• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizle tanışma hikayeniz ve son durumunuz :):)

Konu dikkatimi çekti bende hortlamak istedim.
Yazan herkesin tanışmasını okudum allah daim etsin hepsi ayrı ayrı güzel.

Birde ben bahsetmek istedim.

Lise sondayım. Aslında ilçede okuyordum. Son sene özel okula geçtim. Bu arada liseden 3 yılı aşmış ama bir yol kat edememis ilişkim bitmiş ama ufak tefek arada konuşmalar sürüyordu. Arkadaş kalalım mantığındaydı çünkü bir partner olmayı beceremedi...

Artık aşktan usanmış dershaneden gezmelere tozmalara ve ders çalışmaya adapte biri olarak yazı atlattım. Bu arada sürekli geziyorum.

Birgün uyandım dershaneye geç kalıyorum saçımı bir ev topuzu yapabildim ancak bir kot bir tişört attım kendimi sokaklara. Durakta otobüs bekliyorum. Ama geçmiyor zamanda ilerliyor ders başlayacak.

Bir taksi geçiyordu el attım. Ne bileyim içinde bi yakuşuklu var.
Kapıyı açtım binerken bir güldü ama nereye gideceģimi unuttum diyebilirim.

Yolculuğunuz 10 dakikalık mesafede hemen hemen. Kısa bir sohbet ve bana kartını verdi.
Biraz zamann geçti kursa gideceğim yine nedense vaktim bol diye taksi çağırdım bu sefer. Bu bahaneylede numaramı öğrenmiş oldu. Bir kaç kez daha çağırdım.
Bu sırada eşim sürekli bi kahve ićelim mi falan diyor ama yok diyorum. Güvenemem böylelerine. Derken derken güvendim buluştuk. Bir baktım hayatımın merkezi olmuş. Ilk yıl üni kazandım uzak gidemedim bırakamadım. Ikinci yıla kalmadan evlendik ama bu yıl kendi şehrimizde başlayacağım allah nasip ederse.

Şuan çok mutlu bi evliliğim var. 6 ay oldu. Arada kavga ediyoruz ama birbiriimizi tamamlıyoruz. Şükür ki ailelerde kaynaştı.

Inşallah ilerde birde bebelerimiz olur herşey daha da güzel olur.

Konu cok hosuma gitti 9 aylik bi kizim var ve gece surekli uyaniyo emziyryrm uykum acilsin diyede burada konu okuyorum.bende anlatmak istedim konuyu canlandiralim ki devam etsin istiyorum bizimki ben lise 1 deyken başladı.o calisiyodu bi muhasebe dukkaninda.kapinin onunu temizlerken bnde okula gittigim sirada gorduk birbirimizi.bana nazar boncuklu bi bileklik yollamisti bnde ona tesbihderkrn dersten kacip kaçıp bununla pastanede bulusuydk surekli.babamin işi sebebiyle bulunduğumz sehirden emekli olduğu icin tasinmak zorunda kaldik.birbirimizden uzakta fazla devam ettiremedik ilişkiyi benden dolayı ayrildik ama ben hungur hungur ağlıyorum tabisonra ben dershanede okumak icin ablamin yanina gittim bir yil kaldim orda.ogretmenler bizi geziye götürdü onun yasadigi ilceye.otobusun icinde en arkada oturuyodum köşeden donerken durakta duruyodu gozgoze geldik.gidecegimiz yere arkamdan gelmis oda.5 dk lik kacamak bi görüşmenin ardindan biz tekrar gorusme karari aldik dayanamayip onu cok ozledigimi cok sevdigimi fark ettim.13 yilin ardindan sozlendik nisan kina dugun derken suan 4 yillik evliyiz ve dunyalar tatlisi 9 aylik bi kizimiz var.lise askimi canim kocami cok seviyorum iyi ki var geceleri cok horlasadaallahim nazarlardan korusun cumlemizin yuvasini mutluluğunu insallah.

Back