Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saçında koku kalmıyo özlem merak etme(saçını yağdan arıtmak için okadar yıkıyacaksın ki:) 2.kullanışta alışırsın zaten kokuya..
çam kokusu kalıyor sadece..
bu güzellik için değer bence :)
saçında koku kalmıyo özlem merak etme(saçını yağdan arıtmak için okadar yıkıyacaksın ki:) 2.kullanışta alışırsın zaten kokuya..
çam kokusu kalıyor sadece..
bu güzellik için değer bence :)
Saç için verdiğin karışımı kullanmak istiyorum Puff,ama yıkayınca sarımsağın kokusu saçtan tamamen gidiyor mu onu öğrenmek istiyorum.Göz çevresi için de umarım birşeyler çıkar kitaptan
yok canim ya oyle koku kalmiyo bi kez yikaman yeterli :) kalıcı degil koku sadece sürdugunde koku bayagi bi yogun oluyo zaten sarimsak gibi kokmuyo ki :)) daha farkli bi koku :) hatta keske sarimsak koksa diyebilirsin bile ama tek sampuanlamada cikiveriyo..
yaaa doğum çatlakları için bişey yazmıyo mu bu kitap?? ablam çok dertli bu konudaaaa..
hehe yeni farkettim sonunda bulmuşsun kitabı, bi güzel öneriler, çok sağolasın canım..
şimdi ben de yine böyle eski bi kitaptan vişne'nin süt kanallarını genişlettiğini okumuştum, ona da bakar mısın bi acep ne diyo, benzer bi açıklama var mı?
aha ne buldum...
Uzman Hekim Dr. Ahmet Günay, daha diri göğüslere sahip olmak isteyenlerin tüketmeleri gereken besinleri ise şöyle sıralıyor:
"Sarımsak ve fesleğen gibi lezzet vericiler; soya gibi kuru baklagiller; buğday ve pirinç gibi tahıllar; bezelye, havuç ve patates gibi sebzeler; hurma, nar, vişne ve elma gibi meyveler. İçecek olarak da kahve."
:dance:
Hehehe cevap yazdım sana diğer forumda:)K.ü.çden başka herşeyi yiyip içmişler,bi onu keşfedememişler yazdım,bizimkiler büyürse söyleyelim onlar da büyütsün:))Ama bana biraz daha amatör gibi geldi onlar,biz daha bilinçli,bilgili ve pofesyoneliz doğal yöntemler konusunda:):)Yine de takip etmekte yarar var,nerden ne çıkacağı hiç belli olmaz.
Aslında japonların sitelerini,forumlarını bulup ordan öğrenmek lazım,japonlar yapar abi:):))
kesinlikle evt.. bir de japonlarınki de kucuk olur genelde... kesin onlar da kafayı takıp bi cozum bulmuslardır... bi ara bir arkadas nar suyu iciyo onlar demisti ama bilemedim :dance:
canım arkadaşım senin şu kitapta bizim kıllanma sorununa çare varmı......