Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar göz çevresi kırışıklıkları için doğal bir yöntem bilen var mı,doğal olmayan da olur,herhangi bir markanın kremi.
bir çay kaşığı yaş mayaya 1 damla yağsız süt ekleyip parmağınla karıştırıp hafifçe tüm göz çewrene sür 20 dk bekle soğuk suyla yıka yatmadan önce yapmak mimikleri kullanmadığımız için daha etkili oluyor...haftada 3 gün yapmalısın..
yani totalde 7 cm:1shok::1shok::1shok:
hem de bir ayda süpersin yahu nazar değmesin:dance:
ama yanlış anlamadıysam bi haftalık arayla ölçtün ve arada 4 cm fark çıktı değil mi??? yani bi haftada o kadar büyüdü???
3 hafta falan oldu işte kullanalı, ben de az önce ölçtüm, manyak gibi hergün ölçüyorum zaten, 3 cm büyümüş, bi de benim yeni yeni ağrılar başladı, umarım hızını kesmez...
ne yalan söyliyim başta çok ümitli değildim, o kadar çok yararını duyunca aman yaramasa da kullancam dedim ama şimdi kendilerinden iyi bi performans beklemekteyim:)
Heh ne diyodum ? he Küç Diyodum...Kızlar birinci kutuyu devirdim ben 20 gun filan oldu ..Masallah tatli yer gibi yiyorum :Roflol: Adet dönemimde yani goguslerim şişken başlamıştım ölçmüştüm 78 cm di (adet dönemi dışında max : 75 cm ).... gozler gorulur bir dolgunluk var su an ..Adetim coktaaan bitti...gögüslerimin sönmesi gerekirdi :Roflol: bi haftadir bu dolgunlugu hissediyorum ama en onemlisi acayip bi dik durma durumu var :)) dolgunluktan mi kaynaklaniyo anlamadim valla :)) neyse bugun sabah olctum 82 cm ... cok dikkatli ölcüyorum öyle bol bol tutmak yok mezureyi ...en onemlisi tisörtü sütyensiz giyemiyorum su an ..Annem tuhaf tuhaf bakiyo :))) allah allah der gibi :))) inanmiyosaniz gögüslerime sorun dicem :sm_cool: ayyy insallah bu kalici bisey olur ..kullanmaya devam...yalnız dipnot düseyim : hiç kilo almadım ....bu beni üzüyo tabi ama olsun...kiloda alsam artik pamela gibi olurum heralde ihihihihihi :)
kizlar ahahahah az önce bi arkadaşla konuştum hemşire öldüm gülmekten valla paylaşmadan duramıcam :))))))) kadnlarin cildi için en buyuk mucize neymiş dersiniz :))))))))) Sperm .hönk dimi evet bencede hönk :)))) Doğum lekelerine kırışıklıklara her türlü cilt problemine süper faydalıymış :))) cildiyeci kadin arkadaşı söylemiş ve bizzat denemiş...Ne doğum lekesi ne güneş lekesi :)))) Eh deniyen şahıs evli biz nerden bulcaz sperm bankasından mı :)))))))))