmek zorunda değil. Babasıyla görüşsün bağını koparmasın. Ama bence siz ne eski eşinize dönün ne de yenisiyle evlenin. Kafanızı güzelce bir toparlayın kendinize zaman ayırın ve hiç bir şey için acele etmeyin

Benim için herşeyden önce çocuklarım gelir, yemişim sevgiliyi, çok abes sebepler yoksa, eski eşimle evlenir, ipleri elime alır, bi güzel ayar çekerdim, üvey anne, üvey baba fikri bana buz gibi geliyor, hele geçen sevgilisinin 2,5 yaşındaki oğlunu acımadan döven şerefsizi gördükten sonra, kayserideki oklavalı üvey anne dehşeti... tırnağına zarar gelecek, elin adamı şurdan kalk şuraya otur diyecek !!!!! Ölüm sebebi benim için.... Bir çocuğu öz annesinden, öz babasından daha iyi kimse sevemez, bakamaz....

Yaa ben yorum yapanları anlamıyorum diyelimki eski eşi diğer Ada'mı duyunca atağa geçti eee geçebilir nevar bunda sadece kızını düşünse ılımlı bir ses tonuyla yapmaz bunu daha sert bir şekilde söyler ben ortada tehdit falanda görmüyorum yani bayan diğer kişiyle evlense bile çocuğu belli bir yaşa kadar anneden alamaz oda ayrı bir konu bence eşiniz halaa sizi çok seviyor tamam diyceksiniz aklı nerdeydi olabilir yeni birinin varlığını öğrenip şimdi aklı başına gelmiştir eğer ayrılma sebebiniz çok ağır değilse ve en önemlisi kalbiniz halaa eşiniz için çarpıyorsa önce yeni sevgilinizden ayrılın çünkü olmaz birde bekar şimdi herşey toz pembe görünür ama olmaz birde çocuk var daha sonra eşinizle hemen evlenmeyin Zaman'la ölçün tartın kendiniz için ve evladınız için evlenin derim bellimi olur bu bu sefer herşey güzel olur birde 2. Çocuk oldumu çok güzel olur hem sizler için hem kızınız için ama acele etmeyin ve şuanda görüştüğünüz kişiyle ayrılma kararı alırsanız tamamıyla görüşmeyi kesin derim 2 Ada'm aynı anda bomba etkisi yaratır.İnşaallah çok Mutlu olursunuz

Asla barisma eski adi üstünde iste,iyi olsaydi bitmezdi

Sevgilin cocukla bile evlenmek istemis senin le bekar adam ,aferim ona onunla evlendirdi m ben olsam

Cocuga ragmen bosmanmayi gize aldigin bir adamla demekki mutlu degildin ve gecerli sebeplerin vardi tekrar geri donup heledr 2 sene sonra ayni hayati yasamayacaginin garantisi esinin 2 cift duzgun kurdugu cumlemi ? Yazık edersin kendine. Kızın istiyor yada evlenirsen kizimi alirim dedi diye bu adama donmeyi dusunmen zayifligin. Hicbir sekilde evlendin diye o cocugu sen istemedigin surece senden alamaz.

ayni suyla iki kere yikanilmaz..
denemissiniz olmamis zaten.
bence eski esinizi hayatiniza almayin artik,o sizin kizinizin babasi olarak kalsin.
yeni erkek arkadasiniz icin bisey diyemeyecegim,yani sonucta yabanci biri ve ayni evde insanin kendi evladini yetistirmesi zor da olabilir..bilmiyorum ama eski ese resti cekin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…