Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

ben hindistan cevizli keki yaptım çok güzel çok mutluyum eşimde çok beğendi mısra ablam çok ama çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
ellerine sağlık canım
bende haftaya kocişin yanına gidince yapayım diyorum
süpriz opuyorumnanaktan

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar.Bol gülücüklü birgün temenni ederim.

Mutlucum bende yaptım hindistan cevizli keki,kocaman borcam tepsiye dökmeme rağmen acaip kabardı.Ama hindistan cevizi kokusunu net olarak alamadım bir dahakine 1 su bardağına yakın koyup denemeyi düşünüyorum.Gerçi keki yediğimde daha tam olarak soğuk değildi belki soğuyunca aroma daha net hissediliyordur.

Teo cum sende dene gerçekten güzel bir kek,pofuduk pofuduk oluyor sanki poğaça gibi :))))))))

Mutlucum bende yaptım hindistan cevizli keki,kocaman borcam tepsiye dökmeme rağmen acaip kabardı.Ama hindistan cevizi kokusunu net olarak alamadım bir dahakine 1 su bardağına yakın koyup denemeyi düşünüyorum.Gerçi keki yediğimde daha tam olarak soğuk değildi belki soğuyunca aroma daha net hissediliyordur.

Teo cum sende dene gerçekten güzel bir kek,pofuduk pofuduk oluyor sanki poğaça gibi :))))))))

hemmen tarif istorum yoksasenağlama

mutlu,alınyazımsın,jazmin,mısra,teo,angel günaydın kızlar opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar...

Nasılsınız?

Dün Tayvan'dan hediye gelen yeşil çay setimin fotosunu ekledim. Artık bunlarla içeceğim çaylarımı:kedi:

Eklentiler

• $15102009371.webp
    $15102009371.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 15
  • $15102009373.webp
    $15102009373.webp
    49 KB · Görüntüleme: 14
ellerine sağlık canım
bende haftaya kocişin yanına gidince yapayım diyorum
süpriz opuyorumnanaktan
aa süper olur dirim kesinlikle yap
bence bide sevdiği bi kurabiye yap birde poğaça bence
çocuk yemeklerini özlemiştir
az özlemini alır hem

günaydın mısra,hepimize mutlu günler olsun
nasılsın?

hemmen tarif istorum yoksasenağlama

teocum hoşgeldin canım naber?

dirimim-alınyazım günaydın hoşgeldiniz nasılsınız bugün alınyazım birdahakinede limanuda rendeleyeyim cnm görüntüsü güzel olsun

Bende keki bugün yapmayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile2 1 su bardağı koyayım Mısram bende...

mutlu,alınyazımsın,jazmin,mısra,teo,angel günaydın kızlar opuyorumnanaktan
güğnaydın şkere naber opuyorumnanaktan
bugün çok mutluyum ben
cumartesi koçiş geliyo
bugünde son orucumu tutyorum bitiyo alkisalkisalkis
Günaydın kızlar...

Nasılsınız?

Dün Tayvan'dan hediye gelen yeşil çay setimin fotosunu ekledim. Artık bunlarla içeceğim çaylarımı:kedi:

günaydın canikom naber
ben iyiyim opuyorumnanaktan
ne kadar miik bi çay seti
çok hoş ama opuyorumnanaktan

Mutlucum dün sen kekin tarifini kopyalamışsındır teo için tekrar ekler misin cnm benim biraz işim var şimdi yazamayacağım.

günaydın jasminciğim ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın cnm hoşgeldin çok güzelmiş yeşil çay setin güle güle kullan cnm

HıNDıSTAN CEVıZLı KEK

*3 YUMURTA
*1,5 su bardağı şeker
*1 su bardağı sıvı yağ
*1 su bardağı süt
*Yarım su bardağı hindistan cevizi
3 su bardağı un
*1 paket kabartma tozu
*1 paket vanilya
*Yarım limon suyu

YAPILIŞI:
Öncelikle yumurtalarla şekeri çırpın.Ben yumurtanın akıyla şekerin yarısını,yumurta sarılarıylada kalan şekeri ayrı ayrı çırpar sonra birleştiririm.
Sonra sıvı malzemeleri ekleyin yani yağ ve sütü ekleyin karıştırın.
Sonracığıma birkaç kez elediğiniz unu,k.tozunu ,vanilyayı ve limon suyunu ekleyin tekrar karıştırın.
Son olaraktan da (tek tek basarak bade süzerek :))))))))hindistan cevizini ekleyip lütfennnnnn dikkatttttttt TAHTA KAŞIKLA KARIŞTIRIN.
Yağlayıp hafifce unladığınız kek kalıbınıza dökün ve 175 derecede 35-40 dk pişirin.
Soğuduktan sonra üzerine hindistan cevizi serpiştirerek servis yapın.

güğnaydın şkere naber opuyorumnanaktan
bugün çok mutluyum ben
cumartesi koçiş geliyo
bugünde son orucumu tutyorum bitiyo alkisalkisalkis

günaydın canikom naber
ben iyiyim opuyorumnanaktan
ne kadar miik bi çay seti
çok hoş ama opuyorumnanaktan

Günaydın şekercimopuyorumnanaktan

İyiyim canımcım. Bugün ve yarın yokum işyerindekaydirigubbakcemile2 Bir bakayım sizlere dedim.. Dışarıda işlerim var onları halledeceğim.

Evet minnacık,çocuk oyuncağı gibi;ama bunlarda içiolar işte onlarda çaylarını. Evde 3 takım çay setim var. Tayvan'lı gibiyim sayelerindekaydirigubbakcemile3

Back
X