Eski Dostlarla Muhabbete hoşgeldiniz.

kızlar mevlüt telaşımız vardı o yüzden anca gelebildim :)))
ikimizde iyiyiz çok şükür ohooo ben hemen ayaklandım ama Alalh razı olsun annem hiç bişey yaptırmıyo kırkın çıksın ilk çocuk biraz sefasını sür lohusalığın diyo :))) bu cumartesi kırkımız çıkıyo
benm çin herşey yolunda ve güzel gdiyo inşallah sizin içinde öyledir

kızlar hepiniz biliyorsunuz gerçi ama ben burdanda yazmak istedim evet sonun da hamileyim ole ole ole
daha taze 4 haftalık ama olsun mutluluğumu paylaştınız çok teşekkürlerrrrrrr desteğiniz için hepinizi seviyorum ve öpüyorum mucks

günaydın handecimmmmmmmmm :)))))

bende buradan tekrar tebrik edeyim seni..... gözünüz aydın cnm o kadar çok sevindim ki anlatamam, inşallah sırayla diğer arkadaşlarda amor, wavy, beren, naslı herkez tüm isteyenler hamiş kalır......allah kimselere aratmasın kimselerin kucaklarını boş bırakmasın inşallah.....AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNN

handiş tebrik ederim canım hayırısı olsun Allah bi avazda kurtarsın ve kucağında da göstersin inşallah :))) darısı diğerlerinin başına

handiş tebrik ederim canım hayırısı olsun Allah bi avazda kurtarsın ve kucağında da göstersin inşallah :))) darısı diğerlerinin başına

nazom canım saol defneden fırsat bulupda yazabilmen ne güzel:)
allah razı olsun hepinizzden bu daha bir garip oldu efede heyecean vardı neye benziyo nasıl geçecek diye şimdi yaşdanmıdır bilinçtenmi bişi olcakmı diye panik haldeyim sorma bir dr. keseyi görse birde kalp atışını rahatlıcam sanırım:)

günaydın handecimmmmmmmmm :)))))

bende buradan tekrar tebrik edeyim seni..... gözünüz aydın cnm o kadar çok sevindim ki anlatamam, inşallah sırayla diğer arkadaşlarda amor, wavy, beren, naslı herkez tüm isteyenler hamiş kalır......allah kimselere aratmasın kimselerin kucaklarını boş bırakmasın inşallah.....AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNN

tekrar teşekkürler belişcimm buranın ayrı bir önemi var çok iyi ettin yazmakla canım benim öpüyorum senide

handefe tebrik ederim canım çok sevindim:))
nazo allah analıbabalı büyütsün işallah bebişini kucağına almışsın çok sevindim
sizinle yazışamıyorum çünkü izine ayrıldım evde bilgisayar yok annemlere geldikçe akşamları girebiliyodum bugün sabahtan geldim annemlere o yüzden bi selam vereyim dedim sizi görmüşken hepinizi öpüyorum

handee canım tekrar tebrikler. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..darısı başımıza:)) AMİNN

nazo taze annemiz nasılsın. defnemiz seni üzüyormu nasıl gidiyor annelik..?

Öptüm hepinizi..

handefe tebrik ederim canım çok sevindim:))
nazo allah analıbabalı büyütsün işallah bebişini kucağına almışsın çok sevindim
sizinle yazışamıyorum çünkü izine ayrıldım evde bilgisayar yok annemlere geldikçe akşamları girebiliyodum bugün sabahtan geldim annemlere o yüzden bi selam vereyim dedim sizi görmüşken hepinizi öpüyorum

canım çok saol seninde ne kadar az kalmış allah bir avazda kurtarsın bebişini kokla inşallahhhhh.....

handee canım tekrar tebrikler. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..darısı başımıza:)) AMİNN

nazo taze annemiz nasılsın. defnemiz seni üzüyormu nasıl gidiyor annelik..?

