Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar,
nasılsınız? sık gelemiyorum ve herşeyi kaçırıyorum![]()
ORTADA DÖNEN LAFLAR BANAYMIŞ.
NE KADAR DA YANLIŞ ANLAŞILDIM YA
O GÜN HERKES ÇOK ÜZGÜNDÜ MORALE İHTİYAÇLARI VARDI BENDE KIZDIM KENDİNİZE GELİN HERKESİ ÜZÜYORSUNUZ DİYE ÜZÜLÜYORUM BENİ ÜZMEK İSTEMEZSİNİZ DİMİ YOKSA GELMEM DEDİM AMA MAŞALLAH HERKES Bİ GÜZEL YANLIŞ ANLAMIŞ
MERAK ETMEYİN SİTEYİ BİLE ZİYARET ETMEM BU KADR YANLŞ ANLAŞILCAK Bİ CÜMLE KURMAMŞTIM BEN HERKES ÜZÜLÜP DURMASIN ZAMANLA YOLUNA GİRER VARİ KONUŞMUŞTUM ZATEN AMA YENİ ARKADAŞLIKLARA PEK DE AÇIK OLMAYANLAR VARMIŞ DEMEK Kİmafoldumben
Iyide ben o zaman da dedim yanlş anladınız diye sonra bi kaç gün yoktum malum düğün hazırlıkları geldiğimde de yanlş anlaşıldığımın devam ettiğini farkedemedim
selam kızlar,
Iyide ben o zaman da dedim yanlş anladınız diye sonra bi kaç gün yoktum malum düğün hazırlıkları geldiğimde de yanlş anlaşıldığımın devam ettiğini farkedemedim
AAAAAAA noldu anlamadım
hoşgeldin tubikcim nasılsın?
ya kızlar nerdesiniz siz arıyom arıyom burda buldum sonunda![]()
hoşgeldin :) baya yorulmuşsun he :1hug:
selam kızlar,
moralim o kadar bozuk ki anlatamam
o gün alınyazımsın dı galiba çok üzgündü üzülme üzme beni bak küserim gelmem falan dedim
birisi de burda herşeyi paylaşıyoruz dedi bende tamam paylaşıyoruz ama çok üzüldü yeter daha aynı konu konuşulmasın demiştim mafoldumben
inşallah durum düzelmiştir cnm keşke o zaman acıklasaydın olay bu duruma gelmezdi kalbini kırdığım için özürr dilerima.s.