Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haktanım hoşgeldin cnm çok sevindim mutlu olmana hafta sonunun güzel geçmesine cnm
şekerler ben geldimmmmmmmmmm
çok sevdim yeni topicimizi:)
dün gece geldim tam okuyodum sizi babam geldi babam bılgısayarlı odada yattığı için kalkmak zorunda kaldım
bizim haftasonumuz çok güzel geçti yaa çok mutlu oldum ben bu hafta sonu:)
gezdik tozduk dersane falan baktıkdaha erken olduguna karar verdik ocakta başlicam kursa
böle işte...sizler nasılsınız?
Geldimmmmmmm geçmişi okuyayım diyorum ama epeyce konuşmuşsunuz anlaşılan.
Alınyazımsın konuya yine fransız kaldım ucundan azcık anladım yine üzüldüm
Hepiniz iyisinizdir umarım
Haktancım hoşgeldin canım a.s.Nasılsın?
Allah içinize sindirsin canım.Mutluluğunuz hiç bozulmasın
Ben de haftasonu temizlik yaptım.Şimdide yorgunluk ve uyku bastırdı:sinifsinif:
ameliyat olmadımı bitanem annen ben bankaya gideceğim öğleden sonra maaş kartımı yedi bankamatik birde soyadımı değiştireceğim.daha sonra eşimle sigortaya gidip soyadımı değiştireceğim hala kızlık soyadımdan yatıyor sigortam özleyin beniopuyorumnanaktan
kızlar ben hava almaya iniyorum görüşürüz öğleden sonra
kızlar varya hiç halim yok işlerde o kadar yoğunki şansa ya
Poka,angel ve bizim kızlar nerdesniz gelin bakayım.Öğle tatili çalışmayın azcuk yawkaydirigubbakcemile
şekerler ben geldimmmmmmmmmm
çok sevdim yeni topicimizi:)
dün gece geldim tam okuyodum sizi babam geldi babam bılgısayarlı odada yattığı için kalkmak zorunda kaldım
bizim haftasonumuz çok güzel geçti yaa çok mutlu oldum ben bu hafta sonu:)
gezdik tozduk dersane falan baktıkdaha erken olduguna karar verdik ocakta başlicam kursa
böle işte...sizler nasılsınız?
ben çıkıyorum kızlar bankaya gideceğim sigorta müdürlüğüne gideceğim öpüyorum sizleri
Geldimmmmmmm geçmişi okuyayım diyorum ama epeyce konuşmuşsunuz anlaşılan.
Alınyazımsın konuya yine fransız kaldım ucundan azcık anladım yine üzüldüm
Hepiniz iyisinizdir umarım
canım benim hoşbulduk iyiyim çok şükür
amin canım allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın
işte aslında stresliyimde yani eşimle iyi vakit geçirmeye çalışıyorum ona yansıtmamaya çalışıyorum
haftasonu sadece ütü yapabildim temizliğimi babamdan sonraya bırakıyorum
sende çok yorulmuşsun canım keşke yavaş yavaş yapsaydın bu kadar yorulmasaydın yaa
Valla tatlım epeyce yoruldum bugün oda arkadaşım hafta sonu nöbetinde yazıları hep yalnış yazmış tekrar yazdım bir sürü dosya düzenledim dahada işim var ama yapamayacak gibiyim
Sen niye bitkinsin cnm,yorgunluktan mı üşüttün mü?
ben geldim nasılsınız kızlar
İyiyim angelcım sen nasılsın?