Eski Dostlarla Muhabbete hoşgeldiniz.

ara vermek zorundasın zaten peşpeşe olmaz bana göre
bılıyorsun zaten çogu kışinın tedavıyı bırakınca oldu bılıyorsun dımı

naslıcım teyze olduk teyzee defne dogdu ılk defa teyze olmanın mutlulugunu yaşıyorum

nazo canım geçmiş olsun.allah yeğenimizi sağlıkla büyütmeni nasip etsin.

ayy yine herkes yazmış ne mutlu:))
bu ay bende çok garip şeyler oldu. yumurtlak döneminde lekelenmeye başladım ara ara pembe lekeler akıntılar geldi. göğüselr şişti acımaya başladı acaba acaba derken test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ve dün adet oldum. 4 gün erken geldi. kanamam çok fazla ağrım da öyle. doktorum kimyasaldan şüphelendi ama ben kan testi vermedim.. sonuç olarak adet oldum kafa bulandırmaya daha fazla üzülmeye gerek yok diye düşündüm.yeni tarihim tabi artık denge bozuldu tutarsa dicem 12 ocak. hepinizi seviyom. sevgiyle kalın

amor yazıp çıkmıştım ben sen gelmişsin o arada. eskisi kadar rahat değil işyerim ve işlerim.
moralimda bozuk olunca fazla girmek istemiyorum.

bi yandan ara vermek istiyordum bi yandanda bir an önce olsun bitsin sonucunu alayım göreyim mutlu olayım isteyorum. bu yüzdende bekleyemiyorum. beklemek istemiyorum.

kızlar iğnelerim başladı. bugün 5. gün. akşam ultrasonla bakılacak kaç tane yumurta oluştu diye. yumurtalar ne zaman toplanacak, transfer ne zaman yapılacak bilmiyorum. daha hiçbişey belli değil. hepinize sevgiler..
nazo defnenin fotoğraflarını nerden görcez eklesen bir an önce.

kızlar herkes farklı zamanlarda bi selam verip gidiyor sanırım.
önce hipinize iyi seneler.
tüp bebek tedavisine başladık demiştim. yumurtalarım toplandı. toplam 10 tane. 9 tanesi iyi çıktı. 6 tanesi döllendi. 5 embriyonun durumu iyiydi. 4 tane embriylo transfer edildi. bugün 6. gün. yine heyecanla bekliyorum. 6 gün sonra test yaptırcam sonucu buraya yazırım. herkese sevgiler.

naslıcım hayırlısı olsun senin adına bende heyecanla bekliyorum hayırlı haberler ver bize(bana) inşallahhhhh. allahım gönlüne göre versin.

hande çok sağol. o kadar sabırsızım ki. bugün 7. gün. 5 gün daha var ama nasıl bekleyeceğimi bilmiyorum. zaman bu kadar zor geçmemişti hiç. dünden beri ilerlemiyor zaman. günler asır gibi...
haber veririm mutlaka merak etme. sevgiler..

kızlaaaaaaaaar merhabaaaaa
herkes nasıl bakalım ben bebişle uğraşmaktan bilisayara elimi süremiyorum
bayağ bayağ alıştım ama yani birbirimize alıştık
umarım herkes iyidir ve herke için herşey yolundadır
hepinizi çok sevyorum ve çok öpüyorum
en kısa zamanda tekrar gelicem :))))))

nazom canım merkala bebişin fotoğraflarını bekliyoruz. sen nasıl oldun bakalım. varmı şikayetin doğumla ilgili bebiş uslumu
aman nazar değmesin. öpüyorum kimse gelmiyo zaten. naslı tüpbebek yaptı amorda başlıcak ay sonu sanırım . naslının son 4 günü galiba. test yapmak için hayırlı haberler bekliyoruz.... öpüyorum bende seni ve bebişini.... kendine ve kızına dikkat et.

nazoooooooooooooooooooooom canım nerelerdesin çok merak ettik seni, Defne hanımı görmek için sabırsızlanıyorum biran önce resimlerini ekle bekliyoruz, nasıl oldun toparlandınmı?
sende gidince topicin tadı kalmadı kimseler gelmiyo artık, kendine ve kızına iyi bak canım çooook öpüyorummmmmm

naslıııı artık belli olmuştur canım varmı bir gelişme
beliş günaydınnnnn iyi haftalar

ooo srpilcim selam canı ne var ne yok kimse uğramıyodu seni görünce şaşırdım ne alemdesin neler yaparsın?

günaydın hanımlar nasılsıınızzzzzzzz, yine kimse gelmeyecek biliyorum handecim günyadınnnnnnnnn naber kuzum :)

benim bulantılarım geçti çok şükür hızlı bir büyüme sürecine girdik bebeğimle, inşallah sağlıklı bir şekilde dünyayaya getirmek nasip olur.....

wavy kız bir göründün bir kayboldun birdaha da gelmedin,

naslıııııı senin sonuç bellidir artık nerdesiniz kızlar yaaaaaaaaaa çok merak ediyoruz neler yapıyosunuz,

amooooooooooooooorrrr, bereeeeeeeeeeeeeeeeennnn

beliş canım merhaba,

ben bu ay sayımödayım haftasonu yada hafatbaşı adet günüm. olmazsa klomen kullancam dr. öle dedi. sonra pregnyl olmadı yaza kadar devam ilkbaharda belki aşılama denicem. oda olmadı sonbaharda tüp yapabilirim bakalım nasip...

6b1mv02.gif

X