- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.139
- 248
- 31
- Konu Sahibi evcilkaktus
-
Aferin yavrum böyle devam et. Hey Allah'ım ya.. Hic mi bdv falan okumuyorsun sen kuzum? Sen okumana bak ne isin var kacmayla kocayla, sen yavrunun çocuk yaşta evlenmesini kaçmasını istermiydin?ne olmustu
Geride bıraktıkların ailen.. Onları dusunmuyobmusun hic.. Annen ne durumda..Ablacim kactik iste pisman miyim degilim allah pisman etmesin cok iyi bi insan
Eve geri don bence.. Yoksa hata yaparsın.. Adam seni seviyorsa bekler, senden kaç.yaş büyük?İste o konuda kendimi toplayamadim hala annemmmi cok uzdum
Peki seni sevdiğine nasıl emin olabiliyorsunBen 17 sevdigim insan 27 yasinda
.ki seni sevdiğine nasıl emin olabiliyorsun
Üniversite hayatı başkadır valla :)yeni bir hayat farklı farklı insanlar ortam seni bekliyor onlara alışmaya çalışırken bir de insanın başına böyle tatlı şeyler gelmesi ay hele de bunun evlilikle sonuçlanması, hoşuma gitti hikayeniz ondan yazmak istedim :)Üniversiteye başladığımız 3 .gün durağın yanında kaldırımda hiç başını kaldırmadan oturan birini gördüm. Esmer parlak bişeydi(saçı jöleli ondan parlak olabilir) İçimden kimbilir hangi uzak memleketten buraya okumaya geldi buraları bilmiyorda böyle oturuyor dedim. Sonra baktım aynı otobüse bindik aynı yerde indik ve aynı sınıftaymışız. O beni görmedi. Başını hiç kaldırmadı çünkü başı önde yürüdü hep. Ben onun öyle haline üzülmüştüm biraz. Nerden biliyim asıl ankaralı onun olduğunu gece çalıştığını ondan öyle oturduğunu:):) sonra tanıştık falan filan işte. Dayanılmaz cazibeme dayanamadı işte öylee yani
Üniversite hayatı başkadır valla :)yeni bir hayat farklı farklı insanlar ortam seni bekliyor onlara alışmaya çalışırken bir de insanın başına böyle tatlı şeyler gelmesi ay hele de bunun evlilikle sonuçlanması, hoşuma gitti hikayeniz ondan yazmak istedim :)Üniversiteye başladığımız 3 .gün durağın yanında kaldırımda hiç başını kaldırmadan oturan birini gördüm. Esmer parlak bişeydi(saçı jöleli ondan parlak olabilir) İçimden kimbilir hangi uzak memleketten buraya okumaya geldi buraları bilmiyorda böyle oturuyor dedim. Sonra baktım aynı otobüse bindik aynı yerde indik ve aynı sınıftaymışız. O beni görmedi. Başını hiç kaldırmadı çünkü başı önde yürüdü hep. Ben onun öyle haline üzülmüştüm biraz. Nerden biliyim asıl ankaralı onun olduğunu gece çalıştığını ondan öyle oturduğunu:):) sonra tanıştık falan filan işte. Dayanılmaz cazibeme dayanamadı işte öylee yani
Eşiniz hala öyle mi pekiNormalde dis gorunuse laf eden biri degilim ama esimi ilk gordugumde'iy bunu nasil ise almislar' dedim icimden
Hayir patron dogulu ve oldukca dar goruslu
Benimki yirtik kot uzun sac
Sonra bende onu kocaliga aldim
Boyle yedim lafimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?