Öptüm hepinizi..

canımmmm bende seni öptüm tekrar saol darısı size dua ettim sizin için.....

kızlar herkese selam. uzun zaman habersiz bıraktım kusura bakmayın. her zamanki gibi hiçbişey yolunda gitmedi. hande tebrik ederim. haberini almıştım zaten ve çok sevinmiştim.
nisan belinay hande hepigniz tez zamanda kucağınıza alırsınız inşallah.

benim durumum çok karışıktı. tüp bebekten sonra kimyasal olduğunu düşündü doktor kanamam başlayınca. kanamam bitmesine rağmen bhcg yavaş yavaş yükselmeye devam etti. ama yeterli bi yükseliş değildi. doktor en sonunda dış gebelik olduğuna karar verdi. 10 gün önce lapraspoki ile alındı bebek sağ tüpüme yerleşmiş. herşey çok zor oldu ama şimldi iyiyim. 2-3 ay ara verdikten sonra muhtemelen tekrar başlıcaz.

sizi habersuz bıraktım biliyorum kusura bakmayın ama zor günlerdi ve insan kendinden başka bişey düşünemiyo.
hepinizi sevgiler arkadaşlar.

kızlar herkese selam. uzun zaman habersiz bıraktım kusura bakmayın. her zamanki gibi hiçbişey yolunda gitmedi. hande tebrik ederim. haberini almıştım zaten ve çok sevinmiştim.
nisan belinay hande hepigniz tez zamanda kucağınıza alırsınız inşallah.

benim durumum çok karışıktı. tüp bebekten sonra kimyasal olduğunu düşündü doktor kanamam başlayınca. kanamam bitmesine rağmen bhcg yavaş yavaş yükselmeye devam etti. ama yeterli bi yükseliş değildi. doktor en sonunda dış gebelik olduğuna karar verdi. 10 gün önce lapraspoki ile alındı bebek sağ tüpüme yerleşmiş. herşey çok zor oldu ama şimldi iyiyim. 2-3 ay ara verdikten sonra muhtemelen tekrar başlıcaz.

sizi habersuz bıraktım biliyorum kusura bakmayın ama zor günlerdi ve insan kendinden başka bişey düşünemiyo.
hepinizi sevgiler arkadaşlar.

canım neler geçmiş başından çok çok geçmiş olsunnnn yüce rabbim çabalarını boşa çıkarmayacak eminim..... birgün sende başaracaksınnnn........... annne olacaksın ve buradan haykıracaksınnn evet kızlar işte odu başardımmm diye.

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. hamile kalmaklada iş bimiyo naslım... sorma bu kez bir panik bende nazlı geldi ya bebiş her an bişey olacakmış gibi tedirginim....bugün kalp atışı için dr randevum avr akşamüstü meraktayım görsem rahatlıcam eşimde bende bişiler ters gidiyor gibi düşünüyoruz korkuyoruzz endişeleniyoruzzzz. yüca rabbim ergeç verdi almazzz inşallahhhh sağlıkla kavuşurum bebeğime umarımmm allah hepimizin yanında olsun bu yoldaaaaaaaa:enbuyukkk:

kıslaaarr ,
bugün doktora gittik, kistim erimiş ve radikal bi karar vererek tüp bebeğe başlamaya karar verdik. 4 martta lucrine başlıyorum adet olduktan sonrada yumurta geliştirici ilaçlara. lütfen dua edin herşey yolunda gitsin öpüyorum hepinizi.

hande yavrus, doktorda naptınız minik kelebeğin kalbi güm güm atıyormu sizin için. allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

wavy hadı hayırlısı canım benım
bızde nısanda inşallah işte bakalım
hepimizin hakkında hayırlısı olsun
gecen gun erken gebelık topiği vardıya yazıyoduk oraya baktım
ahh ahhh eskı gunler
brownı tarıflerımı arasın ne arasan konuşmuşuuz ne guzel

canım inşallah hepimiz için hayırlısı olur. patır patır hamiş kalırız inşallah:))

selammmmmm
evet serpilcim kalp atışlarını görddük bizim bebişin pıtpıtlıyodu pıtırcannnn .
senin için sizin için tüm isteyenler için dua ediyorum allahım nasip etsin diye ayağımı sürüdüm..... arkadan gelecekler var eminim. ikinci bebeği bekleyenler diye bir topicte yazıyorum ordada benden sonra 3 kişi hamiş kaldı uzun aylardan sonraaaa. sizin de gününüz yakındır eminim. wavy senin adına heyecanlandım. aman burdan ordan msnden mutlaka bilgilendir tımammı. bu arada rockwelllde hamişmiş. gerçi buraya uğramıyo ama olsun eski dost sonuçta...

X