puff biraz zor olacak biliyorum ama sormam lazım.bebek isteyenlere özel bişii varmı acaba?
ben gonullu olarak kitabı alıp size yazabilirim isterseniz... pdf olarak elimizde durur...
Ayyyy süper olurrr :) şahsen benim gözüm kesmiyo bunu oturup tek tek yazmayi...Karinca duasi gibi :)
yazar doktor muymuş gerçekten?dr artık herkese sölenio ya?
ya bide bende pco(polikistik over) var diane 35 kullanıyorum senelerdir.onunla ilgili bişey var mı?
tamam canım ben alırım o zaman... yalnız gidip yerinden alırım cunku bu siteden uye oldugunda cep telefonunu falan vermek zorundasin uyelik icin... ben de pek guvenemedim... :1no2: yerinden gidip alacagim :teytey:
kizlaaar... bisi sorcamm... ya bu aktarlardan veya eczanelerden alinan yaglar ve normal marketlerden alinan yaglarin arasinda bir fark varmi???? ben mesela puffun verdigi sac bakiminin malzemelerini düzenlemek üzere az önce marketten susam yagi ve badem yagi aldim... fakat üstünde yaziyorkii "salatalarinizda pilavlarinizda kullanabilirsiniz" :))) etkisi nasil olur acabaa??
meraba,ben yeni katıldım aranıza.Kırışıklıklarla ilgili bir bilgi var mı acaba kitapta,özellikle göz çevresi için varsa çok sevinirim.
canım benim aktarlardan aldığım yagların markası KARDEN ...ama bende salata filan yazmıyo :)
canim saol simdi arastirdim buldum KARDEN (kardelen) tarim ürünlerinin e-mail adresini.. mail attim bakalim insallah yurtdisindan da aliyorlardir siparis.. yoksa bi sekilde getirtmenin yollarini aricam :a015: bizim buralar ot gibi mübarek hic bisi bulunmuyor,bulunsa bile asiri pahali,sanki para basiyoruz alt tarafi bi yag... sinir oluorum valla... :çok üzgünüm:
Ellerine sağlık...puff..zaman ayırdığın için
2ay önce saçlarım döküldüğü için yağ kullanmaya başladım.
1- ..<sarımsak yağı>, Biberiye, hint yağı, susam yağı, badem yağı,birde çerçiden aldığım karışımlı bi yağ.
bunları saçlarıma sürüp en az 3 saat bekletin
2- Defne garlı sabunla yağından arıtın. bu şekilde çıkarsanız saçlarınız sert olur
3 -içerisine <çam terebenti > koyduğunuz şampuanla şaçınızı yıkayın
1 ayda 5-7 cm uzayan, dökülmeyen ,parıldayan, diplerden yeni saçlar çıkan, kepeksiz , rengini koruyan , esnek, dokunduğunuzda saten hissi veren..kıskanılası saçlara sahip olun.. :)
bencede keramet sarımsak yağı ve çam terebentinde
deneyip sonuçları bildirin.. şuan saçlarımı kestirdim..yıpranmış saçlardan kurtuldum entele kullanıyorum...sonucu bildiriiim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?