- 11 Mayıs 2007
- 737
- 29
- 39
puff biraz zor olacak biliyorum ama sormam lazım.bebek isteyenlere özel bişii varmı acaba?
Canım bunun önce sebebini bilmek lazım ..yani hamile kalmaya engel herhangi bir rahatsızlık mı var..örnegin Rahim iltihapları için bi kaç tarif var...Ama bebegi olmayanlar için diye bir tarif yok...Ama olsa bile ben bunu buraya asla yazamam..Böyle bir duruma müdahele edebilecek yetkim yok ...Çünkü ciddi bi konu..Ve böyle bişeyin sorumluluğunu almak hiç dogru olmaz..bu gibi şeyler için Doktor Doktor Doktor...Zaten kitapta da bu kelimeye cok sık rastalayabilirsin..Evet ciddi rahatsızlıklar için bile kitapta biçok şey var..Ama hepsini yazsam bitmek bilmez..Ve zaten ciddi rahatsizliklar konusuna hiç girmedim..Çünkü doğru bulmuyorum..Sadece ufak tefek sorunlarımız sac yüz cilt bu gibi basit tariflere daha çok yer vermeye calısıyorum...Ama diyosan ki ben doktora gittim herhangi bi sorun olmadigini soyledi işte basit bi rahim iltihabı o zaman bende derim ki evet bunun için bi tarif var sadece alternatif bişey..O zaman yazarım..