Eski eş herkese “ortada bir şey yokken gitti” diyor

Özeniyordum dısardaki hayatlara. Eşine iyi davranan erkekleri kendi içimde takdir ediyordum. Ben de buna layığım diye düşünüyordum. En sonunda dayanamadım

Teşekkür ederim inşallah ben de anneniz gibi hayatımı düzene koyabilirim benim de bir cocugum var

ben basaracagina inaniyorum. ilk zamanlar cok zordur bilirim ama gücüne inan seni bastirmasina izin verme ve etrafi dinleme. sen üzülürken, aci cekerken siddet görürken kimse yoktu yaninda anca konusmayi bilirler
birak sen yolunu cizmisken de kimse olmasin yaninda
ne zaman ki ayaga kalktim ve ben aglarken kimse yoktu yanimda simdide konussunlar duymuyorum dedim mutlu oldum. önce nefret ettiler benden simarik oldugumu düsündüler dik kafali dediler anlamadilar, simdi de bükemedikleri eli öpüyorlar

Çok iyi cevap
Bu tipler başka kadına laf ederken niye şöyle yapmadın niye böyle yapmadın niye alttan almadın demeyi iyi bilirler
Kendi kızları olunca ortalığı ayağa kaldırırlar

Ben de tam tersiyimdir hiç laf etmeyi sevmem. Anca dava açarsam orda her şeyi anlatırım
tabi ki sizin kararınız. aslında böyle çirkef bi adamın dediklerini duymazdan gelmek en doğrusu sanırım. laftan anlıycak insan olsa bu karakterde olmazdı. en iyisi boş verip kendi hayatınıza mutluluğunuza bakmanız

Sadece kırıldınız mı? Bence daha fazla duygular hissetmeniz lazım. Mesela tiksinti nefret vb.

Elaleme halt yemek düşer en iyisini yapmışsınız. Canınızdan kıymetli değil. O akşam vurmamıştı demişsiniz ama sözle de şiddet oluyor ki siz bunu da yaşamışsınız. Size kendi ayaklarınızın üzerinde durduğunuz ve çocuğunuzla beraber mutlu bir hayat diliyorum.

Çok teşekkür ederim

" Ara ara eşimin bana şiddet uygulamasiyla evden ayrıldım " diye başlayıp , Evet şiddet yoktu ama diretseydim olurdu demişsiniz.

Şiddetin zaman aşımı yoktur . Son durumda Evet şiddet göstermemiş olabilir ancak sizin sessizliginizden dolayı olmamış bu.

Fiziksel şiddet kadar psikolojik şiddette İnsan haklarına aykırıdır ve kabul edilemez.

Iyı sabretmissiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…