ESKİ EŞ KİŞİSİ

Boşanmanıza rağmen ayrılmak istememişsiniz, görüşmek hoşunuza gitmiş hatta belki kendini affedirebilseydi bi şans daha verirdiniz. Adam da buna yormuştur çünkü bu konudan hissedilen enerji bu
Hoşuma giden bir şey yok.Kaldı ki o kadınla görüştüğünü öğrendiğim gün konuşmayı kestim.Evet boşandım fakat içimde bir yerlerde akıllanıp kendisini düzeltir diye umudum bitmedi.O yüzden konuştum.Ama adla umut bağlamadım.

Eee bir şey değişir mi? Zorla ya da değil, evliyken ya da evli değilken. İki kişi arasindaki özel videoları yaymakla tehdit ediyor adam sonuçta.

Evet çok haklısınız.İlerisini düşünerek zaten bu kararı vermeliyim.

Evet banımlar bazılarınız git şikayetçi ol dedi bazılarınız uzak dur engelle dedi
2 Avukat ile yaptığım istişare sonucunda Eski eş kişisi ile asla iletişime geçmemem gerektiğini,onun herhangi bir yerden yazıp çizip yaptığı tehtid ile savcılığa özel hayatın gizliliği ihlali vs den gitmem gerektiğini bana söylediler.Şuan için bekleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…