Eski eş bu neydi şimdi

Keşke barışsaydın diyen o zihniyetin ben içine edeyim..
Çok sinir oldum..
Tedbirli olun lütfen her zaman.
Umarım atanırsınız ve gidersiniz ama mümkün mertebe adresinizi paylaşmayın kimseyle.

Öncelikle size laf taşıyan insanlara sinirinizi çizin unutmayın ki size taşıyan kişi aynı şekilde ona da tasiyordur. Siz kendi hayatınızı yaşamaya devam edin ama tedbiri de bırakmayın biber gazı falan işte ya da kafes uygulaması . 2 yıl olmuş muhtemelen bu cahil delikanlı kafası ortamlarda kendi gururuna yediremedigi için yalandan şöyle yaparım böyle yaparım diye kendi kuyruğunu dik tutmaya çalışıyordur

Ya nasıl keşke barışsaydınız der ya nasıl adresinizi sorar ya. o kadar sinirlendim ki .
Acaba anne olsa kızı yaşasa bunları bu kadar kolay konuşabilecek mi.
Kendi üzerlerine vazife olmayan şeyler hakkın da ne rahat konuşuyorlar.
İnşallah bir an önce atanır gidersiniz.
Ama tedbiri elden bırakmayın her zaman temkinli olun.
Hakkınızda en güzeli olur inşallah.
Çok güçlü birisiniz belli o kadar küçük yaşa rağmen kararınızdan dönmeyip boşanmışsınız.

Havlayan köpek issirmaz canım Allah'ına dua et korunma duaları oku . Ve korkma eğer ispat edebilirsen de uzaklaştırma kararı al . Hiçbir şey yapamaz Allah'ın izniyle

Bir seyleri erken görmek benim icin iyi oldu gizlice kayinvaldemlerle yasiyor olmama rağmen ekmek almaya diye çıkıp sağlık ocaginda 3 aylık korunma iğnesi vurdurdum vicdanım rahat olunca da boşadım cunki düzelmeyecekti ailem oku eline mesleğini al evlenmeyi düşünme diye çok destek verdi iyi biri karşına çıkmazsa evlenmek için evlenme dediler en büyük desteği ailemden aldım ve onun dediği tek şey giderken burnun sürtsün gelirsin di baktı ailem sahip çıktı dönmedim boşanmak istemedi ama ben ısrarla boşanmak istedim daha fazla sülalesinin ve kendinin psikolojik şiddetine maruz kalamazdim

Aman diyeyim atanırsa da kimselere bir şey demeyin.
Şimdi büyük şehirdeyseniz özellikle İstanbul’da sizi bulması zor ama olurda küçül bir şehre atanırsanız ve duyarsa bulabilir.
O yüzden atandığınızda da kimselere bir şey demeyin.
Hatta en yakın akrabalarınıza bile farklı bir şehir adı söyleyebilirsiniz.

Gerçekten sizi tebrik ediyorum .
Kararınız ve cesaretiniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…