Eşinizle / sevgilinizle yaşadığınız çılgınlıklar... hadi kızlarrr toplanın :)))

Sevgilime ona olan eski bir kırgınlığımdan üzülerek bahsetmiştim. O da kıyamam ben stajdayken uçağa atlamış gelmiş,elinde de çiçekler. Staj yerimi bilmiyor ve beni arıyor. O sırada telefonumdaki aptal hat kafayı yemiş ve saatlerce fark etmemişim. Bunu fark edip onu aramamla acı gerçeği öğrendim, gelmiş ama geri dönmesi gerekiyormuş. Ooof of, onlar aldığı ilk çiçeklerdi (ilk sevgilisine hiç çiçek almamış) ama veremedi :)

Hadi kızlar.. eşlerimizle / sevgilimizle yaşadığımız çılgınlık anılarımızı hatırlayalım :))))

ayy bun hiç unutmuyorum unutmmda herlaDe. :)
- bikeresinDe yatıyoruz kış vakti ama sobada yanıyo yanımızda oda sıcacık neysse eşim gece su içmeye kalkıyorr bnde onun gürültüsüne uyandım bi baktım altıma kaçırmışım hemen çıkrdım pijamamı gydim başka pijama eşime burası çook sıcak oldu salonda yatalım demiştim :) baktı ve Gülmüştü :)

ayy bun hiç unutmuyorum unutmmda herlaDe. :)
- bikeresinDe yatıyoruz kış vakti ama sobada yanıyo yanımızda oda sıcacık neysse eşim gece su içmeye kalkıyorr bnde onun gürültüsüne uyandım bi baktım altıma kaçırmışım hemen çıkrdım pijamamı gydim başka pijama eşime burası çook sıcak oldu salonda yatalım demiştim :) baktı ve Gülmüştü :)

e benim topikte evli değilim nişanlıyım diyordun

benide uyandırdınız bak şimdi...eşim iş dolayısıyla bir kaç günlüğüne van a girmişti ben de kütahyadaym o zamnlar( o zamn çıkıyorduk tabi) nasıl özlemişse artık hiç haberim de yok ben onu evine gidecek sanıyordum..aradım nerdesin diye yeni geldim ankaradayım evdeyim dedi...halbuki kütahyadaymış...zavallım van dan ankaraya uçmuş oradanda binip yanıma gelmiş...görünce ne mutlu olmuştum ve süper bir geceydi...ayyy kocacımı çok seviyorummm:)

Resmi nikah olmadıkça karı-koca sayılmıyorsunuz.
Karı-koca olabilmeniz için yasal olarak evli olmanız gerekli
Siz aynı evde yaşan nişanlı/ sevgilisiniz işte

Biliyorum canım arkadaşım ama eşim kocam.. bunLarı yakıştıyorum ken
dimize.

... ama inşallh 2 sene sonRa remiyen Kocam.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…