Eski eş herkese “ortada bir şey yokken gitti” diyor

“birdaha sakın görmeyim makyaj yaptığını”

O kız seni alıp alıp götürüyor, kadın başınıza eve uzak yerde işiniz yok filan.

Bu herif sizin boğazınızı sıkıp siz bayılınca numara yaptığınızı söyleyen sizi itekleyen saçlarınızı çeken bir adam.Bunlar şiddet değildi ama ona göre öyle değil mi?Hatta seni dövsem elimde kalırsın bunlar dövmeye girmez demişti... Psikolojik + fiziksel şiddet + ataerkil bir zihniyet + yüzsüzlük + arsızlık = sizin kocanız.Kimseyi takmayın.Ayrilan erkekler zaten ben dövdüm aldattım hayatını cehenneme çevirdimde ondan gitti demez etrafına.Yaşadıklarınızdan dolayı size çok üzüluyorum , bunları yaşattığından dolayı avukat olacak o heriftende utanıyorum.Biz adaletimizi bunlara mı teslim ediyoruz şimdi...

Arkanızdan ne dediğinin ne önemi var adam size psikolojik, fiziksel şiddet uyguluyor, küfür ediyor, ayrılırsan zarar veririm diyor, bırakın millet size şımarık desin siz kurtulun bu adamdan yeter.

Bugun eski kocamı gördüm yanına gittim.kendisi aldatıp aldattığı kimse ile buluşup evin kilidini değiştirip esyalarımı gasp eden.anlaşmalı boşanmada esyaları vereceğini söyleyip ertesi gün. Onu al bunu alma diyen erkek müsveddesi.iki kelime konuşunca sen hiçbir şeye yanaşmadın dedi sanki frıldaklık edip mağdur eden çocuğuna tedbir nafakası belirlenene kadar para vermeyip aldığım oto koltuğunun üstüne o değil de ben oturdum sanki.artık sinirimden gülmek geliyor o rezil haline onun.Allah büyüktür.er yada geç ettiklerini bulsunlar sonuna kadar her sey müstehak onlara

Birde insanlara sizi şımarık göstermesini de umursamayın kimse boş ters ortada bir sebeb yokken yuvasını yıkmaz ana böyle bi adamın da kahrı çekilmez . Yok niye markete gittin yok niye makyaj yaptın yok oraya bir daha gitme . Siz kendi ayaklarınızda duran güçlü bir kadın olun kimseye ihtiyacınız yok

Elaleme 'dövdüm gitti' demesinden iyidir.
Sana laf sokan olursa 'kusura bakmayın, prenses gibiydim baba evinde,çekemem böylesini. Cok istersen sen evlen/kızınla evlendir' falan deyin.
25 yaşındasınız, sizin yaşınızdayken ben ülke ülke gezerdim, iki günlük tatilde nerede kamp atsam diye düşünürdüm. Siz yan parka gitmek için tonla laf yiyorsunuz.
Değer mi cidden bir angutun soyadını taşımak için gençliğinden vermeye???

Öküz ya sinir oldum okurken. İyi yapmışsınız bundan kurtulmakla. Ne mal olduğunu herkese yayın bence. o bir şey yok dedikçe sizde anlatın nasıl leş bi adam olduğunu.
Ben de tam tersiyimdir hiç laf etmeyi sevmem. Anca dava açarsam orda her şeyi anlatırım

Evet insanların zaten ilgisini çekiyor bu ayrılık olayları. Ortak tanıdıklarımızla konuşmama kararı aldım

Ben de tam tersiyimdir hiç laf etmeyi sevmem. Anca dava açarsam orda her şeyi anlatırım
Ben de cok yakinlarim haric kimseye anlatmadim. Hic gerek yok herkes kendine baksin. Benim arkamdan da üniversitede okumus kizdan es olmaz demisler. Onlarin dili cok cikar demisler.:)

Başta üzüntü veya pişmanlık hissettiniz mi nasıl atlattınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…