• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eş herkese “ortada bir şey yokken gitti” diyor

Sozle el kaldirma korkutmalya baslar bigunde fiziksel siddet olur bugun yok ama yaomayacagi anlamina gelmiyo o potansiyelde biri anladgm kadariyla tebrik ediyorum sjzj
Fiziksel siddet 4-5 defa oldu. Artık iyice korkmuş durumdaydım ve ne tartışabiliyordum ne kendimi ifade edebiliyordum. Sadece ağlıyordum. Ağlayarak kendimi dinletmeye calısıyordum. Bilmeden kendimi korumaya alıyordum galiba ağlayarak. Şu an dışardan bakınca boyle tanımlayabiliyorum davranıslarımı. En sonunda da çıktım gittim tehditle korkuyla evlilik yürümüyor malesef

Fiziksel siddet 4-5 defa oldu. Artık iyice korkmuş durumdaydım ve ne tartışabiliyordum ne kendimi ifade edebiliyordum. Sadece ağlıyordum. Ağlayarak kendimi dinletmeye calısıyordum. Bilmeden kendimi korumaya alıyordum galiba ağlayarak. Şu an dışardan bakınca boyle tanımlayabiliyorum davranıslarımı. En sonunda da çıktım gittim tehditle korkuyla evlilik yürümüyor malesef
Kesinlikle arkana bile bakma hakki yok seni korkutarak yaninda tutmaya

Eşiniz galiba ezik pısırık kendi cinsine karşı, sizde de egosunu tatmin ediyor .
Pısırık da değil aslında gözümün önünde 2 adamla kavga etti sonra adam bunun üzerine araba sürdü eş de arabanın üzerine çıktı filan gözü dönünce ne yapacağını şaşırıyor

Pısırık da değil aslında gözümün önünde 2 adamla kavga etti sonra adam bunun üzerine araba sürdü eş de arabanın üzerine çıktı filan gözü dönünce ne yapacağını şaşırıyor
Öfke kontrolü yok. Acikcasi ilk konu actiginizda gidip barisacaginizi dusunuyordum. Bu kadar kararli durusunuzu tebrik ediyorum. Eski esiniz daha da cirkinlesebilir bosverin, siz kendi hayatiniza bakin

Ben de cok yakinlarim haric kimseye anlatmadim. Hic gerek yok herkes kendine baksin. Benim arkamdan da üniversitede okumus kizdan es olmaz demisler. Onlarin dili cok cikar demisler.:)
Eee işlerine gelmiyor. Saçma sapan şeyler yapacaklar, konuşmayı, insan gibi davranmayı bilmeyecekler sonra bu kızın dili uzun :D birinde bana sen sosyete oldun bizi beğenmezsin demişti :D akıllı mantıklı bir insan değilsen, kizini 18olmadan nisanladiysan tabiki beni beğenmezsin

Toplum baskısından çekiniyorum galiba. Etrafta geçimsiz gibi görünmek de beni üzüyor. Öyle kendimi ön plana çıkarabilen savunabilen bi tip de değilim. İçime atıp bunalıma giriyorum anca
Utanmayın. Siz utanılacak birsey yapmadınız. Gelip konuşan kişi canınızı çok mu sıkıyor. Lafı yapıştırın geçin. Doğru diyorsun, karnım burnumda, dayaktan kemiklerim kırılana kadar sabredip, kapıya atana kadar beklemem gerekiyordu. Senin kızın olunca böyle yapar artık, de geç. Ozguvensiz davranmayin. Kendinizden emin olun ve öyle görünün

Öfke kontrolü yok. Acikcasi ilk konu actiginizda gidip barisacaginizi dusunuyordum. Bu kadar kararli durusunuzu tebrik ediyorum. Eski esiniz daha da cirkinlesebilir bosverin, siz kendi hayatiniza bakin
Başlarda aile danışmanına da görünseydik keske diye üzüldüm, karşı taraftan da bir adım gelmeyip bu tarz tavırlar devam edince bosverdim ben de

Utanmayın. Siz utanılacak birsey yapmadınız. Gelip konuşan kişi canınızı çok mu sıkıyor. Lafı yapıştırın geçin. Doğru diyorsun, karnım burnumda, dayaktan kemiklerim kırılana kadar sabredip, kapıya atana kadar beklemem gerekiyordu. Senin kızın olunca böyle yapar artık, de geç. Ozguvensiz davranmayin. Kendinizden emin olun ve öyle görünün
Evet insanlar dayaktan kemiklerin kırılması seviyesinde boşanmayı normal görüyor, benim yaşadığım gibi tokat tekme olaylarını hafife alıyorlar. Ama ben cok üzülüyordum kendime yediremiyordum, başta tavır koyamadım tekrar yapmaz diye diye bekledim duzelme olmadı. Çareyi sessiz kalmakta buldum. Bu sefer de o baskı beni mahvetti

Evet insanlar dayaktan kemiklerin kırılması seviyesinde boşanmayı normal görüyor, benim yaşadığım gibi tokat tekme olaylarını hafife alıyorlar. Ama ben cok üzülüyordum kendime yediremiyordum, başta tavır koyamadım tekrar yapmaz diye diye bekledim duzelme olmadı. Çareyi sessiz kalmakta buldum. Bu sefer de o baskı beni mahvetti
Elalem seni 10dk konuşacak, unutacak, adam seni dövse, öldürse manşet olsan sana sadece "aa tüh ya yazık" derler gene unuturlar. Hayatlarındaki kapsadığı yer birkaç dk, birkaç cümle . Ayrıca O evde neler yaşadığını sen biliyorsun. Sen istemiyorsan, o adamla bir dk geçirmek istemiyorsan bitti. Bitti bu kadar.

Back