- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
-
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Her zaman olmasa da niyeti genelde belli oluyor ama benim işime veliyyıhtimal o da tam hazırlıklı geliyordur
Çoğu insan açık açık seks yapıyoruz demek yerine keselenmek demeyi tercih etmiş olabilir:)Yahu ben eşimle duşa giriyorsam yıkanmak değildir niyetim su altında sekstirama çoğu yorumda eşimle keselenmeyi severim fln yaziyor ama ben mi anlamadım bilemedim
Evet bizde gireriz hatta fantazi yaparız çeşitli şeylerle
Küçükte olsa sizde zorla girip deneyin cook zevkli gerçekten
Genelde esimle beraber yikaniriz. Cocuk oldu fakat degisen bisey olmadi oglumun uyku saati geldimmi kiyamet kopsa sabaha kadar kipirdamaz bile. O yuzden rahatizEşlerinizle birlikte banyo yapar mısınız hanımlar?
Bizim dusakabin oldukça küçük tek kişi bile zor sığıyor, mümkün olmuyor yani..
Bir evlilik terapisti eşlerinizle dusa girmiyorsanız evliliginizle ilgili büyük problemler vardır diyor.
Öyle düşünmesem de size de danışmak istedim.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Ben hiç sevmiyorum yaYahu ben eşimle duşa giriyorsam yıkanmak değildir niyetim su altında sekstirama çoğu yorumda eşimle keselenmeyi severim fln yaziyor ama ben mi anlamadım bilemedim
Evet bizde gireriz hatta fantazi yaparız çeşitli şeylerle
Küçükte olsa sizde zorla girip deneyin cook zevkli gerçekten
yaa işte sevmek güzel sevişmek de hele hele tazyikli suyun altında bazen kaymak da işin olağan durumuBen hiç sevmiyorum yagözüme burnuma su kaçıyor. Ayağım kaycak diye korkuyorum. Üşüyorum vb. O sebeple kese iyi, kese can he birbirimize sarılıyoruz, öpüyoruz, seviyoruz birbirimizi o kısımlar güzel tabi
Leğeni doldurup içine oyuncak ördekler atıyor cup cup yüzüyoruz
O nasıl evlilik terapistiymiş sorunlu galiba
Ağdanızı da mutlaka eşinize yaptırın yoksa evliliğiniz temelden sarsılabilir falan da diyor mu
Biz çocuktan önce de girmiyorduk :)))))))Bizde girerdik cocuklardan once
Maleseff simdi cocuklarla asla mümkün degil
Evliliginiz nasil peki ?Biz çocuktan önce de girmiyorduk :)))))))
Cinsel manada gayet iyi, haftada 5-6 birlikte oluruz. Ikimiz de istekliyiz. Ama duş olayı bizde olmuyor sekerim :)Evliliginiz nasil peki ?
Psikolog diyormuş ya
O zaman psikolog yanliş biliyorCinsel manada gayet iyi, haftada 5-6 birlikte oluruz. Ikimiz de istekliyiz. Ama duş olayı bizde olmuyor sekerim :)
Benim koca o konuda rahatına düşkün:)O zaman psikolog yanliş biliyor
Herkes sevecek diye bir kural yok ki ...
Seven kadar sevmeyenlerde mevcut yani
Degisik geldi bana soylediği söz ..Benim koca o konuda rahatına düşkün:)
Psikolog da fazla uç düşünüyor bu noktada kesin yargılarda bulunması doğru değil kanaatimce.
Valla bunca demeçten sonra girmeliDegisik geldi bana soylediği söz ..
Kendisi giriyor mu acaba