- 24 Nisan 2007
- 1.620
- 1.694
canım bebek cayı olarak geciyor:sm_confused:
OLSUN ICELIM ISTE BEBEK GIBI OLURUZ BELKI...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bebek cayı olarak geciyor:sm_confused:
tskler canım. markette bulabilirmiyiz ki??
OLSUN ICELIM ISTE BEBEK GIBI OLURUZ BELKI...
bu kitabın adı yok mu puff cum?
kitabın adını bende sormuştum diğer forumda...adı : "ev doktoru"ymuş.
hmm yazari kimki?:çok üzgünüm:
hmm yazari kimki?:çok üzgünüm:
ya kitapta şöle şeyler yok mu dudakları dolgunlaştırmak,göğüsleri serleştirip dikleştirmek ama büyütmeden benimkiler büyük zaten.
ya kitapta şöle şeyler yok mu dudakları dolgunlaştırmak,göğüsleri serleştirip dikleştirmek ama büyütmeden benimkiler büyük zaten.
dudakları dolgunlasıran tarcın var ama etkisi gecici ben denedim sürünce dolgunlasıyor ama 10 dk sonra eski haline geliyor. ben dudak parlatıcımın içine koymustum arada makyaj tazeler gibi sürüyrdum:Roflol:
ya acaba çoğaltıp kargoyla bize yollasan nasıl olur bizde hesabına parayı yatırsak yada istanbuldaysan buluşsak puffcum?
Alıntı:
astalavista´isimli üyeden Alıntı
ya bide bu göğüsleri dikleştirmek için bi kaç hareket var arkadaşım onları uygulayabilirsin mesela avucunun içine küçük top koyup onu sıkmak yada yukardan elma toplama hareketi bak bu çok işe yarıyo yengem çok yapardı:)sonra kollarını iki yana açıpı dirseklerinde birleştirme buda hem göğüsleri forma sokuyo hemde dikleştiriyo tabi bende okadar büyük göğüs olmadığı için öle bi problemim yok:)bende küçük göğüslülerdenim:)bu k.ü.ç ni tesadüf okurken burayı keşfettim:)bende başlamayı düşünüyorum.puff sen denedinmi k.ü.ç ben bide çok zayıfım acaba kilo alırmıyızki?
Krema bende cok zayifim ya :çok üzgünüm: Ben basladim küç yemeye ..bugun 5. gunum...Bakalim hayirlisi insallah kilo aldirir...o bile yeter bana...cunku biliyorum kilo alsam buyucekler :))) Ben bide kitaptaki istah acici bi tarif var onu denicem..Tabi annem sarap icmeme izin verirse ..Cunku beyaz sarapla yapilan bi tarifti :)
İştahsızlık :
600 gram kantoron çiçeği 1 litre beyaz şarap içinde bir kaç gün bırakılmalı , yemeklerden yarım saat evvel ufak bir bardak içmeli ..( Ben bunu kesin yapıcam Çünkü çok zayıfım ve hiç iştahım yok )
canim sayfalari taratip pcye aticam sanirim...Hem daha kalici olur...hemde cdye kopyalarim...isteyene de veririm...Hatta Rapidshare koyarim ordan hepiniz indirirsiniz...Ugrasmaya gerek yok kargoyla filan yerimseniben