Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

Canem ben başlarda bayağı bakıodum. artık suyunu cıkardılar bence.. izlemiyorum..

Ben hiç bir filmi bilmiyorum,bu yıl hedefledim bir diziyi kış boyunca izlemeyi bakalım.Pazartesi gün Ezel diye bir diziye biraz baktım beğendim devam etmeye niyetim var.

Kızlar şimdi güleceksiniz;yine mısra ya kurtlar geldi aldım elime yünü aldım,şişle bandana öreyim dedim biraz ördüm vazgeçtim ben tığla örmeyi çok seviyorum ama tığımı bulamıyorum :(

:)))))))))))))))))))) mısra canımsın yaaaa. ay cok yasa emiiiiiiii sen :)))) durunamıyor hatun :))))

Bu arada karbonatla ilgili birkaç şey öğrendim.Ellerdeki soğan sarımsak kokusunu alıyormuş işimiz bittikten sonra ellerimizi ovacakmışız.
ıkincisi,evdeki halı ve koltuklara tuz gibi serpiştirip biraz beklettikten sonra elektrik süpürgesiyle alınca kokular gidiyormuş.
Ayakkabılarımızın içinede akşamdan yine karbonat serpip sabah elektrik süpürgesinin borusuyla karbonatı çektirirsek kötü kokular gidiyormuş:)))))))

mısra al bende de okadar bende dizileri hiç öle sürekli izlemeyemiyorum. sürekli bişiye odaklı kalamıyorum. odaklanma sorunum var :)) sadece aşkı memnuya bayağı baktım. onu bile ara ara kaçırıyorum:) ezeli kociş çok beğenerek izlio benim bi bilgim yok. ama herkes güzel dedi. olmazsa netten indirip izliyim bari.. zaten 3 bölüm filan oldu sanırım.

derya baykaldan mı öğrendin....bugün karbonat ile ilgili birşeyler söylüyordu....bende uykulu gözlerle bakıyordum...sonrasını hatırlamıyorum....:utangac:

mısracım süpper bilgiler:) teşekkürler paylaşım için..

canlarım ben birazdan kendi evime geçicem görüşürüz. kocaman öptüm şimdilik sizleri..

şimdi yeşil çay içiyorum...uzun zamandır içmiyordum..mısra sen nasıl içiyorsun?poşet çay mı?ben doğadan markasını içiyorum...tavsiye ettiğin varsa ondan alayım..çünkü pek çaydan anlamam..
poka güle güle...

eşim çok şükür eve geldi bikaç işçiyi yakın köylere evine kadar götürmüş ondan dolayı gec kalmış çok korkmuştum yani

Gözün aydın o halde teo cum.

Tatlıcım en güzeli aslında yeşil çayı açık alıp demlemek ama ben son 1 yıldır poşette olanlardan kullanıyorum.Ben de doğadanı seviyorum

ben yeşilçay ı bir sevemedim gitti acımsı geliyor bana tadı sanırım markası lipton du

kötü birşey olmadığına sevindim....cep le niye haber vermemiş?merakta kalmazdın...

aradaım geliyorum dedi yarım saat gecti yine aradım meşgule aldı aradan yarım saat daha gecti öle geldi ben de söledim keşke haber verseydin aklım sende kaldı diye birdaha böle bişi olursa haber veririm artık dedi:)

Teocum şimdi aromalıları var,naneli,limonlu,yaseminli, A C E vitaminlisi.....vs birde bunlardan dene bakalım o keskin tadı hissetmiyorsun.

Yeşil çay aslında bildiğimiz siyah çayın işlenmemiş hali biliyor musunuz,bu yüzden birçok şeye daha çok faydalı.

Benim acaip uykum geldi kızlar,bugün 3 saatlik uykuyla idare etmeye çalıştığım için.

Sizlere iii akşamlar..........

Back
X