Eski eşim barışmak istiyor Lütfen bir akıl verin.. :((

Adamın söylediklerinde sevgi hissetmedim.Evlenecekse de çocuğu için evlenecek.Kadını da açık açık tehdit etmiş.Ya benle olursun ya çocuksuz kalırsın diye.Buz gibi soğurdum o adamdan.

Çocuğuna ve yeni sevgilisine çaktırmadan o adamı kesin dille reddedip önüne bakmalıydı.Kendi kendine iyice çorbaya döndürmüş herşeyi.

Yeni sevgilinin yerinde olsam aklımda hep şüphe kalırdı demekki hala aklı eski kocasında diye.

katılıyorum

Çok ılımlı konuşmuş cidden de! Evlenirsen kızımı alırım demiş siz hala bik bik ağladım ayrılınca muhabbeti yapıyorsunuz. Şiddet yüzünden mi ayrildiniz acaba bu adam kafanıza vura vura düşünemez hala getirdi sizi.
Ayrıca bu ne evlilik telaşı kuzum? Dur bir Bismillah kızıniz 5 yaşında bir İlkokula başlasın iyice dillensin. Ayrıca kızınızi o ex kocaniz öyle konuşması için tembihliyor hemen bu kadar kolay oltaya gelmeyin.

Kızlar ben 2010 yılında evlendim 3 senelik evliliğim ayrılalım boşanalım ben senden soğudum demekle geçti ben hep ayrılmaycağım bu çocuğu babasız büyütmeyeceğim diye diye 3 sene mücadele ettim en sonunda bana s.. tir git hayatımdan istemiyorum seni demesi herşeyi bitirdi kızım o zamanlar 1.5 yaşındaydı ve ayrıldık 3 ay ayrı yaşadık sonra pişmanımlar barışalımlar ailelerin arada çocuk var bir şans daha demesiyle barıştım çocuğum için ama ondan soğumuştum yine öyle 1.5 sene devam ettik ama bu sefer bana bağlandığını ve kıskançlık krizleri ve ufak ufak şiddet başlamıştı hakaretleri saymıyorum bile dayanamadım çekemem böyle olmaz dedim 2014 te ayrılmak istiyorum dedim kabul etti ve yine ayrıldık ve sonra barışma çabaları tekrar başladı ama bu sefer hiç umursamadım uzun bir süredir sessizdi ama kızım için çok üzülüyorum ben eski eşimi çok severek evlenmiştim 15 ay onu askerde bekledim ama olmadı sorunların var dedim bir doktora gidelim demiştim hep ben deli değilim ben hasta değilim dedi hep oysa ki öfkesini kontrol edememe problemi vardı ve bu bizim evliliğimizin bitmesine sebep oldu kızım kızım kızım başka hiç bir şey düşünemiyorum

Kizini dusunuyorsan ofkesini kontrol edemeyen arada siddete basvurmus hakaret eden bir esten uzak tutmalisin.tabiki baba kiz iliskileri devam edebilir.Anlasilan eski esinizin gel gitleri cok fazla bir sevgi bir nefret bir ozlem gidiyor.ben anlamiyorum bu kadinlari.siz zaten ayrilip tekrar barismissiniz olmamis bir daha ayrilmissiniz niye tekrar ayni seyleri yasamak icin tekrar sil bastan yapiyorsunuz.

Canim ayrılma sebebin yeterli tekrar birleşmemek icin, emin ol sen tekrar bir aray gelirsen bu adam sevgilinle ne yaşadın diye kafasında kurup kurup seni tüketecek ve belki bu defa fiziksel siddete donecek. Çocuğunun sağlığı icin ayrı olman daha doğru bence. Öyle bir ortamda çocuk daha sağlıksız büyüyecek ve ayrıca çocuğun lafıyla hareket etmek doğru degil muhtemelen babası konuşturuyor.

barışırsanız bu 3. olacak yani, sakın ha derim bence bu adam 3. sayfalardaki ayrılığı hazmedemeyen psikopat adamlardan dikkatli ol derim

keşke erkek arkadaşından ayrılmasaydın, zaten kızını alsa da bakamayıp geri getircekti, çocuk bi kaç seneye okula başlıcak, kolay mı çocuk büyütmek, hem de böyle şiddete meyilli bi adam çocuk büyütecek hiç inanmam

Hayatını kurmak eşittir evlenmek mi başka bi alternatifiniz yok mu?

Evlenmek sart mi diymi..gecende esime de dedim sohbet ediyoruz oylesine..Allah gostermesin dedim senden ayrilsam ben evlenmeyi dusunmem dedim kizimla gul gibi gecinir gideriz dedim..hee diyor

ay valla sizin kendinize kıymet verdiğiniz filan yok. barışın barışın. çocuğunuz için eminim çok sağlıklı bi aile ortamı yaratacaksınız. şiddet kavga küfür dolu.

bence siz de bir süre evliliğinizi yaşadıklarınızı neden boşandığınızı düşünseydiniz ,geri dönmeyi düşünmezdiniz.
en büyük hata nişanlınıza bunları anlatmanız olmuş.sahi neden anlattınız?? şimdi siz onunla evlenmeye kalksanız da adamın aklında hep şüphe kalacak..

ikisiyle de evlenme.
eski kocan dengesiz ruha sahip.
yeni güvenilmez.

zaten dengesız ofke kontrolu olmayan sıze saygısı ve sevgısı olamyan bır adammıs bosanmanız ıyı olmus, kızınıza gelırsek tabıkıde ıyı de olsa kotu de o onun babası ve babasını yanında ıster ama sız yenıden evleneceksenız oncelıkle kendınızı duusnmelısınız ıkıncı asamada gercekten sevgısıne ılgısıne sadakatıne ınandıgınız kısının kızınıza karsı yaklasımını vs ıncelelısınız...
ben olsam kızım ıstıyor dıye sorunlu bır ese gerı donmezdım....
ve eskı esınız gercekten sıze gerı donmek ıstemıyor sadece sızı ustu kapalı tehdıt etmıs...

eski eşiniz kafanızı karıştırmak için konuşmuş
size dönmek istediğinden değil ben bu konuşmadan öyle anlıyorum

Denenmişi denemişsin olmamış birkez daha denemek akıl işi değil

Bu adamın yanında kız çocugumu büyütüceksin. Şiddete eyilimli bir baba, bir eş. Yapmayın Allah aşkına az mantıklı olun ya ne çabuk unutuyorsunuz geçmişte yaşadıklarınızı. Yaşatılanları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…