ne oldu jazminim neden ölesin
Vallahi hayatım haftasonu çok yorduk kendimizi kocişle.İkimizde bu haldeyizBir de hava değişimi sanırım hasta olacağız.
hemen nane limon iç terle olur mu
hoşbulduk haktann cım nasılsın aslında ben de pek iyi değilim olmayacak kişiyi topice davet etmişim
ben iyiyim hayatım
nedenki canım gereksiz kimse görmedim şimdiye kadar ben
hem üzme kendini herkese açık bi topic olduğu için yine yeni gelenler olacaktır
Valla angelcım hiçbirşey yapmadık desem yeridir.Yakın bir arkadaşımız geldi eşiyle kendisinin hediyelerini verdi ;kelebekli bir atlet tarzı tişört ve çok cici kot etek almış bayıldım:))))))
Sonra iki alışveriş merkezine gittik aşırı kalabalıktı hiç keyif almadık zaten akşam olmuştu eve geldik.Biraz tv keyfi yapalım dedik,eşim ilk kez işyerine gitmeyecekti nasip olmadı kardeşine kızdı işyerine gitti
Genel olarak dün ben çokkkkkkkkk gergindim romantik şeyler bekledim mesela yatağımda çiçek bulayım yada kahvaltı tepsisiyle gelsin eşim ...vs.
Yada deniz kenarında yürüyelim
jazmincim dikkat et kendine canım yaa hastalanma
bişeler yap kalk hadialkisalkisalkis
ben geldim nasılsınız kızlar
Valla angelcım hiçbirşey yapmadık desem yeridir.Yakın bir arkadaşımız geldi eşiyle kendisinin hediyelerini verdi ;kelebekli bir atlet tarzı tişört ve çok cici kot etek almış bayıldım:))))))
Sonra iki alışveriş merkezine gittik aşırı kalabalıktı hiç keyif almadık zaten akşam olmuştu eve geldik.Biraz tv keyfi yapalım dedik,eşim ilk kez işyerine gitmeyecekti nasip olmadı kardeşine kızdı işyerine gitti
Genel olarak dün ben çokkkkkkkkk gergindim romantik şeyler bekledim mesela yatağımda çiçek bulayım yada kahvaltı tepsisiyle gelsin eşim ...vs.
Yada deniz kenarında yürüyelim
canım yeni gelenlere bişi demiyorum bahsettiğim kişi bazı arklar için ben yokken burda hep sorunlu insanlar var demiş böle olursa gelmem gibi laflar etmiş ondan dolayı üzüldüm önceden bilseydim kesinlikle slemezdim ona üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?