Eski eş evleniyor verilmeyen haklarım ve çocuklarımın psikolojisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin gördüğün muhteşem! Günleri o kadında görecek boşver. Karakter değişmez. Dayak aldatma o kadına da olur muhtemelen. Kızını da belaya sokmuş salak. Sakın ulaşma yani. Dana bulaşmasınlar. Ama en başından haklarını almalıydın. Okuyan çocuğa 18 yaşında olsa bile devlet nafaka bağlatırdı onu neden almadın?
Artık çocukların büyümüş sen de bak hayatına.
Belki bu kadından da olmayayım diye iyi davranır, çıkıntı yerlerini törpüler, nispeten daha geçimli biri olur. Gelmiş belli bi yaşa. Kadını da kolay bulduğunu sanmam. Zaten bulup bulacağı o şu saatten sonra. Azcık aklı kaldıysa doğru düzgün davranır bundan sonra.

Kadın ne eşya almış ne tazminat, okuyan çocuğa nafaka almak için dava bile açmıyor. Deli gibi korkuyor adamdan. Ama yeni kadın buldu diye de hayıflanıyor, ya ben böyle korktuğum bi adamdan bu şekilde kurtulsam göbek atarım be, başına iyi kötü bi çoban geldi, yularını tutar, benim de artık kafam dinlenir diye.

Bakın sürekli ya metresler ya yeni eşler için benim evime girmiş çatalımı kullanmış diyen kadınlar görüyorum ‘ ya ne olacağıydı’ kadın senin eşini kullanıyor eşyasında ne olacak? Yani şaşırmayın diye diyorum kadın için no problem eski eşin ya da mevcut eşin eşyaları, cünkü başkasının erkeğine dokunmaya beis görmüyor 😉
Ne metresi yahu, kadın bekar adama gelmiş. Başkasının irkeği falan değildi adam . 😂Eski karısının eşyaları olduğunu bile bilmiyor belki, adam 2.elden aldım derse ne bilecek?

Burdan anlayın kadının hafifliğini düzgün mutasıp ahlaklı bir kadın o adamın çoluğu çocuğu eşi ile yaşadığı eve girmeye ar edinir vicdan yapar

Hafif ya da ağır size ne ?

17 yıl dayanınca mı kaliteli olunuyor. Kim kiminle birlikte olur sizi ilgilendirmez. Çocuklarınız küçük değil ki kadının yanına gidip kalsın ya da endişelenin

Yani ben bu kadına ulaşıp bu adamı tanıdın mı sordun mu niye ayrıldın diye yazsam ortalık bulasam benim kaliteme seviyeme ters adam hasta beni huzursuz eder.Evin birini kıza birini oğlana ver desem küfür kıyamet laftan anlamaz.

Bunlarla uğraşacağınıza hayatınıza bakın artık. Kim kiminle nerde ne yapmış bırakın artık. Eşyalarınız çok kıymetli olsaydı 4 yıldır alırdınız. Başka bir kadın çıkınca ortaya birden değerlendi mi eşya?

Valla eşya hassasiyeti olan insan boşanınca alırdı eşyalarını. Özel eşyalarını bırakmasının tek sebebi bir gün pişman olacak/düzelecek ve barışacağız düşüncesi bana göre.

Çevre de öyle gazlıyor ‘o sana dönecek, pişman olacak’ diye, hatta çoğu dizinin tutma sebebi de bu, dizilerde hep pişman olup kadına yalvaran erkekler var, bizim kadınlarımız da bu dizileri izleyip zihinsel tatmin yaşıyorlar😄

Benimkiler de bana dönerler, asla kabul etmem,bensiz yaşamaya göze almış en kötü zamanlarımda yanımda olmamış birini neyleyeyim?

Kadınlarımız da bu düşünce yapısında olup o adamın bir daha dönmeyeceğini, dönse de bir daha kabul etmeme üzerine bir plan yapsalar çok rahat ederler, Umut insanı öldürür cünkü

Çook çok üzüldüm durumu ama bence geri kalan her seyi sadakan say o adamdan kurtulup çlocuklarında ailenle birlikte sağ ve muhtaç olmadığın için sükret

kadınlar hep şunu diyor:’ o kadın nasıl benim evime girer, benim eşyalarımı kullanır, insan olan kullanmaz’ ben de diyorum ki böyle hassasiyetleri olan kadın zaten 0 km adamla olur, bunu böyle çok abartı bir mesele sanki eski ya da mevcut bir kasıt olarak düşünmesinler diyorum 😇
0 km adam ne ya töbe töbe ahahah. Erkeğe şiddet var.

Valla eşya hassasiyeti olan insan boşanınca alırdı eşyalarını. Özel eşyalarını bırakmasının tek sebebi bir gün pişman olacak/düzelecek ve barışacağız düşüncesi bana göre.
İçinde kırık dökük de olsa umudu vardı, o kadın o umudu yok etti, kadına siniri ondan.

Zaten orda dedim ki metres ya yeni eşler 😄 genelde ya eşimin metresi ya eski eşimin yeni sevgilisi eşyalarımı kullanmış diye konu açıyorlar :) gerek yok böyle hassasiyetlere eşyalarımı kullanıyor diye kahretmeye dedim cünkü kadın için sıfır sıkıntı ha 2. El ha 1. El :)
Ne metresi yahu, kadın bekar adama gelmiş. Başkasının irkeği falan değildi adam . 😂Eski karısının eşyaları olduğunu bile bilmiyor belki, adam 2.elden aldım derse ne bilecek?

