- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
-
- Konu Sahibi askimkizim
Sonunu bildigin kitabi neden bastan okur insan eger dersini aldiysa? Bence erkek arkadasinizdan haberi var kiskanclik edip cocugu kullaniyo size eziyet etmek icin. Uvey baba diye bi durum yok zaten baba 1 tanedir degismez. O kisi ancak abisi olur kendisi de oyle soylemis. Sizin bundan sonraki hayatiniza da esiniz karar veremez. Bu kadar kiymetliydiniz madem bosamasaydi. Tepemi attirdi eski esinizin sozleri. Bence yumusak ses tonunun altinda sizi boyundurugu altina almaya calismis tekrardan
Adamın söylediklerinde sevgi hissetmedim.Evlenecekse de çocuğu için evlenecek.Kadını da açık açık tehdit etmiş.Ya benle olursun ya çocuksuz kalırsın diye.Buz gibi soğurdum o adamdan.
Çocuğuna ve yeni sevgilisine çaktırmadan o adamı kesin dille reddedip önüne bakmalıydı.Kendi kendine iyice çorbaya döndürmüş herşeyi.
Yeni sevgilinin yerinde olsam aklımda hep şüphe kalırdı demekki hala aklı eski kocasında diye.
Kizini dusunuyorsan ofkesini kontrol edemeyen arada siddete basvurmus hakaret eden bir esten uzak tutmalisin.tabiki baba kiz iliskileri devam edebilir.Anlasilan eski esinizin gel gitleri cok fazla bir sevgi bir nefret bir ozlem gidiyor.ben anlamiyorum bu kadinlari.siz zaten ayrilip tekrar barismissiniz olmamis bir daha ayrilmissiniz niye tekrar ayni seyleri yasamak icin tekrar sil bastan yapiyorsunuz.Kızlar ben 2010 yılında evlendim 3 senelik evliliğim ayrılalım boşanalım ben senden soğudum demekle geçti ben hep ayrılmaycağım bu çocuğu babasız büyütmeyeceğim diye diye 3 sene mücadele ettim en sonunda bana s.. tir git hayatımdan istemiyorum seni demesi herşeyi bitirdi kızım o zamanlar 1.5 yaşındaydı ve ayrıldık 3 ay ayrı yaşadık sonra pişmanımlar barışalımlar ailelerin arada çocuk var bir şans daha demesiyle barıştım çocuğum için ama ondan soğumuştum yine öyle 1.5 sene devam ettik ama bu sefer bana bağlandığını ve kıskançlık krizleri ve ufak ufak şiddet başlamıştı hakaretleri saymıyorum bile dayanamadım çekemem böyle olmaz dedim 2014 te ayrılmak istiyorum dedim kabul etti ve yine ayrıldık ve sonra barışma çabaları tekrar başladı ama bu sefer hiç umursamadım uzun bir süredir sessizdi ama kızım için çok üzülüyorum ben eski eşimi çok severek evlenmiştim 15 ay onu askerde bekledim ama olmadı sorunların var dedim bir doktora gidelim demiştim hep ben deli değilim ben hasta değilim dedi hep oysa ki öfkesini kontrol edememe problemi vardı ve bu bizim evliliğimizin bitmesine sebep oldu kızım kızım kızım başka hiç bir şey düşünemiyorum
Kızlar ben 2010 yılında evlendim 3 senelik evliliğim ayrılalım boşanalım ben senden soğudum demekle geçti ben hep ayrılmaycağım bu çocuğu babasız büyütmeyeceğim diye diye 3 sene mücadele ettim en sonunda bana s.. tir git hayatımdan istemiyorum seni demesi herşeyi bitirdi kızım o zamanlar 1.5 yaşındaydı ve ayrıldık 3 ay ayrı yaşadık sonra pişmanımlar barışalımlar ailelerin arada çocuk var bir şans daha demesiyle barıştım çocuğum için ama ondan soğumuştum yine öyle 1.5 sene devam ettik ama bu sefer bana bağlandığını ve kıskançlık krizleri ve ufak ufak şiddet başlamıştı hakaretleri saymıyorum bile dayanamadım çekemem böyle olmaz dedim 