3 yıl önce hem aile hem de boşanma avukatım, boşanma aşamasında olduğum eşimi asla sosyal medyada takip etmemem gerektiği konusunda uyarmıştı. Emin olmak için aile avukatımıza tekrar danıştım.
Türk Ceza Kanunu’nun m. 123/A hükmüne göre eski eşinize karşı ısrarlı takip suçun nitelikli halini teşkil ettiği için karşı taraf fark ederse suç duyurusunda bulunarak yasal süreci başlatabilir. Bir yıl ile üç yıl arasında cezaya hükmedilir.
Boşanma davasına yeni delil elde edebilmek amacıyla, diğer eşini takip etme eylemi; sürekli, hazırlıklı ve planlı olarak yapılması halinde özel hayatın gizliliğini ihlal suçunu oluşturur.
Eski eşiniz hayatın doğal akışına uygun bir eyleme imza atmış adamcağız ne yapsın yani süs biberi gibi sizinle tekrar barışmayı mı beklemeliydi ?? Evlilikten yeterince soğutmamışsınız demek . Çocuğunuz var mıydı ?
Bekara karı boşamak kolaydır, düsturuyla da cevap yazmıyorum. Ben de boşandıktan 1.5 yıl sonra yeniden evlendim. Darısı başınıza konu sahibi. Hiçbir erkek vazgeçilmez değildir. Piyasada çok daha iyileri mevcuttur.