Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canımgünaydın dirim cim hadi bakalım kocişine kavuşacaksın hayırlıısyla
bu kekten yapıcamaa süper olur dirim kesinlikle yap
bence bide sevdiği bi kurabiye yap birde poğaça bence
çocuk yemeklerini özlemiştir
az özlemini alır hem
günaydın mısra,hepimize mutlu günler olsun
nasılsın?
teocum hoşgeldin canım naber?
limon rendesini bende yapayımdirimim-alınyazım günaydın hoşgeldiniz nasılsınız bugün alınyazım birdahakinede limanuda rendeleyeyim cnm görüntüsü güzel olsun
jazminciğim çok hoşmuş gerçektenkaydirigubbakcemile5
günaydın jasminciğim ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın cnm hoşgeldin çok güzelmiş yeşil çay setin güle güle kullan cnm
Jazmincim çay setin çok güzelmiş iyi günlerde kullan
evet canım opuyorumnanaktandirimim eşinin yanınamı gideceksin canım hayırlısı ile git gel canımcığım çok sevindim senin adına
zemuszemuszemuszemusgüğnaydın şkere naber opuyorumnanaktan
bugün çok mutluyum ben
cumartesi koçiş geliyo
bugünde son orucumu tutyorum bitiyo alkisalkisalkis
günaydın canikom naber
ben iyiyim opuyorumnanaktan
ne kadar miik bi çay seti
çok hoş ama opuyorumnanaktan
Topikte en çok yeşil çayı ben içiyorum,Birini bana gönder o zaman jazminciğim :)
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar.Bol gülücüklü birgün temenni ederim.
Mutlucum bende yaptım hindistan cevizli keki,kocaman borcam tepsiye dökmeme rağmen acaip kabardı.Ama hindistan cevizi kokusunu net olarak alamadım bir dahakine 1 su bardağına yakın koyup denemeyi düşünüyorum.Gerçi keki yediğimde daha tam olarak soğuk değildi belki soğuyunca aroma daha net hissediliyordur.
Teo cum sende dene gerçekten güzel bir kek,pofuduk pofuduk oluyor sanki poğaça gibi :))))))))
angelcığım ne zaman doktora gideceksin?
mutlu,alınyazımsın,jazmin,mısra,teo,angel günaydın kızlar opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar...
Nasılsınız?
Dün Tayvan'dan hediye gelen yeşil çay setimin fotosunu ekledim. Artık bunlarla içeceğim çaylarımı:kedi:
Kızlar ben kaçtım. Artık girebilir miyim bugün bilemiyorum. Giremezsem pazartesi görüşürüz.
Kendinize iyi davranın... Hepinize mutlu ve aşk dolu haftasonu diliyorum ve hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
BEN ÖYLE DAHA ÇOK BEĞENDİM AMA BAKALIM SENDE BEĞENRMİİSNdirimim-alınyazım günaydın hoşgeldiniz nasılsınız bugün alınyazım birdahakinede limanuda rendeleyeyim cnm görüntüsü güzel olsun
ben 1 avuç katıyorumBende keki bugün yapmayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile2 1 su bardağı koyayım Mısram bende...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Günaydın şekercimopuyorumnanaktan
İyiyim canımcım. Bugün ve yarın yokum işyerindekaydirigubbakcemile2 Bir bakayım sizlere dedim.. Dışarıda işlerim var onları halledeceğim.
Evet minnacık,çocuk oyuncağı gibi;ama bunlarda içiolar işte onlarda çaylarını. Evde 3 takım çay setim var. Tayvan'lı gibiyim sayelerindekaydirigubbakcemile3
ooh koçişin yaşadı desenegünaydın canım
kısmetse haftaya yanına gitmeyi düşünüyorum canım opuyorumnanaktan
bu kekten yapıcam
yaprak sarması birazda lahana saracağız annemle
bide börek götüreyim diyorumopuyorumnanaktan
limon rendesini bende yapayım
diğer keklere güzel oluyordu
verdim şekerevet canım opuyorumnanaktan
zemuszemuszemuszemus
canım çok sevindim hadi
hediyeye karar verebildinmi?
kızlar ben cıkıyom müsait oldugumda ugrarım inşallah