ESKİ EŞ KİŞİSİ

Ben katılıyorum, o kadın da bu adamla aynı kumaştandır.

Konu sahibesi durma savcılığa git şikayetçi ol.

Siz bu adamla neden halen iletişimdesiniz? Bunca zaman olmuş zahmet edip ikameti bile almamışsınız. Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz asıl, sizin derdiniz ne?

Sizin için Allah akıl fikir versin diye dua edeceğim

Gideyim evet ama korkuyorum yalan yok.Eğer huzurumu bozacak bir şey yaparsan kayıtları internete koyarım dedi.Bu meslekte umurumda değil girer yatarım hapise falan dedi.Gözü dönmüş gibiydi resmen.

Gideyim evet ama korkuyorum yalan yok.benmEğer huzurumu bozacak bir şey yaparsan kayıtları internete koyarım dedi.Bu meslekte umurumda değil girer yatarım hapise falan dedi.Gözü dönmüş gibiydi resmen.
Korkunç bir adammış. Siz asla bulaşmayın olur da yazarsa tehdit ederse o zaman savcılığa verin.
Yani ben de böyle düşünüyorum.Herhangi bir şey yaparsa bana karşı o zaman savcılığa gitmeyi düşünüyorum.Şuan tek korkum ilerde o videolar ile karşıma çıkar mı

Siz bu adamla neden halen iletişimdesiniz? Bunca zaman olmuş zahmet edip ikameti bile almamışsınız. Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz asıl, sizin derdiniz
Siz bu adamla neden halen iletişimdesiniz? Bunca zaman olmuş zahmet edip ikameti bile almamışsınız. Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz asıl, sizin derdiniz ne?
Davamı açtım evimi tuttum hayatımı kurdum yoluma bakarken yazdı çizdi ve ben de bunlara bir son veremedim.Ne zamanki sevgilisinin olduğunu öğrendim uzak durdum.Bu kez de o kadınla ciddi bir birliktelik olacağı için tutuştu ve yazdığını çizdiğini söylersem beni evlilik yıllarındaki video ile tehtid ediyor.İkametime gelince zaten bütün kargom belgelerim vs iş yerime geldiği için çok üstünde durmadım.Buraya bir anlam yüklemeyin.Bakın ben de görüyorum hatamı bunu bilerek farkında olarak yazdım zaten bir şey yapmaya çalıştığım yok.

Babasını aradım hemen anlattım bir şey yapamaz falan dedi ama hepsi lafta.Ne güzel yazmışsınız düşüncelerinizi teşekkür ederim.

Birebir aynısını düşünüyorum. O videolar onun elinde. Ve yine karşınıza çıkacak er ya da geç. Suç duyurusunda bulunun. Kadın sizin görüştüğümüz öğrense ne öğrenmese ne? O o yolun yolcusu olmuş. Aaaa eski karısı ile gorusuyormus deyip ayrılacak mı saniyorsunuz Asıl büyük konuyla ilgilenin

Gideyim evet ama korkuyorum yalan yok.Eğer huzurumu bozacak bir şey yaparsan kayıtları internete koyarım dedi.Bu meslekte umurumda değil girer yatarım hapise falan dedi.Gözü dönmüş gibiydi resmen.
Öteki türlü yine yine tehdit edecek. Mesleği umrundadir merak etme. Lesss herif ya.

Daha fazla nasıl aşağılık olabilir bu erkekler acaba. Midem bulandı şerefsizliğinden. Nişanlısına atma salla git şikayetçi ol. Delilin Bike olmasa en azından gözü korkar. Ayrıca sen bu konuda şikayetçi olduktan sonra sıkıyorsa vidyo paylaşsın işte o zaman onun yaptığı belli olur senin iddianı kanıtlamış olur. Hiç mi şeref yok ya bu kadın senin nikahlı karındı pislik. Şikayetçi olunca o kadın da öğrenir büyük ihtimal o zaman nasıl Bi B.k çuvalıyla birlikte içine şüphe düşsün yeter.

Videoları evliliginiz süresinde mi yoksa ayrıldıktan sonra görüştüğünüz sürede mi çekmiş? Bunlari çekerken rızanınız var mıydı yoksa gizli çekim mi yapmış? Mesleğinin adamin umrunda olup olmadığıni suç duyurusunda bulunup görebilirsiniz. Hem bulunursanız bundan müstakbel öğretmen adayı da haberdar olur. Böylece hapis hayatını yaşamış olur blöf yaparak degil gerçekte nasil para olmadan hayatini yaşayacak görürsünüz.

Basın engeli gitsin ya, merak etmeyin tutuşmuş o, korku b.kuna bişeycik yapamaz. Mesajlarını da silmeyin, söyleyin de bunu, beni rahat bırakmazsan şikayet ederim çok kıymetli mesleğinden olur hapse girersin diye. İnanmayın gözümü kararttım triplerine, onun şu an kaybedecek çok şeyi var ve hedef saptırıyor. Kendinize gelin, bunca zaman olmuş bu uyuşukluğunuzu o bile başka şeylere yoruyordur, kusura bakmayın yani.

Canım o kadın zaten aklı başında bir kadın olsa der ki "bu adam benimle evliyken beraber oldu, karısına yalan söyleyen bana da söyler" der. Kadın o yolu kendi seçmis. O kadın zaten ilerde aldatilacak o adam bunu da aldatır. Adamla tamamen iletişimi kes. Eğer tekrar yazarsa veya ararsa su andan itibaren her seyi kayit altına almaya basliycam de . Belli ki adamın elinde kozu kalmamış seni videonla tehtit ediyor. Eğer ilerde tehtit ederse de ki "o videoların hepsi mahkeme kararıyla Cok rahat kaldırılıyor, ben bir şey kaybetmem ama hem senin yuvani yıkarım hem ailene rezil ederim g"vat diye hem de meslekten ederim" de. Gözü korksun seni saf buldu üstüne oynuyor. Gözünü korkutmasina izin verme.

Evlilikte yatak odası videolrini ne amaçla çekiyordu?

Benim rızam yoktu başlarda.Hatta bir iki tartışma oldu ama çokta üzerinde durmamıştım açıkçası.Gizli çekim değil hayır.Kocamdı sonuçta ne bileyim böyle olacağını.Defalarca sildi mi diye baktım telefonuna ama telefonun gizli bir yerindeymiş.Delilim olmadığı için savcılığa gitsem bile kendisi iftira atıyor diyip olayım benim aleyhime de çevirebilirmiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…