Benimi anlattin!sanki ayni seyleri duyuyor gibiyim,4 yildir borclariyla savasmaktan halim kalmadi artik,onlarida biraktim biraz tatli dil,biraz guler yuzde yeterdi tum bu cektiklerime ragmen,gecmiste yiyen yemis atmis bir kenara onu,elinden tuttum,insan yerine koydum ama hic kimseye hakettginden fazla deger vermeyecekmissin bunu anladim,kendime ait paralarida hep onun yoluna harcadim,su anda sifira sifir elde var sifir,ustelik evlenirken bana bir kurus masraf bile yapmadi,tek bir bilezik takmadi ama bana ait olan ve ailemin taktigi bilezikleri babasinin maliymis gibi bir guzel yedi,allahindan bulsun derimde baska sey demem,hakkimida asla helal etmem,gece cok fenalastim,olecegimi sandim biran,uyandi soyle bir bakti ve geri uyudu,sabahda ben hastayim diye kapiyi carpip cikti,insan insanla evlenmeli bence,cok pismanim cok tarif edilemez,cok yorgunum ve kendimi cok kotu hissediyorum,rabbim onada bana yasattiginin 5 bin katini yasatsin,ne bakacak kimsem var nede bir bardak su verecek biri,allah onuda bundan beter etsin dilerim.