En kısa zamanda psikoloğa gitmenizi tavsiye ediyorum utanmasanız eski eşinizin görüştüğü kadını kıskanıyorsunuz diyeceğim. Diğer taraf artık sizi ilgilendirmez çocuklarınız da büyümüşler zaten herkes kendi hayatına baksın bence. Siz yıllarıdır dayak yemiş susmuşsunuz üstelik hiçbir kadının kolay kolay kabul etmeyeceği aldatılmayı sineye çekmişsiniz bu saatten sonra eşyaların evim deyip ağlamayın kendinize temiz bir sayfa açın ve kafanızı boşaltın kim ne yapıyorsa yapsın.

Geçmiş gitmiş vaktinde almalıydınız eşyalarınızı. Boşanmışsınız beraber olduğu kadın sizi artık ilgilendirmez. Çocuklarınız da büyümüş babaları ile görüşüp görüşmeme kararını kendileri verebilir siz etkilemeyin onları.
Canınız çok yanmış o yüzden kadına yüklenmişsiniz ama ortada tek suçlu var eski kocanız o yüzden onların ilişkisini düşünüp düşünüp kendinizi yıpratmayın daha fazla. Kendi hayatınıza bakın, çocuklarınıza da söyleyin onlardan haber getirmesinler bir daha size.

Zaten orda dedim ki metres ya yeni eşler 😄 genelde ya eşimin metresi ya eski eşimin yeni sevgilisi eşyalarımı kullanmış diye konu açıyorlar :) gerek yok böyle hassasiyetlere eşyalarımı kullanıyor diye kahretmeye dedim cünkü kadın için sıfır sıkıntı ha 2. El ha 1. El :)
E kullanır? Herkes eşyaya anlam yüklemiyor. Şu krizde ben bile yüklemiyorum artık, herşey ateş pahası olmuş, başlarım enerjisine, cebimden fazla para çıkınca benim enerjim daha çok bozuluyor ahahahshhsh. Şimdi girdiğim evin eski kiracıları boşanıp çıkmışlar, ya kullanın ya da birine verin diye bıraktığı epey bi eşyayı kullanıyorum, kullanırım, acımam artıkın 😐

E kullanır? Herkes eşyaya anlam yüklemiyor. Şu krizde ben bile yüklemiyorum artık, herşey ateş pahası olmuş, başlarım enerjisine, cebimden fazla para çıkınca benim enerjim daha çok bozuluyor ahahahshhsh. Şimdi girdiğim evin eski kiracıları boşanıp çıkmışlar, ya kullanın ya da birine verin diye bıraktığı epey bi eşyayı kullanıyorum, kullanırım, acımam artıkın 😐

Aynen ben de kullanırım, ne dicek ‘ayyy hayır onlar eski eşinin eşyaları bana yeni eşya allll’ mı?hem de bu ekonomi de :)

Deprem olmuştu bütün eşyalar altında kalmış gibi düşünün. Bırakın eşya düşünmeyi. Çocuklarda kendi kararlarını kendileri versin görüşüp görüşmeyeceklerini.

Geçmiş olsun öncelikle sıkıntılı bir kocanız varmış boşanmış kurtulmuşsunuz da sizin derdiniz ne ben pek onu anlayamadım. Eşyalarını al diye söylemiş vaktiyle gidip almamışsın şimdi başka bir kadın gelip kullanacak diye buna takılmışsın. Benim babam annem ayrıldı babam başkasıyla evlendi annem zerre umursamaz bizim de umrumuzda değil keza. Özel günlerde vs görüşürüz sadece. Bu derece takılacak konular değil çocuklarınız da büyükmüş üstelik. Fazla takıksınız gibi geldi bana.

Evi en başta neden bırakıp çıktıniz onu anlamadım. Eski eşiniz tek kalmis ,siz çocuklarla başka eve gitmişsiniz. Ayrıca dava açsam birşey elde edemezdim diyorsunuz ama oturduğunuz eviniz varmış sonuç olarak
O kovdu evden öldürürüm defi sonra ben de onca şey yaşadım diye geri dönmel istemedim artık sen git boşanalım dedim çıkmam dedi ev benim değil dedi (Mahkemelik pürüzlü) öyle olunca ayrılık için kararlı da olunca geri gitmedim o evden asla çıkmadı

Hiç bulaşmayın artık ne hali varsa görsün bence.Ayrica eşyalarınızı keşke baştan alsaydiniz,benim içim kaldırmaz açıkçası artık onlari almaya. Çocuklarım kapiya gittiler ses duydular derken tahmin ettiğim şeyi mi kast ediyorsunuz.Yeni bir düzen kurmussunuz ne güzel.Bunu birçok kadın basaramiyor ve mutsuz evlilikleri aldatmalari, siddeti çekmek zorunda kalıyor .Ailenizin de imkanı varmiş şükür. Görmeyin, duymayın, bilmeyin.Sosyal medyadan falan da takibi bırakın.Ne halleri varsa görsünler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X