2014 te ayrılmak istiyorum dedim kabul etti ve yine ayrıldık ve sonra barışma çabaları tekrar başladı ama bu sefer hiç umursamadım uzun bir süredir sessizdi ama kızım için çok üzülüyorum ben eski eşimi çok severek evlenmiştim 15 ay onu askerde bekledim ama olmadı sorunların var dedim bir doktora gidelim demiştim hep ben deli değilim ben hasta değilim dedi hep oysa ki öfkesini kontrol edememe problemi vardı ve bu bizim evliliğimizin bitmesine sebep oldu kızım kızım kızım başka hiç bir şey düşünemiyorum
Kızlar ben 2010 yılında evlendim 3 senelik evliliğim ayrılalım boşanalım ben senden soğudum demekle geçti ben hep ayrılmaycağım bu çocuğu babasız büyütmeyeceğim diye diye 3 sene mücadele ettim en sonunda bana s.. tir git hayatımdan istemiyorum seni demesi herşeyi bitirdi kızım o zamanlar 1.5 yaşındaydı ve ayrıldık 3 ay ayrı yaşadık sonra pişmanımlar barışalımlar ailelerin arada çocuk var bir şans daha demesiyle barıştım çocuğum için ama ondan soğumuştum yine öyle 1.5 sene devam ettik ama bu sefer bana bağlandığını ve kıskançlık krizleri ve ufak ufak şiddet başlamıştı hakaretleri saymıyorum bile dayanamadım çekemem böyle olmaz dedim 2014 te ayrılmak istiyorum dedim kabul etti ve yine ayrıldık ve sonra barışma çabaları tekrar başladı ama bu sefer hiç umursamadım uzun bir süredir sessizdi ama kızım için çok üzülüyorum ben eski eşimi çok severek evlenmiştim 15 ay onu askerde bekledim ama olmadı sorunların var dedim bir doktora gidelim demiştim hep ben deli değilim ben hasta değilim dedi hep oysa ki öfkesini kontrol edememe problemi vardı ve bu bizim evliliğimizin bitmesine sebep oldu kızım kızım kızım başka hiç bir şey düşünemiyorum
zaten dengesız ofke kontrolu olmayan sıze saygısı ve sevgısı olamyan bır adammıs bosanmanız ıyı olmus, kızınıza gelırsek tabıkıde ıyı de olsa kotu de o onun babası ve babasını yanında ıster ama sız yenıden evleneceksenız oncelıkle kendınızı duusnmelısınız ıkıncı asamada gercekten sevgısıne ılgısıne sadakatıne ınandıgınız kısının kızınıza karsı yaklasımını vs ıncelelısınız...Kızlar ben 2010 yılında evlendim 3 senelik evliliğim ayrılalım boşanalım ben senden soğudum demekle geçti ben hep ayrılmaycağım bu çocuğu babasız büyütmeyeceğim diye diye 3 sene mücadele ettim en sonunda bana s.. tir git hayatımdan istemiyorum seni demesi herşeyi bitirdi kızım o zamanlar 1.5 yaşındaydı ve ayrıldık 3 ay ayrı yaşadık sonra pişmanımlar barışalımlar ailelerin arada çocuk var bir şans daha demesiyle barıştım çocuğum için ama ondan soğumuştum yine öyle 1.5 sene devam ettik ama bu sefer bana bağlandığını ve kıskançlık krizleri ve ufak ufak şiddet başlamıştı hakaretleri saymıyorum bile dayanamadım çekemem böyle olmaz dedim 2014 te ayrılmak istiyorum dedim kabul etti ve yine ayrıldık ve sonra barışma çabaları tekrar başladı ama bu sefer hiç umursamadım uzun bir süredir sessizdi ama kızım için çok üzülüyorum ben eski eşimi çok severek evlenmiştim 15 ay onu askerde bekledim ama olmadı sorunların var dedim bir doktora gidelim demiştim hep ben deli değilim ben hasta değilim dedi hep oysa ki öfkesini kontrol edememe problemi vardı ve bu bizim evliliğimizin bitmesine sebep oldu kızım kızım kızım başka hiç bir şey düşünemiyorum