ESKİ DOSTLAR BİRLİKTE ZAYIFLIYOR/yeniden kk:))

elifdem

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2008
1.628
8
358
Ankara
Açtım gitti başlığı:) öncelikle belirtmekte fayda var; bu başlık altında 2008 kasım annelerinin eskimeyen arkadaşlıkları ve birlikte zayıflama macerası olacak. Yine de aramıza katılmak isteyen her kim olursa kurallarımıza uydugu takdirde her zaman başımızın ustunde yeri olacaktır.
Belirli bir diyetimiz, birlikte yaptığımız bir spor yok. Herkes kafasına gore takılabilir.

Evet kızlar;
Format aynı yarışma formatı olsun derim ben, sizler de fikirlerinizi belirtin eksiltme cıkartma yapalım kurallarımızda.

KURALLAR
1) her hafta cuma sabahı tartı gunumuz olacak
2) cuma gunleri yapacağımız kilo bildirimleri formata uygun olacak. Format aşagıda
3- regl dahi olsak listeye katılınacak..
4-1 hafta mazeret bildirmeden kilo bildirmeyenler liste dışı olacak..DUYURULUR...
5-1 hafta düzenli bildirim yapanlar kendilerini liste yapan arkadaşa 1 haftamız doldu diye hatırlatsın lütfen
6- bildirimler engeç saat 17:00 a kadar yapılacak..
7-yeni gelen arkadaşlar cuma gunleri kilo bildirimi yaparak başlayacak
8-listeyi ben yapabilirim ancak mazeretli oldugum zamanlar 2008 kasım annelerinden isteyen birine listeyi yapacak
9- herkesin kilo çizelgesi olacak. Sadece cepten girenler bir sure bu kuralı esnetebilir
10) her gün menu bildirimi ve egzersiZ bildirimi yapılacak.

FORMATIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR..
Kilo bildirim formatı
Rumuz: elifdem
Başlangıç tarihi:22/03/2014
Başlangıç kg:71,400
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:42
Spor:yuruyus/plates
Boy:1.60
Hedef:ilk hedef 63kg...ikinci 57kg

ÇİZELGE NASIL YAPILIR
adım adım yazıyorum.........

1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefini yaz
10-Your starting weight: baş.kilonu yaz
11-Your current weight bugünki kilonu yaz 73.5 gibi araya nokta koy virgül değİL

( not: kurallar konusunda gul_0663'ten esinlendim; çalma çırpma yok:))

Son düzenleme:
Gun şçinde yediklerim:
Sabah;
Sekersi cay
Bir tane haşlanmış yumurta
3 tabe yesil biber
Yarım simit
Uygun miktarda yesil zeytın ve peynir
3 tane çeri domates

Öğle;
Yarım lahmacun
Tarhana çorbası
Ayran

Akşam;
Misafirliğe gidicez; kendimi tutmayı umuyorum:))

Su ana kadar da toplam 1,8 lt su(2,5 a tamamlayacam inşallah)

Spor; plates yapmadım bugun. Hafta sonları benim herifin cenesine dayanamadığım için yapmıyorum
Sabah 15 dk yurudum
Vee sanırım 5 kez emZirdim

Benden bu kadar:)

Oww yeah sevdim
69.50 ile başladıma ama şuan ki mevcut kilo 67.1 ben pazar sabahları tartılıyorum genellikle ama cuma sabah böyleydim
Sabah; domates
Yeşil çay
6 adet zeytin
1 kuru kayısı 1 dilim tam buğday ekmek
Dereotu biraz
1 adet yumurta
Ara öğün 1 top sade dondurma
Öglen 1 adet çocuk menü kendimi maalesef tutamadim 1 aydır ilk bu

Bu arada ben cizelgeyi degistirrme işlemini yapamadım bir türlü
Bir de baska ne yazmamız gerekti hmm ilk ve tek hedefim 58 kilo olmak yaş 28 baska da yok

