- 28 Eylül 2012
- 1.236
- 10
- 108
- Konu Sahibi evcilkaktus
-
cok ılgınc bı tanısma olmus ve hızlı karar =) eger mutluysanız sorun yok
Bizimde klasik patron sekreter iliskisi gibi bişeydi :) O dönem işten ayrılmıştım. Annemin sağlık sorunları vardı ve cok sıkıntılı bi dönemdeydim. Karşı komsumuz evimizin hemen yakınlarında bi iş oldugunu çalışırsam banada iyi geleceğini söyledi ve gittim görüşmeye. Ordaki herkesten cok elektrik almıstım ve daha sonra eşim geldi. Asıl patronun o oldugunu ve onunla görüşmem gerektiğini söylediler. Gittim görüşmeye aman yarabbiii 1 gram elektrik almadım aksine nası gıcık olduumm :) Neyse daha sonra işe basladım falan ama biz eşimle birbirimzden pek haz etmiyoruz. Pek muhabbette etmiyoruz :) ben abi diyorum ona. Zamanla yanlız kaldıkça sohbet etmeye basladık. Düşüncelerimiz fikirlerimiz birbirine pek uyuyodu. Dizine yatıyorum saçımla oynuyo. Ceketini üzerime örtüyor üşüyorum diye. Tatlı yemeye gidiyoruz alışverişe gidiyoruz ve hala kendimizi abi kardeş ilişkisine inandırıyoruz :) Herkes farkında tabii bişey varmı falan diyolarda yok diyorum olamazda :) daha sonra bigün bana benden hoslandıgını soyledı. tanışalı 1 ay olmuştu. Çok sinirlendim ve tepki vermedim konuşmadm. Ertesi gün gidip kabul ettiğimi söyledim ve o sekilde basladık. 2 hafta sonra şansıma babası izmire geldi hazır gelmişkende istedi :) 24 kasımda cıkmaya baslamıstık 24 aralıkta nişanımız yapıldı. Temmuzun başındada düğünümüz oldu. Canım babam ağlayarak verdi beni. Eşimi falan tanımadığı için hiçte güvenmiyodu . Gözü arkada kalmıstı :) Şuan ankaradayız ve ben izmire gittğimde babam eşimi sorduğunda gözleri doluyor :):) Çok hızlı bi şekilde oldu ama hiçte pişman olmadık . Tıpkı babam gibi biri. Düzgün mantıklı düşünceli cok mükemmel biri. Bide beni istemeye gelmeden 2-3 hafta once babamla konusuyoruz. Arkadasımı istemeye gelicekler. Babamda bana diyorki Kızım bak daha gençsiniz sakın bana yarın öbürgün evlenicem diye gelme. Asla baba diyorum olurmu oyle sey ne evliliği aklımın ucundan bile geçmiyor :) Adam yıkıldıı tabii geldiklerinde :) babam "Önce kadir gelcek dediniz, Sonra babasıyla gelcek dediniz baktım geldiler kızımı istediler. Siz beni çok kötü kandırdınız diyo :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?