- 11 Mayıs 2019
- 400
- 504
-
- Konu Sahibi Mihmandar_34
O kadar cok universitede, o kadar cok bolum aciliyor ki anlatamam size. Aldiklari egitimin kalitesi de ona gore oluyor.. Bu beyfendinin de alani psikoloji degil sanirim zaten. Tıp diye biliyorum. Ama psikoloji mezunu olsa da böyle olanlar cok tabi. O kadar kesin ifadeli konuşan kim varsa bilin ki çok iyi değildir mesleğinde. Olabilir, ihtimali artabilir gibi yumuşak ifadeler kullanır tecrübeli ve iyi eğitimli psikologlar. Oturup hepsinin tek tek kafasına vurmak istiyorum halkı yanlış yönlendirenlerinBu terapistler kasapdanmi aliyor diplomalari yahu hani deseki esinizle banyoya girin heyecan katar iliskinize vs anlariz ama buyuk sorunlar vardir girmiyorsaniz demek nasil bir sacmalik
Evet ben de ilk duyduğumda çok şaşırdım yatak odası sadece uyumak ve sevişmek için diye bir yorumu da var, konuşup kitap okumak sakincaliymis.
Yattıkları gibi uyuyorlar sorma..Benimkinin sadece uyumaktan haberi var
Dusakabininiz büyük galiba :)Biz hep beraber gireriz duşa gayette hoş bir durum bence
Evet büyük galiba şanslıyız o kunuda herkes küçükmüşDusakabininiz büyük galiba :)
eee olani var olmayanı var beraber göreni var girmeyeni var var var varEvet büyük galiba şanslıyız o kunuda herkes küçükmüş ☺
ıhtimal o da tam hazırlıklı geliyordurValla, sırtımı kesele diye sesleniyorum aradasonrası artık sürpriz
ıhtimal o da tam hazırlıklı geliyordurValla, sırtımı kesele diye sesleniyorum aradasonrası artık sürpriz
Inslalah herkes olur birguneee olani var olmayanı var beraber göreni var girmeyeni var var var var
Bence evliliğin bununla pek alakası yok gibi herkes bisey diyor evlilik yürümeyince
tabi ki kesinlikle alakası yokBence evliliğin bununla pek alakası yok gibi herkes bisey diyor evlilik yürümeyince
tabi ki kesinlikle alakası yokolmayınca olmuyor işte..yok duş muş yok keseymis