• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

biz sonuçta yüzyüze görüşmüyoruz ki insanlar yanlış anlaşılabilir ama herşey konuşarak halledlir burada dha çok üzüldüm şimdi zamanında anlatılsaydı olay bu duruma gelmezdi

Iyide ben o zaman da dedim yanlş anladınız diye sonra bi kaç gün yoktum malum düğün hazırlıkları geldiğimde de yanlş anlaşıldığımın devam ettiğini farkedemedim

neyse canım ben kendi adıma cok özür dilerim kötü de olsa durum düzeltildi diye düşünüyorum cok özür dilerim bu rada hayrlı olsun tatklım

şekerler teo nunda dediği gibi yüzyüze görüşemediğimiz için yazıları bazen insanlar yanlış tonlamayla okuyabiliryerimseniben
kendine göre yorumlayabilir

böle yanlış anlaşılmalar olabilir yanii

geldi geçti deyin olsun bitsin...

ORTADA DÖNEN LAFLAR BANAYMIŞ.
NE KADAR DA YANLIŞ ANLAŞILDIM YA
O GÜN HERKES ÇOK ÜZGÜNDÜ MORALE İHTİYAÇLARI VARDI BENDE KIZDIM KENDİNİZE GELİN HERKESİ ÜZÜYORSUNUZ DİYE ÜZÜLÜYORUM BENİ ÜZMEK İSTEMEZSİNİZ DİMİ YOKSA GELMEM DEDİM AMA MAŞALLAH HERKES Bİ GÜZEL YANLIŞ ANLAMIŞ
MERAK ETMEYİN SİTEYİ BİLE ZİYARET ETMEM BU KADR YANLŞ ANLAŞILCAK Bİ CÜMLE KURMAMŞTIM BEN HERKES ÜZÜLÜP DURMASIN ZAMANLA YOLUNA GİRER VARİ KONUŞMUŞTUM ZATEN AMA YENİ ARKADAŞLIKLARA PEK DE AÇIK OLMAYANLAR VARMIŞ DEMEK Kİmafoldumben

Iyide ben o zaman da dedim yanlş anladınız diye sonra bi kaç gün yoktum malum düğün hazırlıkları geldiğimde de yanlş anlaşıldığımın devam ettiğini farkedemedim

bence olayı tatlıya baglamak lazım olay ortada bi yanlış anlama var kimseyi suçlayamayız hadi barışın bari ve buyutmeyede gerk yok bence :1hug:a.s.

inşallah durum düzelmiştir cnm keşke o zaman acıklasaydın olay bu duruma gelmezdi kalbini kırdığım için özürr dilerima.s.

moralim o kadar bozuk ki anlatamam
o gün alınyazımsın dı galiba çok üzgündü üzülme üzme beni bak küserim gelmem falan dedim
birisi de burda herşeyi paylaşıyoruz dedi bende tamam paylaşıyoruz ama çok üzüldü yeter daha aynı konu konuşulmasın demiştim mafoldumben

moralim o kadar bozuk ki anlatamam
o gün alınyazımsın dı galiba çok üzgündü üzülme üzme beni bak küserim gelmem falan dedim
birisi de burda herşeyi paylaşıyoruz dedi bende tamam paylaşıyoruz ama çok üzüldü yeter daha aynı konu konuşulmasın demiştim mafoldumben

canım dediğim gibi yüzyüze değilizki yanlış anlaşılma olabiliyor gerçek hayatta bile olmuyormu saf niyetlerle birşeyler söylüyoruz insanlar yanlış anlıyor sonuçta insanız sorunlar konuşarak halledlir ben duyduğumda sinirlenmiştim ama olayın bu boyutunu saf niyetle sölediğini bilmiyordum cok özür dilerim cnm öpeyim seni de barışalım:1hug:

inşallah durum düzelmiştir cnm keşke o zaman acıklasaydın olay bu duruma gelmezdi kalbini kırdığım için özürr dilerima.s.

ben o gün de açıklama yapmştm ama çok kalamadan gittim o yüzden herkes tavırlanmış banamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Back
X