- 17 Temmuz 2017
- 79
- 67
-
- Konu Sahibi Mihmandar_34
evet, başlık sahibinin anlattığına göre doktoru bunun çok büyük bir sorun olduğunu söylüyormuş . zaten kendisi inansa burda başlık açmazdı. bana da doktorunu eleştirdiğim için tepki koymazdı . biraz bir duruş istiyoruz, inanıyormusunuz inanmıyormusunuz ?Bazen ama çok bayıldığım bir aktivite değil
Tek yıkanmak tercihimdir
Eşlerinizle birlikte banyo yapar mısınız hanımlar?
Bizim dusakabin oldukça küçük tek kişi bile zor sığıyor, mümkün olmuyor yani..
Bir evlilik terapisti eşlerinizle dusa girmiyorsanız evliliginizle ilgili büyük problemler vardır diyor.
Öyle düşünmesem de size de danışmak istedim.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
O da duyduğunu söylemiş ya amannnevet, başlık sahibinin anlattığına göre doktoru bunun çok büyük bir sorun olduğunu söylüyormuş . zaten kendisi inansa burda başlık açmazdı. bana da doktorunu eleştirdiğim için tepki koymazdı . biraz bir duruş istiyoruz, inanıyormusunuz inanmıyormusunuz ?
NiyeymişEvet ben de ilk duyduğumda çok şaşırdım yatak odası sadece uyumak ve sevişmek için diye bir yorumu da var, konuşup kitap okumak sakincaliymis.
Şaşırdım diye açıkladım zaten. Ayrıca her inandığımız görüş için konu açmıyoruz. Bana garip geldi ve hatta biz dusa birlikte girmediğimiz için acaba biz mi yanlış yapıyoruz diye size de danışmak istedim.evet, başlık sahibinin anlattığına göre doktoru bunun çok büyük bir sorun olduğunu söylüyormuş . zaten kendisi inansa burda başlık açmazdı. bana da doktorunu eleştirdiğim için tepki koymazdı . biraz bir duruş istiyoruz, inanıyormusunuz inanmıyormusunuz ?
Hahahhah :))))))Cem Kese'dir o
Banyoyla bozmuş ya kafayı
Ağır saçmalamışBir evlilik terapisti eşlerinizle dusa girmiyorsanız evliliginizle ilgili büyük problemler vardır diyor.
al bendende o kadar :) bide küser bazen beni yıkamıyosun diyegenelde sırtımı kesele diye çağırır. Bu sayılır mı ?
haha aynen ya. keseci mahmut abi gibiyim.al bendende o kadar :) bide küser bazen beni yıkamıyosun diye
niye mesajımı beğenmediniz, banyoda da mutfakta da seviştim ve ben mutfakinde daha çok zevk aldım, şakayla karışık gerçeği söyledim yaniAğır saçmalamış
Biz arada sırada gireriz ama olmasa da olur, evlenmeden önce sandığım kadar mükemmel bişi değilmiş ağzıma burnuma su kaçıyor. O suyun altına geçince ben üşüyorum falan
evet biz aradan gireriz. hatta uzun zaman girmesek deriz aa ne zamandır birlikte girmiyoruz hadi...Eşlerinizle birlikte banyo yapar mısınız hanımlar?
Bizim dusakabin oldukça küçük tek kişi bile zor sığıyor, mümkün olmuyor yani..
Bir evlilik terapisti eşlerinizle dusa girmiyorsanız evliliginizle ilgili büyük problemler vardır diyor.
Öyle düşünmesem de size de danışmak istedim.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
mutfak kültürüne saygısızlık olur bence . bazı değerleri öldürmemek lazım. mutfak hariç diğer yerlerde deneyin .Ben banyo değil de mutfağı tercih ediyorum mutfakta sex daha zevkli geldi bana
ortalıkta yemek ekmek vs yok, mutfak temiz halde niçin olmasın ki, bizim bir kere oldu ve farklılık olduğu için hoşuma gitti açıkçası, mutfakta bullaşıkla uğraşırken eşiniz arkadan sarılmaz mı meselamutfak kültürüne saygısızlık olur bence . bazı değerleri öldürmemek lazım. mutfak hariç diğer yerlerde deneyin .