Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

kötü olmuş canım yaaa
ee düzelttinizmi şimdi?
yok canım olmadı şimdilik ameliyat olmayacak, özleriz seni ama çok bekletme bizi olurmu ?
alınyazımsın canım benim anneni sormayı unuttum ya
kusura bakma
sabah sabah kafam dağınık biraz
nasıl oldu annen?
angel,poka,jazmin kızlar hadi gelin
canım önemli değil
üzüldükçe artıyo ağrı işte
bende çok hayırlı bir evlat olarak dahada üzüyorum

deryacım çok saol canım benim :) sen nasılsın? evlillk nasıl gidiyo ?

sıkma canını hayatım
yakında herşey yoluna girecek...

hoşgeldin derya nbr??
inşallah canım
tam anlayamadım tatlım ama sanırım üvey babalığını konuşturmuş galiba anneylede iyi değil, evlatlarınada yardımcı olmamak için uzak duryo

kızlar ben hava almaya iniyorum görüşürüz öğleden sonra

hayırlı olsunnn
bende geldimmmm

Hoşgeldin canım a.s.

Nasılsın?

annem iyi demek sterdim ama üzüldükçe mide ağrısı artıyo
cuma geceside malum, sızıyla geldi o aptal kadının evine
bizim evliliğimiz bizle beraber onuda çok yıpratıyo
ilaçlara devam şimdilik

Canım herşey iyi olacak.Gönlünüzü ferah tutunopuyorumnanaktan

Geldim canım

Canım aranızın iyi olmasına çok sevindim.İnşallah yemin törenine de gidip gelirsin canımcım.

Görüşürüz canım.Kolay geldin.

Özlemez miyiz hiçŞeniz

Canım valla sizi eşinle iyi olun da bilezikler duruversin.Varsın yapmasınlar.

eşimin en cok zoruna gidende annesinin de adamdan yana olması böle bi anne varmıdır acaba

kızlar varya hiç halim yok işlerde o kadar yoğunki şansa ya

eşimde öle diyor allah belalarını verir sen merak etme diyor zaten şu an durumlarıda çok iyi değiller beter olsunlar diyor eşimde

kızlar varya hiç halim yok işlerde o kadar yoğunki şansa ya

Canım iş olsun da boşverkaydirigubbakcemile

Ben de azucuk yoğunum.Bir de sanırım grip oluyorum:sinifsinif:

eşimde öle diyor allah belalarını verir sen merak etme diyor zaten şu an durumlarıda çok iyi değiller beter olsunlar diyor eşimde

Canım beddua etmeyin hiçbir zaman.Allah büyük ve görür herşeyi.Allah'a havale edin.

ya kızlar eşiminde sölediği şu bilezikler önemli değil verilen sözler önemli hee o zaman biz hiç bişey yapamayız deselerdi sözlerini tutmadıkları için eşim çok kızgın ya konu bu değil aslında konu babalığın gecenin bi vakti bizim odamıza girmesi anneside babalşıktan yana cıkıyor ve aralrı bozuluyor ya eşim diyor zaten o adamı adam yerine koyanda kabahat diye neyse canım boşverelim bunları ortamı daha da dertlerle boğmıyaşlım :d dimi ama

Canım iş olsun da boşverkaydirigubbakcemile

Ben de azucuk yoğunum.Bir de sanırım grip oluyorum:sinifsinif:

Canım beddua etmeyin hiçbir zaman.Allah büyük ve görür herşeyi.Allah'a havale edin.

haklısın jasmincim bende öle diyorum eşime ama bizim koçiş çok sinirli bu adama banada baba demiyeceksin diyordu bu adama bende alışmışım baba diyordum ama :)

haklısın jasmincim bende öle diyorum eşime ama bizim koçiş çok sinirli bu adama banada baba demiyeceksin diyordu bu adama bende alışmışım baba diyordum ama :)

Canım bence boşverin.Evliliğinize yoğunlaşın sizyerimsenibenBebiş de yapcanız stres yapmayın yeteryerimseniben

Poka,angel ve bizim kızlar nerdesniz gelin bakayım.Öğle tatili çalışmayın azcuk yawkaydirigubbakcemile

şekerler ben geldimmmmmmmmmm
çok sevdim yeni topicimizi:)

dün gece geldim tam okuyodum sizi babam geldi babam bılgısayarlı odada yattığı için kalkmak zorunda kaldım

bizim haftasonumuz çok güzel geçti yaa çok mutlu oldum ben bu hafta sonu:)

gezdik tozduk dersane falan baktıkdaha erken olduguna karar verdik ocakta başlicam kursa

böle işte...sizler nasılsınız?

haktanım hoşgeldin cnm çok sevindim mutlu olmana hafta sonunun güzel geçmesine cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…