- 13 Eylül 2015
- 372
- 193
- 53
- Konu Sahibi defnemahsarglu
-
sahidende öyle20 yaşında ..
Bu işler nasip kısmet. .
bu yüzük falı nasıl oluyor canım. allah mutluluğunuzu daim etsin canım benimm :)Lisedeyken sınıfta yüzük falı bakiyoduk bana 23 çıkmıştı hic inanmamistim (ya beni kimse almaz yada mezun olur olmaz giderim ben diye düşünüyordum) 21imde tanıştık esimle sevdik sevdalandik derken 4 ay icinde aileler tanıştı babam okulu bitmeden vermem dedi eşimin aileside biz iki yıldan aşağı düğün yapamayız zaten dedi sonuc: iki yıl nişanlılık ardından okulu bitirememekle birlikte 23ümde evlendim... Kısmet naparsin.. Fala inanma falsizda kalma demisler ehe..
sevgilimiydiniz baban vermem demedimi 18 yasta bende okul bitince babama acılıcam insallah ters tepmez18 imde nisanlandim lise 3teydim 19 da evlendim çok şükür cok mutluyum aynı hayati tekrardan yaşama şansım olsa yine aynı adamın karısı olmayı secerdim ve aynı yasta evlenirdim yine
bu yüzük falı nasıl oluyor canım. allah mutluluğunuzu daim etsin canım benimm :)
amin canımBi adet yüzük yarisina kadar su dolu fincan aliyosun onune yüzüğe ip bağlıyosun 30 40 cm kadar filan yüzüğe 3 ihlas bi fatiha okuyosun bi arkadasin ipin ucundan tutup fincana daldırıp hafif kaldiriyor sallandikca fincana çarpıyor sayiyosun yüzük ortada dönmeye başlıyor bi sure sora o çarpma sayisi kadar yasında evleniyorsun sözde.. Tabi makara olsun diye yapmıştık biz yani..gerçi dualı falanya günaha mi girdik acaba bilemiyorum simdik..
Saol tatlım Allahım herkese hayırlı zamanda hayırlı kısmetler nasıl etsin inşallah...
Ben çocukluğumdan beri asiktim hayallerimi süsleyen tek adamdi o sonra biraz yakın takip bi kaç planla onun ban gelmesini sağladım akrabayız zaten ama çok gorusmezdik bir ay konuştuk ben ona evlenme teklifi ettim sonra o bana bi kaz kez teklifleştik:):):):):) hemen geldiler istediler çok sorun yaşadık amcamlar vermedi babam verdi dedem istemedi sonra allah yazdı oldu ama çok sabır isteyen bi iş canım evlilik birazda tombala gibi bi sayı seciyosun görmeden ama keseden hangi sayı çıkacağı belli olmuyo ama seçim senin seçimin çok düşün canım evine bakabilecekmi sna sahip cikabilecekmi herseyi ince ince düşün şimdi senin gözün çok bişey görmez kendimden biliyorum canımsevgilimiydiniz baban vermem demedimi 18 yasta bende okul bitince babama acılıcam insallah ters tepmez
sevgilimiydiniz baban vermem demedimi 18 yasta bende okul bitince babama acılıcam insallah ters tepmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?