- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 35
-
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Gerçekten oylemiymisEşlerinizle birlikte banyo yapar mısınız hanımlar?
Bizim dusakabin oldukça küçük tek kişi bile zor sığıyor, mümkün olmuyor yani..
Bir evlilik terapisti eşlerinizle dusa girmiyorsanız evliliginizle ilgili büyük problemler vardır diyor.
Öyle düşünmesem de size de danışmak istedim.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
O terapiste biri bu ülkede herkesin evinde jakuziler, küvetler, geniş banyolarin olmadığıni söyler umarmEşlerinizle birlikte banyo yapar mısınız hanımlar?
Bir evlilik terapisti eşlerinizle dusa girmiyorsanız evliliginizle ilgili büyük problemler vardır diyor.
Terapist benim terapistim değil:)Siz kendinizden eminseniz terapistin falan söyledikleri hikaye.
Herkes sevmek zorunda değil her ilişkininde dinamiği farklıdır.
Çok boş bi tespit yapmış terapistiniz.
Ayrıca burda herkes evet giriyoruz derse sizdemi girceksiniz istemesenizde.
Kim bu terapist merak ettim.Herkesin evliliği kendine özgüdür.Cocuktan önce beraber düş alırdık ama şimdi şartlardan dolayı mümkün değilEvet ben de ilk duyduğumda çok şaşırdım yatak odası sadece uyumak ve sevişmek için diye bir yorumu da var, konuşup kitap okumak sakincaliymis.
Biz kaynanamlarla yaşıyoruz ama evde bizden başka kimse olmayınca giriyoruz mutlaka beraberEşlerinizle birlikte banyo yapar mısınız hanımlar?
Cem Keçe. Youtubede videoları var.Kim bu terapist merak ettim.Herkesin evliliği kendine özgüdür.Cocuktan önce beraber düş alırdık ama şimdi şartlardan dolayı mümkün değil