Bir de sporum hafta sonu harıç yürüyüş 1 saat hızlı tempoda birde tramolinde yarım saat atlama zıplama :)

Bende geldim takipcinizim once ne yapiyorsunuz bakayim sonra bende bir duzen belirleyecegim ins... (ozlemisim buralari)

Merhaba,

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

bende geldım
ben 3. haftama gırıyorum
9 martta basladım 78,600 den bugun tartıldım 74,800 gelıyorum
bugun yedıklerım
sabah
2 dılım tb ekmegı
peynır domates salatalık zeytın
arada koca bardak yesılcay
öğlen
az haslanmıs sossuz spagettı yogurt bol salata

aksam
meyve

Hoşgeldin, formata uygun kilo ve durum bildirirsen sevinirim..

Bende geldim takipcinizim once ne yapiyorsunuz bakayim sonra bende bir duzen belirleyecegim ins... (ozlemisim buralari)

Yasocum, ortak uyguladığımız bir diyet ya da spor yok. Herkes kendi yöntemlerini uyguluyor, belirlediğimiz gun de kilo bildirimi yapıyoruz. Amaç birbirimizi motive etmek gaza getirmek.

Bu arada akşam iki kurabiye az rus salatası ve 3 tane sarma yedim( mecburdum yemeye porsiyonları az tutmaya çalıştım. Kalori hesabıma göre sıkıntı yok ama.

Duzeltmeniz için teşekkürler, bize gore problem yok:)

Ben henuz girmedim çizelge işine, bilgisayardan girince inşallah

Bende topiğe gelicem ama önce diyetisyene uğramam lazım.Çünkü insülin direncim var.Ona göre ayarlamalıyım.Herkese başarılar canlar...

Gunaydıın

Sabah yurudum 3km kadar, dunki kahvaltımın aynısını yaptım(400 kalori) su ana kadar da 750ml su içtim.
Pis gaza geldim haberiniz olsun:))

elıfcım hayırlı olsun
ınsa allah bırlıkte motıve olur ıstedıgınız kılolara glırsınız

ben kılo vermek ıcın degıl saglık sorunlarım sebebıyle perhız yapıyorum
herseyı yıyemıyorum zaten yedıklerım de hosuma gıtmıyor
sızı takıp edıyorum canlarım

Elifcim hayırlı olsun canımm..
Bende geldim..Benim zayıfalamaya çok ihtiyacım var...Yazın yeğenim, yan komşumun kızı, en yakın arkadaşımın oğlunun sünneti var. çevremdeki herkes diyette ben hariç..Bende bugün başlıyorum..

Rumuz: gulizgul
Başlangıç tarihi:24/03/2014
Başlangıç kg:69
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:40
Spor:yuruyus
Boy:1.65
Hedef:ilk hedef 64kg...ikinci 60kg

Son düzenleme:
valla arkidişler ben şu an 56,5 kg. şu an diet falan yapmaya gerek yok diye düşünüyorum
ama size burdan destek veririm nasıl mı?
hadi koçlarım siz yaparsınız siz aslansınız siz yaparsınız kg dediğin ne siz ondan değil o sizden korksun
tarzı
seviyoreee sizi

Gunaydın hanımlaar;
Sayımız artıyor oley oley oley.
Diyet yapmayan ve zeynep karısı gibi bize gaz verecek hatunlara da çok ihtiyacımız var. Hatta aşağıdaki isimler idolümüzdür; :))
Derya
Betty
Zeynep
Duygu
Gülbin
(Eksik varsa ekleyin)

Bu kişilerin posterlerini asıp motivasyon artırabiliriz. Hoş betty hala incelmeye çalışıyor ya oda ayrı bir muamma.

Neyse; Liste yapayım artık, şaka maka çoğumuz almış yurumuşuz yani kilo bakımından. Benim adam gelsin akşam internet bağlantısını kursun, bilgisayarı bi açayım aylar sonra .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…