eşinizle tanışma hikayeniz ve son durumunuz :):)

Severek evlendik , bi hata yaptı , hâlâ daha seviyorum eşimi ama , onu görünce kafasına tavaya vurasım geliyo

internetten tanıştık
istanbuldaydik ailem ile yasiyordum çalışıyordum annem online bir oyuna uyeydi benim de ilgimi çekti üye oldum bos zamanlari değerlendiriyordum..ika..diye bir oyun..strateji oyunu ..oyun kurali olarak bir guruba uye oldum. grup lideri disinda hicbir sohbete dahil olmuyorum o da gorev dagilimi yapiyor.
herkesin bir gorevi var mesela ben gruo icerinde haberciyim ..ic isleri baskani falanda var...
sonra biz akdenizde bir sehire taşındık internet bağlanınca bir baktim oyundan atılmışım. .nasilmolur neden vs derken grup lliderine ulastim o da bana grupta İçişleri bakani olan kisiye yönlendirdi msn ekle buna yaz o yardim eder dedi ,
ekledim eklerken de nekadar kasinti adrese bak dedim... akdenizli mühendis gibi bir adresti...
neyse anlattim durumu gayet resmi sekilde hile yapmadiginiza eminsiniz degilmi dedi sinir oldum..ve oyunum açıldı. ..biz konuşmaya msn de devam ettik ama 2 haftada 1 falan yazisiyoruz.
yil 2008 sonu..o unide öğrenci son senesi
konularimiz okul sorunu vs wepcam bile acmiyoruz..sonra banw gelince kahve ismarlarsin dedi ..
hii olur dedim tabiki bulusmayacaktim..bu arada o yaşadığım sehirliydi ..2009 da döndü baba evine e bir kahve sözün vardi dedi ,olur dedim birden bire..sonra ilk once uzaktanda olsa onu gormek istedim ve gittigi bir alisveris merkezine gittim ailemle gezmeye gittik ama ben onu arıyorum sonunda aradim neredesin dedim su alanda vs dedi yine goremedim
sonra o an! yürüyen merdivenle cikiyordum o 2 yasli insanla oturmus yemek yiyordu fotografindan tanidim
resmen filmlerde olan dalga gectigimiz ani yasiyordum herkes dondu sanki onun yüzü nurlu gibi hekes hersey yavas o gülümseyince daha da aydinlaniyor yüzü. ..o da beni gördü ve yolumuza devam ettik ailem vardi vs..sonra 21 mart 2009 da bulustuk annemin haberi vardi, kalabalik bir alanda bir cafede buluştuk tum esnaf bizi tanıyordu kucuk bir yer...
o gün okadar heycanli ve korku doluydum ki..yapmam dedigim seyi yapıyordum netten biriyle kahve iciyordum..havadan sudan konuştuk onun okulu benim o sehire tasinmam vs sonra vedalastik ben cok etkilenmistim,ama onun icin ayni seyi söyleyemem. .netten konusmaya devam ettik ve bir noktada bana "sibel,bizden olmaz minvalinde birseyler dedi" arkadaş kalmaya karar verdik ve birdaha hic yuz yuze görüşmedik.,askere gitti geldi..baska bir sehirde ise girdi..kurslar vs..hic irtibati kesmedik artik itiraf etmeliyim ki benden ötürü kesilmedi ben yazmasam yazmazdi ben iteklemessem sürmezdi..
cok dua ettim arkadasiz diyordum ama ben onu seviyordum. ..dualarimda ya bu sevgiyi al kalbimden yada onunda kalbini bana ısındır allahim diyordum.2012 de istanbula geri dönme karari aldi ailem,
cok üzülerek yazdim ona..artik karsilasma ihtimalimiz bile kalmiyordu..hem ne olacakti ki o muhendis ben lise tahsilliyim o bakinca bir daha bakilan ben cirkin...ve o hic evlenmemis ben ise 2 ayda olsa evlilik yasamis biriyim bunu tekrarliyordum kendime..sonra ona dedim tasiniyoruz diye, hayirli olsun netten sohbete devam dedi..
2 gun gecti sibel istanbuldan bana da ev bak is teklifi aldım dedi..ben hem ona hem kendimize ev baktim ve buldum..o da ise kabul edildi...ama ona uygun evi istanbulun bir ucundan bulabildim..ve biz 1 gun arayla taşındık. ..2012 nin mayisinda tadindik temmuzunda eminonunde bulustuk ramazan boyunca her hafta bulusmaya devam ettik ve sonrasida devam etti..geziyor egleniyorduk yan yana olmak bile bana yetiyordu sonra ne oldu nasil oldu sevgili olduk ailesiyle tanıştım o da benim ailemle.. ve supriz annesiyle adas çıktık :)
24 ocak 2015 de nisanlandik, 18 ağustosta evlendik.. elhamdulillah simdi o asik oldugum adamla uyanmak akşam onunla gunu bitirmek..hamd olsun rabbim ayirmalarina izin vermesin..
ona ne zaman fikrin değişti dedim arkadastik ya hani..
sibel allah gönlümü sana çevirdi dedi. hamd olsun dedim..

