- 21 Ağustos 2014
- 1
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi evcilkaktus
Ben evlenmeyi hic düşünmüyordum Herzaman hayalimde kendime bir dükkan acmaktı, ama herşey Türkiye tatile gittiğimde değişti. Eşim annaneme televizyon yapmaya geliyordu. Hoşuma gitmişti ama kestirip atıyordum. Bir gün yengem geldi ve bana dedi sana görüldü çıktı diye, ben oralı olmadım cünkü tatilime az kalmıştı dönecektim, Pazartesiydi o günlerden cok iyi hatırlıyorum, yengem benim adıma halletmiş meğersem akşama randevumuz var diye beni aradı. Ben normal bir şekilde gittim ve ben onu gördüğümde herşey o an bitti, konuşamadım ellim kalbim titremeye başladı, ben böyle bir duygu hic yaşamadım. Kısmet olunca Allah o sevgiyide veriyormuş. Ben aileme actım konuyu ve kalmak istedimi söyledim Türkiye'de. Biletimi iptal Et'im. 1 hafta haber alamadım ondan cok üzülüyordum istemiyor sanmıştım cok Kur'an okumuştum onu görmek icin. Bir gün yolda karşılaştık ozaman kendime telefon almıştım numaramı istedi benden. Hergün görüştüm ailem sonra Türkiye'ye geldi, beni istemeye geldiler. 1 ay icinde nişanim. 1 sonrada düğünüm oldu. Şuan Türkiye'de yaşıyorum eşimle cok mutluyum ama gurbet cok zor. Ailemi cok özlüyorum