- 13 Mayıs 2015
- 629
- 299
- 23
- 32
- Konu Sahibi defnemahsarglu
Ben 23 yaşımdayım eşim 28. Daha evleneli ikibuçuk ay olduu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su an kac yasındasın Can'ım? Foruma kaydolmadan önce hep okurdum konuları ve burda nedense bir tek seni merak ediyorum :)))20 yaşında ..
Bu işler nasip kısmet. .
25 yaşındayım. .Su an kac yasındasın Can'ım? Foruma kaydolmadan önce hep okurdum konuları ve burda nedense bir tek seni merak ediyorum :)))
Bu arada ben 26 yasımda evlendim ama dogru yas 28 bana göre. Herşeyden önce nasip kısmet tabi.
Anladım, Eses Face nickli yakın bir arkadasım vardı yurtdışında kalırken, sanki o gibi hissettiriyorsun bana o yüzden :)25 yaşındayım. .
Hayır sanal bir hesabım yok :)Anladım, Eses Face nickli yakın bir arkadasım vardı yurtdışında kalırken, sanki o gibi hissettiriyorsun bana o yüzden :)
bende 23 yasında evlendım bır akrabam nışandan sonra bıle cok erken barı cocuk yapma vs dıyıp sınır edıyordu yasıda genc ustelık benden sonra 19-20 yasındakı yıgenı evlendı ona yaptıgı yorumsa beklemelerıne gerek yok boyle daha ıyı vs gıbı seyler cunku damatları zengındı paranın gozu kor olsun dedırtır bu bırde kız evlenır evlenmez hamıle kaldı onuda fazlasıyla normal goruyo..o yuzden tadını kacırmalarına ızın verme sustur keske bende lafımı edebılseydım millet hep bos bos konusuyo23,5 yaşımda evleneceğim, nişanlımda 24 yaşında olacak
Fakat çevremdeki bi çok insan 'aaa çok erken daha çok küçüksünüz çok erken yaşıyorsunuz herşeyi' diyor
Bu durum o kadar çok moralimi bozuyor ki, insanlar bu kadar peşin hükümlü olmasalar keşke
Resmen tadımı kaçırıyorlar
Sizde de aynı şeyler yaşandı mı çok merak ediyorum
bende 23 yasında evlendım bır akrabam nışandan sonra bıle cok erken barı cocuk yapma vs dıyıp sınır edıyordu yasıda genc ustelık benden sonra 19-20 yasındakı yıgenı evlendı ona yaptıgı yorumsa beklemelerıne gerek yok boyle daha ıyı vs gıbı seyler cunku damatları zengındı paranın gozu kor olsun dedırtır bu bırde kız evlenır evlenmez hamıle kaldı onuda fazlasıyla normal goruyo..o yuzden tadını kacırmalarına ızın verme sustur keske bende lafımı edebılseydım millet hep bos bos konusuyo
Sanırım bazen ınsanlar ıcten ıce kıskanmadan dolayı soyluyorlar onunda kocası zengınse ondandır bosver canım agzı olan konusuyor malesefNe kadar doğru demişsin
İnsanlar kendilerinde olanı göremiyor malesef
Benim kuzenim de 18 yaşında evlendi, fakat benim 23 yaşımda evlenmeme erken diyorlar, çok iginç..
Ya ne kadar takmasam da ister istemez üzülüyor insan, sonuçta ben 7 yıldır evlenmek istediğim insanla evleniyorum bunun nesi yanlış anlayamıyorum.
Bende suan 20 yasindayim. Erkek arkadasimda oyle. İkimiz liseyi bitirince memur olduk hemen suan universiteye de devam ediyoruz. Universite bitince yani bu yil sonunda nisan dusunuyoruz. Sizce erkekle bayanin ayni yasta olmalari ne gbi sorunlara yol acar sizce gordugunuz kadarylaBen evlendim 3 ay sonra 22 yasina girmstm. Esimde 21 bucuktu yine olsa esimle evlenirdim ama soyle 24 veya 25 yasinda filan. Smdi dusununce ne kucukmusumm meger
Canm ayni yasta olmak erkegn olgunlasmasna bagli olark degsir... onun disinda bir eksisini gormedim. Cnku herseyi beraber yasayip goruyorsun aski hayati... su an da tlfnmun sarji bitiyorda pek yazamiyorum baska sorun olursa cvplarmBende suan 20 yasindayim. Erkek arkadasimda oyle. İkimiz liseyi bitirince memur olduk hemen suan universiteye de devam ediyoruz. Universite bitince yani bu yil sonunda nisan dusunuyoruz. Sizce erkekle bayanin ayni yasta olmalari ne gbi sorunlara yol acar sizce gordugunuz kadaryla