Konuyu hortlatayım

İkimizinde uzaktan akrabasının cenaze evinde gördük birbirimizi.
Cenazede böyle şeymi olur demeyin nasipte varsa oluyormuş:)
Ortak tanışlarımız sayesinde görüşmeye başladık.
Evliyim mutluyum şükür

Univ bitirdikten bir sure sonra okuldan bir arkadasim bana kalmaya geldi. Evlat edinilmis bir kiz ve cok sorunludur psikolojisi. Birlikte gezdik tozduk eve geldik atistik biraz azicik ta kafamiz guzeldi yatti uyudu bu. Bende bilgisayarin basina gectim surekli takildigim bir rock muzik forum sitesi var orda oyalaniyorum birinden mesaj geldi "bir bahane bulmali miyim yoksa yardimci olur musun"

Bir de baktim uzun suredir forumda takip ettigim adminlerden biri. Karizmatik te bise hani. Normalde hayatta donmem yuz vermem boyle. Ama kafanin guzel olmasiyla ben buna direkt msn adresi verdim ( o zaman msn var tabi)

Ordan konusmaya basladik ben sacma sapan arkadasla atismamizi anlatiyorum evlatlik bu o yuzden psikolojisi duzgun degil felan diye dengesiz dengesiz konusuyorum bu da dikkatle dinliyor beni. Sonra birden "16 yasimda ogrendim bende evlatlik oldugumu" dedi. Kalakaldim bilgisayarin basinda hayatimda ilk defa biriyle evlatlik hakkinda konusuyorum ve kismete bak ki karsimdaki kisi de evlatlik cikiyor. Bana hikayesini anlatti cok etkilendim amca ve yengesinden evlatlik alinmis vs... telefon numarami verdim yarin bulusalim mi arkadasi harem e goturucem yol uzun donuste bana eslik edersin dedim.

Ertesi gun iskele de bulustuk, o an cidden filmlerdeki gibi ortam bugulandi sadece o net gorunuyor filan vuruldum ben bildigin:) arkadasi hareme biraktik donduk gezi parkinda oturduk taksimde barlarda birseyler ictik filan tum gun konustuk konustuk konustuk... cok mutsuz bir cocuktu dedim ben sana iyi gelirim bak sen sev beni:)

Sonra bu adam bana bir asik oldu:) 4 yil okulunun bitmesini bekledim sonra askerlik sonra is bulmasi sonra isini oturtmasi filan derken 7. Yila girmistik evlendigimizde. 2,5 yillik evliyiz, hala da asigizdir birbirimize:) ne badireler atlattik ne gumburtuler koptu aramizda ama cok sukur birbirimizin kiymetini bildik hep:)

cocukluk aski..ortaokul yillarinda sevdik universite yillarinda bekledik okul bitince evlendik.10 yillik evliyiz ve masallh cook mutluyuz:))rabbim herkeze nasip etsin

Hmm .ortak bir arkadaş vasıtası ile tanıştık 12 yıl evli ve çocuklu kaldık şimdi, ben çocuklu o evli ama benimle evli değil

Üniversite hayatı başkadır valla :)yeni bir hayat farklı farklı insanlar ortam seni bekliyor onlara alışmaya çalışırken bir de insanın başına böyle tatlı şeyler gelmesi ay hele de bunun evlilikle sonuçlanması, hoşuma gitti hikayeniz ondan yazmak istedim :)

Üniversite hayatı başkadır valla :)yeni bir hayat farklı farklı insanlar ortam seni bekliyor onlara alışmaya çalışırken bir de insanın başına böyle tatlı şeyler gelmesi ay hele de bunun evlilikle sonuçlanması, hoşuma gitti hikayeniz ondan yazmak istedim :)

Normalde dis gorunuse laf eden biri degilim ama esimi ilk gordugumde'iy bunu nasil ise almislar' dedim icimden
Hayir patron dogulu ve oldukca dar goruslu
Benimki yirtik kot uzun sac
Sonra bende onu kocaliga aldim
Boyle yedim lafimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…